Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.68 – какво ще се случи...

Добави коментар

Серкан се съгласява и назначава на мястото на Селин, нова ПР-ка, която Еда избра. Вижте какво още ще се случи в епизод 68 на турския сериал „Почукай на вратата ми“.

„Почукай на вратата ми“, еп.69 – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.69 – какво ще се случи...

Айдън печели битката и става председател на благотворителната фондация. Енгин предлага брак на Пърл, а тя приема. Вижте какво още ще се случи в епизод 69...

В епизод 67 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Селин разкрива лъжата на Ферит пред Серкан и съобщава, че напуска компанията. Алптекин съобщава на Айдън, че се развеждат.

Балджа, момичето, което Еда избра пристига за интервюто. Еда е изненадана, че Балджа не изглежда като на снимката в автобиографията си, тъй като е много по-красива, но в крайна сметка Еда убеждава Серкан да я наеме и да започне работа още същия ден. Селин запознава Балджа с компанията и ѝ разказва всичко за Серкан.

Несрин уведомява медиите, за развода на Айдън. Айдън вика Серкан на помощ, който пристига с Еда и Балджа. Балджа отпраща журналистите, които са окупирали имението на Болат.

Когато Балджа, кандидатката за позицията на Селин, която Еда избира пристига, тя се оказва също толкова бляскава, колкото и другите кандидатки, и има хищно излъчване.

Еда е изненадана и пита какво се е случило с очилата, които е носила на снимката, приложена към професионалната ѝ автобиография.

Балджа казва, че снимката е стара. Реакцията на Еда към тази жена е забелязана от Серкан, който открива малко ревност в поведението на Еда. Когато интервюто приключва, Серкан пита Еда за нейното мнение. Еда, опитвайки се да покаже, че не ѝ пука и жената не е заплаха за нея, казва на Серкан, че Балджа е жената, която той търси - професионалистка и привлекателна.

Серкан се съгласява, тъй като Еда не смята, че трябва да интервюират мъже за работата. Серкан казва, че ще ѝ се обади да започне работа утре, но Еда, в опит да отрече, че ревнува, казва да я остави да започне работа днес. Еда се държи лекомислено, но явно не е щастлива и Серкан вижда това. Той усеща, че Еда е загрижена, но не иска да го покаже.

Балджа е във възторг, че е наета, и във вълнението си се обажда на своя приятелка, за да ѝ каже, че Серкан Болат със сигурност е мъжът на мечтите ѝ, както е предсказала приятелката ѝ. Този разговор е подслушан от Селин, която не гори от желание да си тръгне. Селин предлага да покаже на Балджа офиса си и да ѝ даде информация за компанията. Селин също така разказва на Балджа за романа на Серкан с Еда и за нестабилността на връзката им, като я подтиква да флиртува със Серкан и да потърси начини да се намеси в живота му.

Журналисти и репортери пристигат в имението на Болат. Айдън си мисли, че са дошли да я интервюират за кампанията ѝ за председател на благотворителния фонд. Всъщност конкурентката ѝ Несрин (майката на Ферит) е съобщила за развода на вестниците и те са дошли да получат подробности.

Айдън се обажда на Серкан да дойде да се справи със ситуацията. Докато той и Еда си тръгват, Балджа казва, че може би също ще може да помогне, и след като Еда казва "добре", Балджа се присъединява към тях. Серкан нарочно позволява на Еда да взема решения относно Балджа, защото се наслаждава на усилията ѝ да изглежда безгрижна.

Когато пристигат в имението, те са застигнати от репортерите и фотографите, като Сейфи всячески се опитва да се отърве от тях. Балджа казва на Серкан и Еда да влязат вътре, докато тя се занимава с проблема. Балджа отпраща фотографите и журналистите.

Айдън е впечатлен от Балджа, особено когато тя ѝ обещава, че пресата вече няма да я притеснява.

Айдън казва на Серкан и Еда, че трябва да ѝ помогнат да спечели председателското място и трябва да убедят г-жа Леман да гласува за нея, защото, който подкрепи тя, той ще спечели.

Еда и Серкан убеждават госпожа Леман, важен член, да гласува за Айдън и се надяват, че десетте близки приятели на госпожа Леман ще последват примера ѝ. Балджа се обажда на други членове на клуба, за да ги помоли да гласуват за Айдън.

Еда и Серкан посещават ателието на г-жа Леман, за да я накарат да гласува за Айдън. Еда откриват, че много от нещата са изработени на място в студиото на г-жа Леман. Тя ги кани да поработят с глина и сами да си направят ваза. Серкан се колебае, но Еда се съгласява и внимателно и нежно се опитва да оформи кълбото от глина на гр. колелото. Серкан, който стои зад Еда, я обгръща с ръце, а ръцете му покриват нейните, докато колелото се върти и те оформят глината. И двамата са хипнотизирани от интимния момента.

Завръщането на работа в компанията разсейва някои от романтичните илюзии на глината.

Балджа съобщава, че обажданията до членовете на благотворителния клуб са приключили. Еда казва, че тя и Серкан са убедили г-жа Леман да подкрепи Айдън, но не са могли да обещаят, че десетте ѝ близки приятели също ще гласуват за нея. Еда казва, че понякога е трудно да се промени мнението на човек и разговорът се превръща в дускусия на тема "промяна".

Балджа, спомняйки си какво ѝ е казала Селин, казва на Еда и Серкан, че не вярва, че трябва да се опитваш да промениш даден човек, а по-скоро трябва да го приемеш такъв, какъвто е.

Серкан внимателно слуша това и наблюдава реакцията на Еда. Той благодари на Балджа за работата ѝ и тя си тръгва.

Серкан отново се опитва да прекара време насаме с Еда, като я кани да пие кафе с него. Тя отказва, но той я примамва с предложението да ѝ каже първото си желание, но тя отказва, като иска да ѝ го каже сега, а той ѝ отговаря, че иска да му има пълно доверие. Еда му отвръща, че доверието не се дава на сила. Той ѝ казва, че тогава минава на второто предложение и иска от нея да я изненада.

-Как? – пита Еда.
-Почукай на вратата ми някоя вечер – отговаря Серкан.
-И какво ще правя? – пита Еда.
-Ще влезеш вътре и ще гледаш филм с мен – отговаря Серкан.

Еда му отговаря, че приема желанието му и може да дойде някой ден… Той я пита кога ще дойде, но тя казва, че няма да е изненада, ако му каже. Освен това тя не е решила, че ще го направи.

Мело се прибира от работа и приема обаждане за Айфер. Някой прави поръчка за 50 бисквити. Мело записва поръчката на бележник и поставя усмивка до нея. Когато Айфер вижда бележката, тя си мисли, че е написано 500 бисквити, защото бърка усмивката с нула

Докато Айфер е в кухнята същата вечер, Еда и момичетата обсъждат идеята за промяна на човек, когото обичаш. Еда се замисля върху казаното от Балджа в офиса и сега преосмисля представата си за това какво очаква от Серкан.

-Момичета, дали да почукам на вратата на Серкан? – пита Еда, а те ѝ казва, че трябва да го направи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...