Сериали Фантастика

Русалка | Siren - трети сезон

Добави коментар

Сериалът ни отвежда в Бристъл Коув крайбрежно градче, известно с легендата, че някога е било дом на русалки...
  • Жанр - Драма, Фентъзи
  • САЩ
  • 2020

 

Шокиращото решение на Бен да остави репортера да умре в края на втори сезон повлияват на връзката му с Мади и Рин. Междувременно опасна, изискана нова русалка пристига в  Бристъл Коув, като заплашва лидерството на Рин и разпалва епична подводна битка между съпернически племена. Всичко това е усложнено от факта, че бебето на Рин, което сега се носи от сурогат, трябва да бъде защитено на всяка цена.

 

Добави описание

 

Епизоди в третия сезон на “Русалка”

 

Епизод 1 | Borders
Стар приятел посещава Хелън. В Бристъл Коув пристига нова русалка, караща Рин да се съмнява в мотивите и. Мади научава истината за смъртта на Иън. Бен се бори за лечението на майка си. Ксандър е вдъхновен да поеме повече отговорност.

 

Епизод 2 | Revelations
Когато в Бристъл Коув се случва друга мистериозна смърт, Рин подозира Тиа; Мади се сприятелява с нов познат в Сиатъл; Хелън предупреждава хибридите за неприятности; Ксандър започва обучение; Тед преразглежда миналото.

 

Епизод 3 | Survivor
Рин търси помощ само за да научи тайното за съществуване на нероденото си дете; Бен тръгва по опасен път, за да помогне на майка си; Ксандър се опитва да се утвърди в новата си кариера; Хелън се консултира с Елиза, за да помогне на Сардж.

 

Епизод 4 | Life and Death
Бен и Мади помагат на Рин с опасното раждане на сурогат и; Хелън и Ксандър доставят хибриден труп на Бет в Ранчото; Ксандър е изправена пред опасност в открито море заедно с водния патрул на Бристъл Коув.

 

Епизод 5 | Mommy and Me

Рин се завръща на сушата, за да разбере повече за човешкото майчинство; Мади и Роб попадат на страшно откритие; Бен изпитва мистериозни странични ефекти; Тед се изправя срещу Хелън.

 

Епизод 6 | The Island
Рин открива убежище на ранени русалки, които са избягали след насилственото превземане от Тиа; Бен и Ксандър започват в битка с войските на Тиа; Мади споделя полуистини с Роб, за да си осигури неговат дискретност; Тед изследва родословното си потекло.

Епизод 7 |

Епизод 8 |

Епизод 9 |

Епизод 10 |

 

Добави описание

 

Актьорски състав на третия сезон на “Русалка”

 

Елин Пауъл ще се върне да оглави актьорския състав в ролята на Рин Фишър, загадъчна русалка, която пристига в Бристъл Коув, за да изпълни мисията си. Алекс Роу и Фола Евънс Акингбола ще се завърнат в своите роли на морските биолози - Бен и Мади - които също са в полиаморна връзка с Рин.

 

Рена Оуен също ще се върне в ролята на Хелън Хокинс, потомка на русалки, която често споделя жизненоважна информация и прозрения с Рин и нейните приятели. Иън Върдън ще се върне в ролята на Ксандър Макклур, рибар, който се стреми да открие истината за съществуването на русалки. Дейвид Кубит е в ролята на Тед Понал, баща на Бен, ръководител на риболовната индустрия в града, чийто пра-пра-прадядо Чарлз за пръв път е открил русалките в средата на 1800-те.

 

Другите завърнали се членове на актьорския състав включва, Къртис Лум като най-добрият приятел на Ксандър, Кьоми Пайк като Мередит, Айля Марцолф като Катрина, Милан Тесфазги като Ками, Натали Линез като Никол Мартинес и много други. Люк Родерик няма да се завърне като Иън Сътън в сезон 3.

 

Добави описание

 

За третия сезон на “Русалка” към актьорския състав се присъединява Тифани Лонсдейл в ролята на Тиа, русалка от друго племе, която често е наричана морското чудовище.

 

Трейлър на третия сезон на “Русалка”

Можете да гледате третия сезон на “Русалка”  в HBOGO от 4 април.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Русалка