Актуално Други

“Пази се от живите мъртви” ще се завърне по AMC с премиерен трети сезон

Добави коментар

Премиерата на трети сезон на "Пази се от живите мъртви" ще се състои през лятото на 2017 година по AMC едновременно с премиерата на сериала по AMC в САЩ.

Премиерата на трети сезон на "Пази се от живите мъртви"  ще се състои през лятото на 2017 година по AMC едновременно с премиерата на сериала по AMC в САЩ. Оригиналният сериал на AMC Studios, показващ събитията при избухването на апокалипсиса на зомбитата, ще се завърне с третия си сезон с нови 16 епизода.

 

Добави описание

 

Феновете ще имат възможност да наваксат пропуснатото от всички предишни сезони по време на специалните маратони на „Пази се от живите мъртви“ през уикендите на месец май по AMC.

 

AMC Global пусна и първите официални снимки от сезон 3 на хитовия сериал, както първи подробности за случващото се в новия сезон. Със завръщането на "Пази се от живите мъртви" с трети сезон, семействата ще попаднат в наситената с енергия и изпълнена с насилие дива среда на границата между САЩ и Мексико.  С приключването на международните сюжетни линии, проследяващи края на света, нашите герои трябва да се опитат да изградят отново не само обществото, но и семействата си.

 

Добави описание

 

Дело на изпълнителните продуценти - шоурънъра Дейв Ериксон, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт, „Пази се от живите мъртви“ е заснет с участието на Ким Дикенс в ролята на Медисън, Клиф Къртис в ролята на Травис, Франк Дилейни  в ролята на Ник, Алиша Дебнъм-Кери в ролята на Алиша, Рубен Блейдс в ролята на Дениъл, Мерседес Мейсън в ролята на Офелия, Лоренцо Джеймс Хенри в ролята на Крис и Колман Доминго в ролята на Странд. 
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пази се от живите мъртви

Драматични финални шест епизода на „Пази се от живите мъртви“ по AMC

Завладяващ междинен финал на „Пази се от живите мъртви“ по AMC на 19 юни

Очаквайте премиерата на осмия и финален сезон на „Пази се от живите мъртви“

Кои са героите в премиерния сезон 6 на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

Шестият сезон на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ идва през октомври