Актуално Други

След две поредни елиминации Treasures приключиха участието си в X Factor

Добави коментар

Менторът на категория „Групи“ – Любо Киров, се изправи пред гласовете на публика и жури с двама свои участници

След две поредни елиминации група Treasures напусна сцената на X Factor "Сътворението на звездите".

 

Добави описание

 

Музикалната вечер изправи пред елиминации двама от участниците в категория „Групи“ – дуета Марио и Виктория и женското трио. По време на музикалната надпревара тандемът от Русе изправи на крака публиката с песента на Кристина Агилера и Great Big World – Say something, а дамите заложиха на песен на Little Mix. 


Нощта на българската музика представи звездните участници в ново амплоа, предоставяйки им възможност да се докоснат до съвременните български звезди и някои от истинските класици в родната музика.

 

Добави описание

 

„Справили сме се страхотно. Висш пилотаж на вокалното майсторство!“, заяви Любо Киров, който е ментор и на момичетата от 4Magic.

 

 

Добави описание

 

Групата изпя на четири гласа емблематичната за 90-те години „Уморени крила“. Ева Пармакова представи песен на един от най-разпознаваемите изпълнители в X Factor – Михаела Маринова.

 

Добави описание

 

Саня благодари на всички автори на българска музика, представяйки Мирослава и „Прошепнати мечти“ на Камелия Тодорова. Най-нежните изпълнители в сезона – Марио и Виктория, излязоха от познатия стил, за да се впуснат в страстно дуетно изпълнение на „Завинаги“ на Анелия и Миро.

 

 

Добави описание

 

„За мен беше чест да изпълня тази песен!“, заяви Вирджиния, която осигури продължението на отбора „25+“ с  „Искам те“ на Лили Иванова. 

 

Добави описание

„Имаш добри гласови възможности. Дори по-добри и от моите, така че трябва да развиваш този потенциал, това парче ти направи по-добра услуга от Адам Ламбърт.“, беше оценката на Любо, който чу свое парче в изпълнение на Иван Димитров. 

 

Добави описание

 

Йоана сподели, че никога не е пяла рок, но това не ѝ попречи да бъде истинска „черна овца“ и да разтърси сцената.  Милена на свой ред изправи на крака публиката със сълзи в очите и „Вървят ли двама“, която посвети на родителите си. След критиката за изпълнението му в миналия лайв, Теодор  спечели Заки с песента „Бягство“ на Авеню.

 

Добави описание

 

„Трябва да разчупя не само артиста, но и човека в себе си.“, сподели участникът, който получи единодушно одобрение на журито за прочита на едно от най-разпознаваемите български парчета.

 

Добави описание


В неделя вечер жури и таланти ще бъдат заляти от вълната на любовта и поредица лирични изпълнения. Не пропускайте четвъртия лайв от „Сътворението на звездите“ – неделя, от 20:00 ч. по NOVA.  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor