Лица За звездите

Слави Трифонов: Бях предупреден, че ще ми подхвърлят наркотици

Добави коментар

"Получавал съм предупреждения, че съм взет на мушка от спецслужбите при двама премиери - Иван Костов и Бойко Борисов, но не съм им обръщал внимание." Това каза в шоуто си по bTV Слави Трифонов.

"Получавал съм предупреждения, че съм взет на мушка от спецслужбите при двама премиери - Иван Костов и Бойко Борисов, но не съм им обръщал внимание." - това каза в шоуто си по bTV Слави Трифонов.

Слави Трифонов: Бях предупреден, че ще ми подхвърлят наркотициСлави Трифонов разказа, че в един фитнес преди години по времето на Атанас Атанасов като шеф на Националната разузнавателна служба при кабинета на СДС начело с Иван Костов е получил предупреждение от непознат човек, че му се готви провокация, да го спрат с колата и да му подхвърлят наркотици. Целта очевидно е била да бъда дискредитиран и да ми излезе име на наркоман, смята водещият.

Слави Трифонов обаче подчерта, че не е познавал този човек, просто това е била една неочаквана среща на публично място и не може да докаже думите си. Единственото,което си спомни, бе че човекът бил добре облечен и се представил като бивш служител в МВР.

"Ако съм бил незаконно подслушван по времето на предишните управляващи, както твърди един неофициален списък, няма да предприема никакви действия срещу виновните, ще очаквам държавата да ги накаже", обяви Трифонов.

Според него, ако това наистина се е случило, то потърпевши ще са стотици хора, ако всеки от тях иска, може да подаде иск срещу държавата, но аз няма да го направя, продължи Трифонов.

Според него, Цветанов трябва да бъде осъден, ако това се докаже по съответния ред.

Водещият на шоуто призна пред сценаристите си, че е имал съмнения за подслушване при правителството на ГЕРБ и затова често в разговори с приятели по телефона е казвал:

"Подслушват ме, защото съм спал с жената на тоя, дето ме слуша".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Слави Трифонов

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"