ТВ анонси Animal Planet

Вълнуващи премиери по Аnimal Planet

Добави коментар

През следващата седмица Аnimal Planet ще ни изненада с много вълнуващи премиери.

На 18 април от 19:15 часа ще се потопим в предаването „В аквариума”. Предстои епизодът „Аквариуми за спомени” с най-забавните моменти от първи сезон. Уейд и Брет обсъждат любимите си риби, аквариуми и незабравими моменти. Ще видите и много моменти зад кадър.

В аквариума - Аnimal Planet

На 27 април от 21:05 часа влизаме „В челюстите на акулата” . Камерите ще покажат отблизо отблизо най-страшния морски хищник, за да разберем по-добре какво е да бъдеш в зъбите на акулата.

В челюстите на акулата

В понеделник, 28 април, от 20:10 часа премиерата на поредицата „Екзотични домашни любимци”. Тази нова поредица разказва за вълнуващия живот на хора, изградили специални отношения с екзотични домашни любимци, вариращи от гигантски крокодили и опитомени биволи, до смъртоносни скорпиони и диви капибари. Пътувайте по света и посетете страни като Германия, Коста Рика, Южна Африка и Индия, за да се срещнете с най-невероятните домашни любимци и техните стопани. Разберете какво е накарало тези хора и техните семейства да изградят подобна неразрушима връзка с някои от най-опасните, диви и свирепи животни на планетата.

Екзотични домашни любимци - Animal Planet

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Екзотични домашни любимци , В челюстите на акулата , В аквариума

Септември е месецът на акулите по Animal Planet