Актуално Други

Първи трейлър на “Пърси Джаксън и боговете на Олимп”

Добави коментар

Първият трейлър на дългоочакваната поредица “Пърси Джаксън и боговете на Олимп” на Дисни+ беше представен на изложението D23 в събота.

Трейлърът не разкрива много за поредицата, но отлично задава тона, който феновете могат да очакват. За пръв път показва лагера на Нечистокръвните, емблематичните оранжеви тениски и загатва за предстоящата опасност.

Базиран на поредицата бестселъри на Рик Риордан, сериалът “Пърси Джаксън и боговете на Олимп” се фокусира върху главния герой Пърси Джаксън. Първата книга от поредицата, "Крадецът на мълнии", запознава читателите с Пърси - 12-годишно момче, което живее предимно нормален живот. Докато учителят му не се превръща в чудовище, което се опитва да го убие. Когато майка му научава за това, тя най-накрая му разкрива истината: Пърси е полубог. Затова тя изпраща Пърси в лагера "Нечистокръвни", където той може да бъде сред други деца като него. Докато е там, той научава повече за себе си и за света, който някога е смятал за измислица. Скоро той става център на разгаряща се война между богове и пътува из САЩ до Подземния свят, за да я спре, преди да е ескалирала.

Уокър Скоубъл ще изиграе главната роля на Пърси Джаксън. Лия Сава Джефрис и Арян Симхадри са водещи в актьорския състав като най-добрите приятели на Пърси - Анабет Чейс и Гроувър Ъндърууд. В сериала се появяват Вирджиния Къл като майката на Пърси Сали, Глин Търман като митологичния кентавър Хирон, Джейсън Мантзукас като гръцкия бог на виното Дионис, Меган Мълали като фурията Алекто, Тим Шарп като доведения баща на Пърси Гейб, Диор Гуджун като Клариса, дъщеря на гръцкия бог Арес, и Чарли Бушнел като Люк, син на бог Хермес.

Дисни+ откри своя Пърси Джаксън

Вижте повече

Дисни+ откри своя Пърси Джаксън

Уокър Скобел ще се превъплъти в образа на Пърси Джаксън в поредицата на Дисни+ "Пърси Джаксън и боговете на Олимп".

Преди това поредицата е адаптирана в два игрални филма, издадени през 2010 и 2013 г., с Логан Лерман в главната роля. Филмите събраха общо 425 милиона долара в световен мащаб.

Снимките на “Пърси Джаксън и боговете на Олимп” започнаха по-рано тази година и се очаква сериала да се появи в Дисни+ през 2024.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дисни+ , Disney + , Стрийминг , Пърси Джаксън

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес