Актуално Други

Нов трейлър на "Фондацията"

Добави коментар

Apple TV+ разпространи нов трейлъра на "Фондацията" - дългоочакваната научнофантастична сага по едноименната трилогия на Айзък Азимов.

Новият трейлър на "Фондацията" разкрива по-задълбочен поглед към адаптацията. Той приканва публиката да се впусне във вълнуващо и емоционално пътешествие, следвайки група изгнаници, които откриват, че единственият начин да спасят Галактическата империя от унищожение е да й се противопоставят.

Адаптацията е дело от визионера шоурънър и изпълнителен продуцент Дейвид С. Гойер ("Батман в началото", "Човек от стомана”).

Когато революционерът д-р Хари Селдън предсказва предстоящото падане на Империята, той и група верни последователи се отправят към далечните краища на галактиката, за да създадат Фондацията в опит да възстановят и запазят бъдещето на цивилизацията. Разгневени от твърденията на Хари, управляващите Клеони - дълга линия от клонинги на императора - се опасяват, че непобедимото им управление може да отслабне, тъй като са принудени да се съобразяват с потенциалната реалност да загубят завинаги могъщото си наследство.

Нов завладяващ тийзър на "Фондацията"

Вижте повече

Нов завладяващ тийзър на "Фондацията"

Днес Apple TV+ обяви датата на световната премиера на "Фондацията" и представи чисто нов тийзър на епичната сага от шоурънър и изпълнителен продуцент Дейвид С. Гойер...

С международен актьорски състав начело с номинираните за наградата "Еми" Джаред Харис и Лий Пейс, както и с изгряващите звезди Лу Лобел и Леа Харви, грандиозната адаптация разказва историите на четирима ключови личности, които преминават отвъд времето и пространството, преодолявайки смъртоносни кризи, променяща се лоялност и сложни взаимоотношения, които в крайна сметка ще определят съдбата на човечеството. В оригиналната драма на Apple участват още Лора Бърн, Терънс Ман, Касиан Билтън и Алфред Енох.

Първият сезон на "Фондацията" ще се разпространява ексклузивно в Apple TV+ по целия свят на 24 септември 2021 г., като ще бъдат достъпни първите два епизода, последвани от по един нов епизод седмично, всеки петък.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фондацията , Стрийминг , Apple TV+

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон

WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май