ТВ анонси Cartoon Network

„Шантави рисунки-мисунки“ започва по Cartoon Network

Добави коментар

„Шантави рисунки-мисунки“ е най-новата поредица от света на Шантавите рисунки.

Топ-звезди, както може да се очаква, са Бъгс Бъни, Ловеца Елмър, Тасманийския дявол Таз, Туити, Силвестър, Марвин Марсианеца, Койота, Бързоходеца, Дафи Дък и Порки Пиг. Добре познатите от десетилетия герои са си същите, но бързат да ни покажат новите си шеги и остроумия. Бъгс все още е много умен и винаги надхитрява Елмър, точно както Бързоходеца се измъква на Койота, а Туити на Силвестър. Дафи и Порки вечно изпадат в беди - но затова пък създават незабравими спомени.

В премиерните епизоди на поредицата, Дафи и Порки отново ще се забъркат в забавни неприятности. Всичко започва, защото Дафи иска да отиде на пътешествие в джунглата. Въпреки че Порки ще го е страх от непознатата гора, той, както винаги, ще се съгласи с предложението на патока. От момента, в който се качат на слон, за да стигнат до магически храм, пътуването им ще се превърне в увеселително влакче от преживявания.

В други от епизодите, Бъгс Бъни ще срещне чудовище, създадено от зъл учен, а Силвестър ще попречи на Туити да пече кексчета..

„Шантави рисунки-мисунки“ започва на 10 януари. Като ще се излъчва всеки ден от 14.00 ч. по Cartoon Network.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шантави рисунки-мисунки

„Шантави рисунки-мисунки“ с маратон по Cartoon Network

Нови епизоди на „Шантави рисунки-мисунки“