Актуално Други

“Пърси Джаксън и боговете на Олимп” намери своите Зевс и Посейдон

Добави коментар

Сериалът "Пърси Джаксън и боговете на Олимп" на Дисни+ добави Ланс Редик и Тоби Стивънс към актьорския си състав като двамата главни богове.

Дисни+ откри своя Пърси Джаксън

Вижте повече

Дисни+ откри своя Пърси Джаксън

Уокър Скобел ще се превъплъти в образа на Пърси Джаксън в поредицата на Дисни+ "Пърси Джаксън и боговете на Олимп".

Предстоящият сериал на Дисни+ "Пърси Джаксън и олимпийците" прибави двама важни актьори към актьорския си състав: Ланс Редик и Тоби Стивънс. Те ще гостуват съответно като Зевс и Посейдон.

Сериалът, базиран на едноименната поредица книги на Рик Риордан, проследява 12-годишния полубог Пърси, който навигира новопридобитите си божествени сили и се опитва да изчисти името си, след като е обвинен, че е откраднал мълнията на Зевс.

Стивънс, който наскоро участва в "Алекс Райдър" на Amazon и в ребута на "Изгубени в космоса" на Netflix, ще играе Посейдон, бога на морето и баща на Пърси. Официалното описание на героя му гласи: "Въпреки че привидно отсъства от живота на Пърси, в него живеят много от качествата на Посейдон: упоритост, импулсивност и лоялност. Макар че през целия живот на Пърси той е стоял настрана, дълбоките му чувства към сина му (и майката на Пърси, Сали) са очевидни.

Редик, известен най-вече с ролята си в "Наркомрежа" и "Джон Уик", ще играе Зевс, всемогъщия бог на небето и лидер на планината Олимп. Според официалното описание на героя Зевс е буен и недоверчив и е обещал да започне война, ако откраднатата му мълния не бъде върната.

Те ще се присъединят към актьорския състав редом с Уокър Скобел в ролята на Пърси, Арян Симхадри в ролята на Гроувър, Лия Сава Джефрис в ролята на Анабет, Вирджиния Кул, Глин Търман, Джейсън Мантзукас, Меган Мълали, Тим Шарп, Диор Гуджоун, Оливия Мортън, Чарли Бушнел, Адам Копланд, Сюзън Крайър, Джесика Паркър Кенеди, Лин-Мануел Миранда, Тимъти Омундсен и Джей Дюплас.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дисни+ , Disney + , Стрийминг , Пърси Джаксън

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен