Филми Комедии

Съседка за секс

Добави коментар

Осемнайсетгодишният Матю Кидман (Емил Хърш) е целеустремен току-що завършил гимназист, който все още не е живял истински..., докато не хлътва до уши в новата си съседка, красивата и привидно невинна Даниел (Елиша Кътбърт).

(Girl Next Door)

Комедия, САЩ, 2004 г.

Режисьор: Люк Грийнфилд

В ролите: Емил Хърш, Елиша Кътбърт, Тимъти Олифънт, Джеймс Ремар, Крис Маркет, Пол Дейно


Съседка за секс


Осемнайсетгодишният Матю Кидман (Емил Хърш) е целеустремен току-що завършил гимназист, който все още не е живял истински..., докато не хлътва до уши в новата си съседка, красивата и привидно невинна Даниел (Елиша Кътбърт). Когато Матю открива, че перфектната съседка е някогашна порно звезда, неговият подреден свят изведнъж рухва. В крайна сметка Даниел помага на Матю да излезе от черупката си и да открие, че понякога се налага да рискуваш всичко за човека, когото обичаш.

Съседка за секс е комедия за сблъсъка между различните светове, възгледи и произход. Това е филм за момче с бъдеще и момиче с минало; за момче, на което предстои да се раздели с невинността и за момиче, което се опитва да върне своята.

Съседка за секс


Филмът пита: Колко далеч можете да стигнете за човека, когото обичате? Готови ли сте да рискувате всичко? Ако искате съседка за секс, по-добре рискувайте всичко и изживейте докрай приключението, за което не сте подготвени.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съседка за секс