Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дениз най-накрая е открит и подписва документите за развод. Мело разбира важна информация за Селив. Вижте какво още ще се случи в епизод 112 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 ноември 2022 по bTV Lady.

В епизод 111 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Дениз не иска да подпише документите за развод с Еда и изчезва.


Какво се случва в еп.112 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 ноември по bTV Lady.

Когато Айфер и Айдън научават, че Дениз бяга, те решават да се присъединят към Сейфи в издирването му.

Ердем затваря Еда и Серкан в гараж заради възникнало недоразумение, а Дениз успява да избяга и се скрива в кафенето, където е открит от Айфер и отведен вкъщи вързан.

Сейфи случайно слага приспивателно в питието на мъжа и когато Кемал пристига неочаквано, те обединяват усилията си, за да се опитат да събудят Дениз навреме, за да подпише документа.

Еда и Серкан естествено се ужасяват, когато виждат Дениз в безсъзнание, но за щастие Мело спасява положението.

Мело разбира важна информация за Селин.

Серкан и Еда го следват в колата, която Дениз е карал. В крайна сметка те се оказват заключени в гараж, колата на Серкан е изоставена край магистралата, а Дениз се връща в магазина си.

Междувременно Айдън, Айфер и Сейфи са се включили в издирването и решават, че Дениз ще се върне в магазина си, както лисицата се връща в бърлогата си. Те намират Дениз и го връзват, като накрая го отвеждат в къщата на Айфер, където Серкан и Еда се връщат със съответните документи за анулиране. Документите са подписани и нотариално заверени от Серен и всичко се нарежда добре за влюбените.

Преди Айдън да тръгне да търси Дениз с Айфер и Сейфи, тя посреща неочакван гост в дома си - г-н Кемал. Тя не се радва да го види и посещението е странно. В общи линии откриваме, че Айджън и Кемал са били влюбени, докато са били в колежа, но по някаква причина Кемал е напуснал Аджън без никакво обяснение и тя все още е много огорчена. Той обаче е твърдо решен да подновят връзката си сега, когато тя е разведена, а финансовото му положение е отлично. Научаваме, че Кемал Атеш подкрепя новия строителен проект на г-н Атеш, който се надява да се превърне в международен моден център, който да съперничи на Милано и Париж. Г-н Атеш и г-н Кемал се срещат със Серкан и Еда в "Арт/Лайф", за да обсъдят проекта - решение, което няма да е финансово изгодно за г-н Кемал, но ще му позволи да бъде в непосредствена близост до Серкан. Еда го харесва, защото е джентълмен и човекът, който я е спасил, когато е паднала от лодката, но Серкан изглежда има някои въпроси към него. Серкан се чувства неудобно в присъствието на Кемал Атеш.

Когато г-н Кемал напуска компанията, му се обажда Айдън, която го моли да се срещне с нея. Тя му казва, че наистина не се интересува от връзка. Тя има Сейфи като компаньон и сина си, за когото трябва да се притеснява. Представете си изненадата ѝ, когато го вижда по-късно вечерта да се ръкува със Серкан.

Енгин предлага компанията да организира парти същата вечер, за да отпразнува повторното събиране на Серкан и Еда. Серкан иска вечерта да е много специална, защото има специални планове. Мело, която винаги е в състояние да създаде проблем, занася папка в офиса на Селин и отговаря на телефона ѝ, когато той звъни. Обаждащият се е лекар, който съобщава резултатите от медицински изследвания, които Селин е направила. Знаем, че медицинският персонал НИКОГА не би разкрил лична информация на никой друг освен на пациента, но този лекар го прави. Той съобщава на Мело, която казва, че е асистент на Селин, че тестът за бременност на Селин е положителен. Селин е бременна

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...