ТВ анонси Animal Planet

Новите бебета на планетата

Добави коментар

„Новите бебета на планетата” е трогателна поредица, разказваща, изпълнените с надежда истории и разкриваща развитието на животинския свят.
(BABY PLANET)
Новите бебета на планетата

Новите бебета на планетатаПрез миналия век изложените на опасност животински видове станаха изключително застрашени от различни фактори, които могат да станат причина за изчезването им по-рано от очакваното. Но може и да има бъдеще за тях след като новата поредица на Animal Planet „Новите бебета на планетата” разкрива, че тяхната съдба е в ръцете на женските индивиди и на хората, посветили се на спасяването им, които се грижат за тях и техните бебета.

„Новите бебета на планетата” отбелязва животинския бейби-бум настъпващ навсякъде. Пътешествайте заедно с Animal Planet до зоопаркове и природни резервати по света, за да станете свидетели на неимоверните усилия, които полагат хората за спасяване на изчезващите видове.

Новите бебета на планетатаОт съвместната работа на ветеринари и биолози за постигане на повече успешни раждания до проследяването на прогреса на най-ценните бебета на Земята, „Новите бебета на планетата” е трогателна поредица, разказваща, изпълнените с надежда истории и разкриваща развитието на животинския свят.
От 22 декември, понеделник, 20:00
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Новите бебета на планетата