Актуално Какво ще се случи...

Последният сезон на „Дневниците на вампира” с Нина Добрев - от 28 август по bTV Cinema

Добави коментар

В края на лятото зрителите на bTV Cinema ще могат да проследят премиерния за България шести сезон на „Дневниците на вампира” - последният с участието на любимката на зрителите Нина Добрев.

В края на лятото зрителите на bTV Cinema ще могат да проследят премиерния за България шести сезон на „Дневниците на вампира” - последният с участието на любимката на зрителите Нина Добрев. Сериалът ще зарадва феновете си от 28 август, с два различни епизода всеки делничен ден от 20.00 и след 23.00 часа по филмовия канал.

Изненадите в новия сезон на „Дневниците на вампира” продължават. След страстното лято, прекарано с Деймън, Елена се отправя към колеж Уитмор заедно с Карълайн, без да знае, че Бони е жертвала живота си, за да спаси Джеръми. Докато приятелите на Бони се опитват да я върнат към живота, на Стефан му се налага да се изправи срещу двойника си Сайлъс, Катрин се бори с напълно новото за нея чувство да бъде човек, а Елена изразява мъката си по Деймън по изключително странен за останалите начин. Шести сезон е история за завръщането на героите един към друг, докато опознават битката между доброто и злото у себе си.

Дневниците на вампира

В свое интервю Нина Добре казва, че феновете на „Дневниците на вамира” са най-верните и най-страстните, никога не се отказват и винаги са пред екраните отново и отново за следващия сезон.

Успехът на култовата поредица сред младите зрители беше потвърден за пореден път преди броени дни, когато сериалът пребори конкуренцията и взе първа награда в категория „Най-добър фантастичен сериал” на Teen Choice Awards 2015.

Дневниците на вампира

Неустоимата Нина Добрев стана ностителка на първа награда за най-добра актриса във фантастичен сериал, а една от целувките ѝ с Иън Сомърхолдър спечели приза за най-добра целувка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нина Добрев , Дневниците на Вампира

Какво не знаем за осмия сезон 8 от „Дневниците на вампира“

Сезон 8 от „Дневниците на вампира“ ще разтърси феновете още със заглавията на епизодите

Убиват Нина Добрев в стотния епизод на „Дневниците на вампира”

Нина Добрев се съблече, за да подкрепи Обама

Първият сезон на „Дневниците на вампира”