Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.69 – какво ще се случи...

Добави коментар

Айдън печели битката и става председател на благотворителната фондация. Енгин предлага брак на Пърл, а тя приема. Вижте какво още ще се случи в епизод 69 на турския сериал „Почукай на вратата ми“.

В епизод 68 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан се съгласява и назначава на мястото на Селин, нова ПР-ка, която Еда избра.

Серкан е в дома си и пита Сириус, дали Еда ще ги изненада тази вечер. Той си мисличе тя ще се появи на вратата му още същата вечер, но когато се звъни на вратата, той разбира, че това е Енгин, който е дошъл, за да обсъди любовните си проблеми с Пъръл, а не Еда. Серкан го съветва да ѝ предложи брак.

Отново се звъни, а Серкан казва на Енгин, че сигурно е Еда и той трябвада се изпари след две секунди, но е разочарован, защото идва Ферит, за да се извини още веднъж за предателството си, а след него идва и Ердем, за да донесе документи. Серкан е ядосан, защото тримата са развалили вечерта му.

Докато Серкан се справя с неочакваните си гости, а Еда преосмисля усилията си да промени Серкан, Балджа отива в имението на Болат, за да даде съвет на Айдън. Тя казва, че Айдън трябва да направи блиц интервю с членовете на клуба, защото е много по-умна от Несрин, нейната опонентка.

В същото време Джерен прибирайки се вкъщи среща Ферит и те вечерят заедно в улично заведение за бърза закуска. Той признава, че променя възгледите си за живота, а Джерен е щастлива да види, че той е толкова мил към нея.

На следващата сутрин Айдън и Сейфи чакат в благотворителния клуб да дойдат членовете. За да подкрепят Айдън, на срещата са дошли Еда и Балджа, а след тях и Айфер и Фифи с 450 бисквити, които да дарят за събиране на пари. С помощ от страна на Еда Айдън отговаря на въпросите и печели надпреварата за председател.

За да отпразнува успеха си, Айдън прави голямо парти в имението. На партито присъстват всички освен Енгин. Пъръл е притеснена, защото няма представа къде може да е той.

Пристига и Селин, за да се сбогува с Айдън, а тя ѝ казва, че ѝ е благодарна, че е продала акциите си на Серкан. Селин същото така пожелава късмет на Еда със Серкан и ѝ казва, че заминава за Дания.

-Селин! Пази се! – казва Серкан на биващата си годеница.
-И ти също! – отговаря тя и напуска имението на Болат.

Когато вечерта започва с песни и танци, Пъръл с нетърпение очаква Енгин. Когато той се появява, това е много необичаен и драматичен момент. Зад огромния прозорец на имението се появява внезапна мъгла и в мътната, неясна картина се появява фигура на кон. Когато мистериозната фигура се приближава към къщата,

Пъръл разпознава Енгин. Когато влиза вътре, той пада на едно коляно и ѝ предлага брак, а след това слага огромен диамант на пръста ѝ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...