Актуално Други

Новият ТУИН ПИЙКС с ексклузивна премиера в НВО Европа на 22-ри май 2017 г.

Добави коментар

18-те части на новия „ТУИН ПИЙКС“ на SHOWTIME ще дебютират с двучасова премиера на 17 май 2017 г. по НВО.


По сценарий на създателите и изпълнителни продуценти на сериала, Дайвид Линч и Марк Фрост, заедно с изпълнителния продуцент Сабрина С. Съдерланд, новият „Туин Пийкс“ е режисиран изцяло от Дейвид Линч и ще бъде излъчен премиерно ексклузивно от НВО Европа на териториите на България, Полша, Румъния, Чехия, Словакия, Унгария, Молдова, Словения, Хърватска, Черна Гора, Македония и Босна и Херцеговина на 22 май 2017 г..

Познат на публиката като новаторски и завинаги променил историята на телевизията, придобилият култов статус сериал се завръща за нов живот след 25-годишно прекъсване - четвърт век, след като жителите на спокойното градче Туин Пийкс остават потресени от шокиращото убийство на Кралицата на красотата – Лора Палмър.

В дългоочакваното завръщане на новия „ТУИН ПИЙКС“ ще видим много от актьорите, участвали в първите епизоди на сериала, като Кайл Маклоклан, в ролята на специален агент Купър от ФБР, както и появата на нови герои.

„ТУИН ПИЙКС“ е в 18 части, всяка от която с времетраене - 60 минути, с премиера ексклузивно в НВО Европа на 22 май 2017 г. Оригиналните 1. и 2. сезон на сериала ще бъдат излъчени също по каналите на НВО Европа и ще са достъпни за българските потребители на услугите HBO

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туин Пийкс

25 години по-късно Twin Peaks отново е на екран, а Дейвид Линч е приготвил не това, което си мислите

Легендарният сериал „Туин Пийкс“ се завръща на 21 май

Сериалът "Туин Пийкс" ще се завърне на екран през 2016