ТВ анонси Animal Planet

Септември е месецът на акулите по Animal Planet

Добави коментар

Потопете се в дълбините на океана с един от най-мистериозните и смъртоносни хищници в света в "Месецът на акулите", който се завръща по Animal Planet.
месецът на акулите по Animal PlanetПотопете се в дълбините на океана с един от най-мистериозните и смъртоносни хищници в света в "Месецът на акулите", който се завръща по Animal Planet. Тази сензационна поредица от програми ни показва отблизо тези величествени и неразбрани създания и представя на смелите зрители завладяваща смесица от шокиращи истории за акули и интересни факти за тези свирепи животни.

Какво трябва да правите, ако ви нападне акула? В "Наръчник по оцеляване от нападения на акули" водещият Тери Шапърт рискува живота си, докато демонстрира тайните на успешното бягство от тези ужасяващи срещи.

месецът на акулите по Animal Planet


Рискувайки живота и крайниците си, експертът по акули Марк Адисън и подводният оператор Анди Казагранде заснемат невероятни близки кадри на нападения на акули от челюстите на голяма бяла акула, докато попадат "В челюстите на акулата".

От Понеделник 5 Септември, 21:05

месецът на акулите по Animal Planet

Премиера: Нашествието на акулите

Сега все по-голям брой големи бели акули се наблюдават редовно край някои от най-известните плажове в света в Калифорния, Австралия и Южна Африка.

Големите бели акули се появяват внезапно и необяснимо край тези брегове в опасна близост до сърфисти и плувци. Каква е причината за това "Нашествие на акулите" и каква е потенциалната заплаха за хората, които плуват във водата с тези животни?

Екип от изследователи на акули от цял свят се отправя на мисия, за да отговори на тези важни въпроси. Те проследяват акулите по крайбрежието и на плитките места и откриват една изцяло нова страна на най-известния хищник в света.

Сряда 7 Септември, 21:05

месецът на акулите по Animal Planet

Премиера: Аномалии

Този въпрос дава материал за кошмари и вдъхновение за хитовия филм "Челюсти", но дали е възможно наистина акулите да дегенерират и да развият предпочитания към човешко месо?

Анализирайки някои от най-известните нападения на акули от изминалото столетие и консултирайки се с водещи световни експерти, "Аномалии" отделя фактите от измислицата, докато се опитва да разкрие истината. Като отправяме новаторски поглед към анатомията и поведението на акулите, ние проследяваме работата на известни учени, които се опитват да разгадаят мозъка на акулите, за да разберат как и защо те нападат хората.

Въпреки че задълбоченото морско проучване допуска, че съществуването на акули с аномалии е малко вероятно, шокиращите нападения в Египет през 2010 г. карат учените отново да обмислят този факт.

Дали човешкото взаимодействие с акулите може да доведе до поява на нов вид акули с аномалии?

Петък 23 Септември, 21:05
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аномалии , Нашествието на акулите , В челюстите на акулата

Вълнуващи премиери по Аnimal Planet