Актуално В програмата

"Нека говорят с Росен Петров" се завръща на 9 септември по bTV

Добави коментар

Росен Плевнелиев, Калин Сърменов, Лъчезар Танев и Наталия Симеонова - сред гостите в "Нека говорят с Росен Петров" на 9 септември по bTV
Росен Плевнелиев, Калин Сърменов, Лъчезар Танев и Наталия Симеонова - сред гостите в "Нека говорят с Росен Петров" на 9 септември по bTV

Общата си песен "Трима в комбина" ще представят сценаристът Теньо Гогов и фолк певиците Джина Стоева и Ивена в първото за сезона издание на "Нека говорят с Росен Петров" - в неделя, 9 септември, от 16:00 часа по bTV.

Зрителите ще разберат какъв е новият живот на Ивайла от Шумен - детето, родено без полови органи, чиято история беше разказана в предаването преди 2 години. След като претърпя множество операции, сега Ивайла тръгва на детска градина. Зрителите ще се запознаят и с историята и спомените за 9-и септември на една 90 годишна жена, която е била медицинска сестра на фронта.

Един от водещите български футболни мениджъри - Лъчезар Танев, ще се произнесе за скандалите около трансфера на Димитър Бербатов
. Възпитава ли чалгата? Това ще бъде темата на рубриката "Нищо общо", която е породена от бума на тетрадките, украсени с ликовете на фолк певици.

Любимата на милиони зрители телевизионна водеща Наталия Симеонова ще разкаже повече за новото предаване на bTV - "Предай нататък", което ще се излъчва тази есен. В "Нека говорят..." ще бъде представен и общият проект на Мика Стоичкова и Шакира. Световноизвестната изпълнителка помага за разпространяването на гривни, изработени от самотни майки в Гватемала, а всички приходи отиват за децата в тази страна. Благотворителната инициатива пристига и в България.

В неделя президентът Росен Плевнелиев ще бъде "Опасно близо" с Диана Найденова.
В рубриката "Пожелахте да говори" на зрителски въпроси ще отговаря новият директор на Държавния сатиричен театър "Алеко Константинов" и звездата от хитовия сериал "Седем часа разлика" - Калин Сърменов.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нека говорят

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров

Росен Петров: Ставам член на „България без цензура“

“Нека говорят с Росен Петров” тръгва по bTV от 18 май

Диана Любенова, Дони и Мария Силвестър напускат Нова ТВ

Михаела Стоичкова води собствена рубрика в «Нека говорят с Росен Петров» по bTV