Актуално В програмата

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Добави коментар

Конфликтът между темпераментната сладкарка Стефани и новобранката в отбора на Червените Михаела достигна критична точка в епизода на Hell’s Kitchen.

Разпаленият спор изкара извън равновесие Стефани и тя изпусна нервите си, като дори си позволи да нанесе щети в спалнята на женския отбор. Това беше поредно спречкване между двете дами, а все по-разгорещяващата се вражда продължава да носи негативи както за целия им отбор, така и за всяка една от тях поотделно.

Денят за кулинарите от двата отбора започна на колела, а подвижните Кухни на Ада се озоваха в село Подгумер, където ги очакваха народни танци, шопски традиции и голяма порция готвене. Битката за спалните обаче се оказа неравна и след редица комуникационни и кулинарни проблеми, Червените дяволи отново се озоваха в позната за тях ситуация - в Бункера на Ада.

Победата на Сините им даде възможност да се изправят срещу Златните, които се разделиха с две от своите звезди в две поредни седмици. Задачата пред отборите бе да сглобят оригинално тристепенно меню, което да впечатли шеф Ангелов. Липсата на диалог и работа в екип при Сините пролича за пореден път и така Златните завоюваха първа победа от две седмици насам. Ключовата точка за своя отбор отбеляза Калки след впечатляващата си десертна презентация, която остави без думи всички намиращи се в близост кулинари. Топ готвачите Сарамандов и Георги пък поеха отговорност за загубата на мъжете и облякоха първите оранжеви престилки за седмицата.

Гост в подкаста “Кухнята след Ада” е един от героите на златния отбор - командосът Пеньо Гатевски - Гатьо. Пред водещия Станислав Иванов той ще разкаже защо смята, че той ще е следващият победител в Hell’s Kitchen и как с шеф Ангелов се разбират само с поглед. Епизодът можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Утре най-горещото кулинарно шоу в България продължава с още драма, готвене на най-високо ниво и щипка любов. Коя ще е новата мишена на Михаела? Кои участници ще облекат следващите оранжеви престилки и как ще продължат да се развиват отношенията между Димитър и Симона?

Всичко това ще разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen в сряда, 27 март, от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ​Hell’s Kitchen , Hell’s Kitchen

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen