Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.111 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дениз не иска да подпише документите за развод с Еда и изчезва. Вижте какво още ще се случи в епизод 111 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 ноември 2022 по bTV Lady.

В епизод 110 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан вай-накрая си спомня Еда и любовта си към нея. Но пристига на сватбеното тържество на Еда и Денис твърде късно, защото Еда е казала вече „Да“.


Какво се случва в еп.111 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 ноември по bTV Lady.

Остават само осем часа, за да накарат Дениз да подпише документите за анулиране на брака, и Серкан, Еда и приятелите им се надпреварват с времето - а Дениз, който се крие от тях по предложение на Селин, не иска да подадат молба за развод, за да може Еда да се омъжи след 300 дни.

Айдън е шокирана, когато неочаквано я посещава първата ѝ любов Кемал, който е научил, че Айдън е разведена, и иска да възобнови връзката им.

Серкан е разгневен от отказа на Селин да се извини на Еда.

Ферит настоява Селин да остави Серкан и Еда на мира.

Текст от potv.bg

И докато Еда и Серкан се наслаждават на новооткритите моменти и изразяване на любовта си един към друг, към Дениз се присъединява Селин в неговия магазин.

Дениз е отчаян от това, което е направил, но Селин е твърдо решен да отмъсти за загубата на Серкан. Нейната мантра е "Ако аз съм нещастна, всички ще бъдат нещастни". Тя убеждава Дениз да не подписва документите в рамките на оставащите 8 часа.

Ако двойката не успее да анулира брака в тези срокове, ще трябва да се разведе и след това да чака почти година, преди да се ожени. Дениз затваря магазина, купува си билет, за да отлети от Истанбул, и изчезва.

Текст от potv.bg

Когато не може да се свърже с него, а магазинът му е заключен, а 8-те часа започват да намаляват, Еда изпада в паника.

Серкан казва на Ердем да се свърже с някои от приятелите си детективи, за да преследват Дениз. Ердем решава сам да се превърне в детектив и открива Дениз в магазина, където е купил самолетен билет. Докато Дениз е в магазина, Ердем поставя на колата му устройство за проследяване,. След това Ердем проследява Дениз с такси до хотел в покрайнините на Истанбул. Той се обажда на Серкан, за да му каже къде се намира, докато наблюдава как Дениз влиза в хотела.


Еда и Серкан пристигат в хотела, губейки време в разговори с Ердем, Дениз ги вижда, измъква се от хотела и потегля с ферарито на Серкан.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...