Актуално В програмата

Сезон 8 от „Дневниците на вампира“ ще разтърси феновете още със заглавията на епизодите

Добави коментар

Новите епизоди започват на 30 октомври по bTV Cinema и ще се излъчват всеки делничен ден, веднага след първия за деня игрален филм

Сезон 8 от култовия сериал „Дневниците на вампира“ ще разтърси наи-върлите си почитатели още със заглавията на епизодите. Новите епизоди започват на 30 октомври по bTV Cinema и ще се излъчват всеки делничен ден веднага след първия за деня игрален филм.

 

Добави описание

 

Заглавието на всеки епизод ще отговаря на цитат от първия сезон на сериала. Пригответе си носните кърпички и възглавничките, защото цунамито от носталгия ще бъде голямо и безспирно, предупреждават продуцентите.

 

Добави описание

 

Любопитното е, че с премиерата на осми сезон, „Дневниците на вампира“ застават на първо място по продължителност сред сериалите за вампири. След тях се нареждат „Бъфи убийцата на вампири“ и „Истинска кръв“ с по седем сезона. Джули Плек признава, че продължението на историята зависело само и единствено от Иън Сомърхолдър (Деймън Салватор) и Пол Уесли (Стефан Салватор).

 

Добави описание

 

Историята щяла да продължи докато те двамата имали желанието и били в кондицията да продължат да бъдат колоритните братя Салватор, за които жените от фен базата на сериала са готови да скочат пред влак.

 

Добави описание

 

Първата информация за края на „Дневниците на вампира“ изтече в началото на годината в едно интервю на Иън (Деймън) и Кат (Бони). Актьорите се „изпуснаха“, че осми сезон ще бъде техния последен. Никой не знаеше дали тази информация е сериозна, дали са имали предвид евентуалната смърт на техните герои в сериала или наистина за края на целия сериал. Тази информация беше потвърдена от Джули Плек на „Комик Кон 2016“, където тя заяви, че краят на сериала ще дойде с осми сезон и неговите 16 епизода, и с това сбъдна всички страхове и причини безброй безсънни нощи на дългогодишните „читатели“ на „Дневниците“.

 

Добави описание

 

В първия епизод на финалния осми сезон от „Дневниците на вампира“, ще забележим Деймън (Иън) да чете „Петдесет нюанса сиво“.

 

Добави описание

 

В интерес на истината, Иън Сомърхолдър е бил на кастинг за една от главните роли (Крисчън Грей) в същия филм. Трябва да благодарим на продуцентите на „Петдесет нюанса сиво“, че не избрали Иън иначе едвали щяхме да видим сезон осем на „Дневниците на вампира“.

 

Добави описание

 

Във финалния сезон звучи и песента „Белези“, написана и изпълнявана в реалния живот от Майкъл Маларки, който изпълнява ролята на Енцо в „Дневниците“. Изглежда че освен съблазнителен италиански акцент и завидни актьоркси дарби, Майкъл Маларки ще има възможноста да ни демострира и композиторския, а защо не и певческия си талант.

 

Добави описание

 

В сезон едно епизод осем Лекси най-добрата приятелка на Стефан казва: „Чувствам се епично“. Този цитат се повтаря няколко пъти през седемте последвали сезона. Финалният епизод на последния осми сезон на „Дневниците на вампира“ ще носи името „Чувствах се епично“. Името е предпоставка за истински епичен край.

 

Добави описание

 

Джулу Плек признава, че винаги искала сериала да завърши с Елена (Нина Добрев) и Стефан (Пол Уесли) заедно. В последствие се наложило да промени желанието си, след като Нина Добрев напуснала сериала.
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дневниците на Вампира

Какво не знаем за осмия сезон 8 от „Дневниците на вампира“

Последният сезон на „Дневниците на вампира” с Нина Добрев - от 28 август по bTV Cinema

Убиват Нина Добрев в стотния епизод на „Дневниците на вампира”

Първият сезон на „Дневниците на вампира”

„Дневниците на вампира” - 2 сезон