Спорт Футбол

Премиършип по "Диема" и "Диема 2" до лятото на 2013 г.

Добави коментар

Диема и Диема 2 съобщиха днес, че са удължили ексклузивните си права за излъчване на Английската Барклейс Премиър Лийг за България до края на сезон 2012-2013.
Премиършип Телевизионните канали Диема и Диема 2 съобщиха днес, че са удължили ексклузивните си права за излъчване на Английската Барклейс Премиър Лийг за България до края на сезон 2012-2013. Правата също включват обширно интернет отразяване и специално посветен на Висшата лига уеб сайт.

Диема и Диема 2 излъчват ексклузивно мачовете от Висшата лига в България
, като топ двубоите от настоящия сезон са привлекли между 15 до 20 процента от мъжката аудитория над 15 години. Двете телевизии предават на живо по 228 мача на сезон, както и седмични програми с обзори, интервюта, профили, анализи и коментари.

Якоб Андерсън, изпълнителен директор на Нова ТВ, каналите Диема и ММ, коментира: ”Диема е утвърдено име за професионализъм в излъчването и отразяването на най-добрия европейски клубен футбол, и тази сделка е още една стъпка в тази посока. Също така се радвам, че ще продължим да забавляваме българските футболни фенове с лигата, в която участват най-добрите български играчи.”

Изпълнителният директор на Висшата лига - Ричард Скъдамор, каза следното: „За нас е изключително удоволствие да предоставим правата за излъчване на MTG и сме напълно убедени, че те ще продължат да представят така превъзходно Барклейс Премиър Лийг на нашите многобройни фенове в България”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Премиършип