Актуално Други

Новият ТУИН ПИЙКС с ексклузивна премиера в НВО Европа на 22-ри май 2017 г.

Добави коментар

18-те части на новия „ТУИН ПИЙКС“ на SHOWTIME ще дебютират с двучасова премиера на 17 май 2017 г. по НВО.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.


По сценарий на създателите и изпълнителни продуценти на сериала, Дайвид Линч и Марк Фрост, заедно с изпълнителния продуцент Сабрина С. Съдерланд, новият „Туин Пийкс“ е режисиран изцяло от Дейвид Линч и ще бъде излъчен премиерно ексклузивно от НВО Европа на териториите на България, Полша, Румъния, Чехия, Словакия, Унгария, Молдова, Словения, Хърватска, Черна Гора, Македония и Босна и Херцеговина на 22 май 2017 г..

Познат на публиката като новаторски и завинаги променил историята на телевизията, придобилият култов статус сериал се завръща за нов живот след 25-годишно прекъсване - четвърт век, след като жителите на спокойното градче Туин Пийкс остават потресени от шокиращото убийство на Кралицата на красотата – Лора Палмър.

В дългоочакваното завръщане на новия „ТУИН ПИЙКС“ ще видим много от актьорите, участвали в първите епизоди на сериала, като Кайл Маклоклан, в ролята на специален агент Купър от ФБР, както и появата на нови герои.

„ТУИН ПИЙКС“ е в 18 части, всяка от която с времетраене - 60 минути, с премиера ексклузивно в НВО Европа на 22 май 2017 г. Оригиналните 1. и 2. сезон на сериала ще бъдат излъчени също по каналите на НВО Европа и ще са достъпни за българските потребители на услугите HBO

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туин Пийкс

25 години по-късно Twin Peaks отново е на екран, а Дейвид Линч е приготвил не това, което си мислите

Легендарният сериал „Туин Пийкс“ се завръща на 21 май

Сериалът "Туин Пийкс" ще се завърне на екран през 2016