Актуално Други

Нов трейлър на "Фондацията"

Добави коментар

Apple TV+ разпространи нов трейлъра на "Фондацията" - дългоочакваната научнофантастична сага по едноименната трилогия на Айзък Азимов.

Новият трейлър на "Фондацията" разкрива по-задълбочен поглед към адаптацията. Той приканва публиката да се впусне във вълнуващо и емоционално пътешествие, следвайки група изгнаници, които откриват, че единственият начин да спасят Галактическата империя от унищожение е да й се противопоставят.

Адаптацията е дело от визионера шоурънър и изпълнителен продуцент Дейвид С. Гойер ("Батман в началото", "Човек от стомана”).

Текст от potv.bg

Когато революционерът д-р Хари Селдън предсказва предстоящото падане на Империята, той и група верни последователи се отправят към далечните краища на галактиката, за да създадат Фондацията в опит да възстановят и запазят бъдещето на цивилизацията. Разгневени от твърденията на Хари, управляващите Клеони - дълга линия от клонинги на императора - се опасяват, че непобедимото им управление може да отслабне, тъй като са принудени да се съобразяват с потенциалната реалност да загубят завинаги могъщото си наследство.

Текст от potv.bg
Нов завладяващ тийзър на "Фондацията"

Вижте повече

Нов завладяващ тийзър на "Фондацията"

Днес Apple TV+ обяви датата на световната премиера на "Фондацията" и представи чисто нов тийзър на епичната сага от шоурънър и изпълнителен продуцент Дейвид С. Гойер...

С международен актьорски състав начело с номинираните за наградата "Еми" Джаред Харис и Лий Пейс, както и с изгряващите звезди Лу Лобел и Леа Харви, грандиозната адаптация разказва историите на четирима ключови личности, които преминават отвъд времето и пространството, преодолявайки смъртоносни кризи, променяща се лоялност и сложни взаимоотношения, които в крайна сметка ще определят съдбата на човечеството. В оригиналната драма на Apple участват още Лора Бърн, Терънс Ман, Касиан Билтън и Алфред Енох.

Първият сезон на "Фондацията" ще се разпространява ексклузивно в Apple TV+ по целия свят на 24 септември 2021 г., като ще бъдат достъпни първите два епизода, последвани от по един нов епизод седмично, всеки петък.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фондацията , Стрийминг , Apple TV+

Разработва се сериал по култовата класика “Гатака”

Дел Торо разработва "Погребаният великан" за Нетфликс

"Наследници" приключва с четвърти сезон по HBO

Apple публикува трейлър на драмата Extrapolations с Мерил Стрийп и Кит Харингтън

„Дворецът“: първи поглед към лимитирания сериал на HBO с Кейт Уинслет и Хю Грант