Актуално В програмата

Приветстваният от критиката драматичен сериал на AMC „ХОРА“ се завръща

Добави коментар

AMC обяви, че драматичният сериал “ХОРА” ще се завърне със сезон 3 на 8ми октомври в 23.00 ч.
AMC обяви, че драматичният сериал “ХОРА” ще се завърне със сезон 3 на 8ми октомври в 23.00 ч.
 

“ХОРА” представя един вълнуващ поглед върху технологичната еволюция и нейното въздействие върху обществото. Актуален и релевантен, новият сезон се разгръща в мащаб, по-голям от досегашните. Сезонът, включващ осем епизода, който е дело на Сам Винсънт и Джонатан Бракли („Шпиони, Шпиони: За общото благо“/ „Spooks, Spooks: The Greater Good“), е заснет в една паралелна действителност и изследва това, което се случва, когато границите между хората и машините се размиват.  Марк Бонар (“Катастрофа“/ „Catastrophe”, “Apple Tree Yard”) се присъединява към редовните участници Джема Чан (“Капитан Марвел“/ „Captain Marvel”, “Crazy Rich Asians”), Катрин Пъркинсон (“The Honorable Woman”, “Компютърджии“/ „The IT Crowd”), Том Гудман-Хил (“Mr. Selfridge”, “Игра на кодове“/ „The Imitation Game”), Емили Берингтън (“24: Не умирай днес“/ „24: Live Another Day” “Загорелите 2“/ „The Inbetweeners 2”), Колин Морган (“Мерлин“/ „Merlin,” “Падането“/ „The Fall”), Айвън Джеремайя (“Черното огледало“/ „Black Mirror,” “Доктор Кой“/ „Doctor Who”) и Рут Брадли (“Хищници“/ Grabbers”, “Pursuit”).

 

Добави описание

 

Една година след първите проблясъци на съзнателността, силно разредената и потискана популация на синтовете се бори да оцелее в свят, който ги мрази и се бои от тях. В разединената Великобритания синтовете и хората се мъчат да сключат един нелесен мир, но, когато в обществото на синтовете започват да се появяват пукнатини, надеждите за стабилност са поставени под заплаха. На фона на политически хаос, етичните проблеми на пробуждането на новия вид изпъкват на преден план в един вълнуващ многопластов сюжет. Докато семейството на синтовете, включващо Майа (Чан), Ниска (Берингтън) и Макс (Джеремайя), продължава да се бори за правото си на оцеляване, Джо (Гудман-Хил), Лора (Паркинсън) и децата им Мати (Луси Карлес), Тоби (Тео Стивънсън) и Софи (Пикси Дейвис) се опитват да преодолеят катаклизмите от последния сезон.

 

Добави описание

 

Филмът се базира на отличената с награди шведска научно-фантастична драма “Real Humans”, създадена от Ларс Лундстрьом, Изпълнителни продуценти на “ХОРА“ / HUMANS” са Винсънт, Бракли, Дерек Уокс, Ема Кингсман-Лойд за Kudos заедно с Wild Mercury Productions и Лундстрьом и Хенрик Уидман за Matador Films. Към сценаристите Винсънт и Бракли се присъединяват Деби О’Моли, Намзи Хан, Джонатан Харботъл, Мелиса Икбал и Дейзи Кулам. Сериалът е продуциран от Вики Делоу за Kudos, SVT и Matador Films. Третият сезон е поръчан от Бет Уилис и Саймън Максуел за Channel 4 и от Кристин Джоунс за AMC.

 

Добави описание

 

Снимки: Colin Hutton/Kudos/Wild Mercury/Channel4/AMC
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хора

Интервю с Емили Берингтън за сезон 2 на сериала „ХОРА“

Интервю със Сам Винсънт и Джон Бракли – създателите на сериала „ХОРА“

Ексклузивна премиера по AMC на сезон 2 на вълнуващия драматичен сериал “ХОРА”

Джема Чан в ролята на Анита

Том Гудман – Хил в ролята на Джо Хокинс