ТВ анонси Animal Planet

Диви създания с Доминик Монахан

Добави коментар

Присъединете се към актьора и любител на дивата природа Доминик Монахан, който се отправя към най-отдалечените кътчета на света в търсене на най-големите, страшни и редки насекоми в света.
Присъединете се към актьора и любител на дивата природа Доминик Монахан, който се отправя към най-отдалечените кътчета на света в търсене на най-големите, страшни и редки насекоми в света. Още от детските си години звездата от "Изгубени" и "Властелинът на пръстените" обожава дивите създания, като отглежда цяла менажерия буболечки, змии и влечуги в дома си в Ел Ей.

Диви създания с Доминик Монахан

Доминик притежава и енциклопедични познания за всякакви ужасяващи, пълзящи и отровни същества. Всеки епизод ни показва някои от най-опасните и неуловими животни на света.

Докато пътува, той се натъква на колоритни местни жители, ексцентрични експерти, вкусна кухня и купища създания, които живеят по тези чудесни диви места.

Доминик прекосява еквадорската джунгла в търсене на няколко милиона хищни мравки-легионери и претърсва сухите пустини в Намибия, за да се срещне със смъртоносния дебелоопашат скорпион. Той иска да развенчае митовете за тези недоразбрани същества и да разкрие тяхното значение за екосистемата на Земята.

От Четвъртък (7 Февруари) 22:00 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Диви създания с Доминик Монахан