Филми Фентъзи Филми Приключенски

​Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата (2013)

Добави коментар

Младият полубог Пърси Джаксън, заедно с приятелите си Анабет и Гровър, е изправен пред най-сериозното изпитание досега - да спаси целия свят от унищожение.

  • Жанр - фентъзи, приключенски
  • САЩ
  • 2013

Младият полубог Пърси Джаксън, заедно с приятелите си Анабет и Гровър, е изправен пред най-сериозното изпитание досега - да спаси целия свят от унищожение. За да изпълнят мисията си, тримата се впускат в необикновено пътешествие в търсене на митичното Златно руно, което притежава силата да опази човечеството и да осигури по-спокойно бъдеще на лагера за полубогове “Half-Blood”.

Но задачата се оказва по-трудна от очакваното и Пърси е принуден да премине през мистериозните и зловещи води на Морето на чудовищата, което е познато в човешкия свят като Бермудския триъгълник. Времето изтича и - преди да се доберат до Златното руно - Пърси и приятелите му ще трябва да се преборят с ужасяващи водни същества, армия от зомбита и могъщия Кронос.

Режисьор - Тор Фройдентал

Актьори - : Логан Лърман, Алекзандра Дадарио, Брандън Т. Джаксън, Дъглас Смит, Шон Бийн, Нейтън Филиън, Стенли Тучи и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата