Актуално В програмата

Певицата Ивана в „Гласът на България“ и още много изненади…

Добави коментар

Певицата Ивана влиза буреносно в „Гласът на България“, а Иван Тишев се явява вместо предложение за брак са само част от страхотните изненади в новия епизод на шоуто в неделя (8 октомври) от 20:00 ч. по bTV.

Певицата Ивана ще се включи ударно в новия епизод на „Гласът на България“ – тази неделя, 8 октомври от 20:00 ч. по bTV, като се окаже в неприятна ситуация с автомобила си.

Водещият Иван Тишев пък ще се присъедини към отбора на изненадващите, след Орлин Горанов и Никоаос Цитиридис от последния епизод и ще посрещне в музикалното си студио млада участничка, доведена от приятеля си. Вместо очакваното от нея предложение за брак, тя ще получи новината, че е одобрена за кастингите на тъмно в „Гласът на България“, което лично ще й съобщи самият Иван Тишев.

„Опасно изкушение“ с.6, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.6, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...

Дуан кани Йълдъз на вечеря, за да я запознае с Джулия, за да се убеди лично, че му е само приятелка. Изненадващо идва и Ендер, за...

Професионален артист с над 30-годишна страхотна кариера по света, с дългогодишни участия в парижките кабарета и в операта в Кайро, ще впечатли четиримата треньори с магично многоезично изпълнение, което ще се окаже и първото й излизане до момента пред българска публика.

Друг парижки кандидат за титлата „Гласът на България“ ще покори сърцата на всички в залата и пред екраните с уникална лична история за силата на музиката, която сам усетил и видял с очите си, покрай болната си майка. Нейната любима певица е Силви Вартан, а когато преди време изпаднала в кома, синът й всеки ден й пеел нейните песни до леглото й. Когато се събудила, тя ясно помнела неговия глас и песните, които й е пял, и благодарение на музиката се възстановила. Емоционалното изпълнение и гласът на този участник определено ще въздейства и на четиримата треньори, а когато DARA се обърне, за да го види, с изненада ще намери голяма визуална прилика между него и ерген №2– Евгени Генчев.

Спонтанно запят рефрен на сцената, а именно - „мен ако нямаш, значи нямаш нищо“, ще провокира Мария Илиева да попита DARA, дали знае кой е написал тази песен за нея. Ще се окаже, че Миро е авторът, а в знак на благодарност към вдъхновението, което е той за Мария и за още много български изпълнители през годините, тя ще се качи на сцената на „Гласът на България“ и ще изпълни неговата песен „Убиваме с любов“.

В неделния епизод много опитни и страхотни изпълнители ще се редуват с изключителни млади гласове, които ще изумят треньорите със своя финес, мярка и свежест. За някои от тях треньорите дори ще се „поскарат“ и отново ще прибягнат до предимството, което им дава СУПЕР БЛОК БУТОНА, а след една от „победите си“ Мария с огромно задоволство ще покаже своя „танц на победата“.

Точно в 20:00 ч. в неделя (8 октомври) по bTV ще прозвучи и емблематичната песен от любимия сериал „АЛФ“, която ще даде весело начало на новия епизод на „Гласът на България“.

Гласът на България: ​Мария взима нещата и СУПЕР БЛОК БУТОНА в свои ръце

Вижте повече

Гласът на България: ​Мария взима нещата и СУПЕР БЛОК БУТОНА в свои ръце

В новия епизод на „Гласът на България“ – в неделя от 20:00 ч. по bTV – се задава нова порция зашеметяващо силни участници, които ще завладеят...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

DARA, Мария Илиева и Иван Лечев сядат в треньорските кресла в Гласът на България

ГРАФА се завръща като треньор в „Гласът на България“ тази есен по bTV

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила