Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.51 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман и Сехер намират Зия. Вижте какво ще се случи в епизод 51 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 5 юни 2023 по NOVA.

В епизод 50 на турския сериал „Наследство“ Зия вижда видеото, на което Сехер е бутната в гроба, спомня си отново за смъртта на Кевсер и изчезва от имението. Всички търсят Зия. Яман е извикан в моргата за разпознаване на трупа на мъж, който прилича по описанието на брат му..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 51на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 5 юни 2023 по NOVA

Яман изживява тежък период в моргата. Сехер страда заедно с него. Оказва се обаче, че намереният мъж не е Зия.

Икбал е ужасен от факта, че Зия може да е мъртъв. В края на краищата той е нейният билет към богатството на семейство Къръмлъ. Тя изпитва голямо облекчение, когато се оказва, че не е намерено тялото му.

Бегюм се нахвърля безмилостно върху Кираз. Али забелязва отчаянието на момичето. Междувременно Фрат споделя съмненията си за Бегюм с чичо Осман.

Яман и Сехер намират Зия в старият му дом от детството.

Недим се обажда на Икбал и ѝ казва, че трябва да бъде готова за всичко, защото Яман е отишъл в моргата, за да разпознае мъж, който по описанието много прилича на Зия.

Икбал е ужасена и се свлича на дивана. Зухал казва на Дженгиз веднага да донесе лекарствата на сестра ѝ. Икбал ги изпива и казва, че Зия не може да е мъртъв. Икбал казва на сестра си, че ако Зия е умрял, това е техният край. В края на краищата той е техният билет към богатството на семейство Къръмлъ.

Действието се пренася в къщата на чичо Осман. Кираз притеснена казва на Али, че след като той се ожени ще е добре тя да се премести на друго място, като му обещава, че много ще внимава.

-Ти никъде няма да ходиш, защото ако някой те открие, е застрашен както твоя живот, така и моята кариера на полицай! Разбра ли ме!

Кираз кима с глава.

Сехер и Яман са пред моргата. Яман влиза, а след него влиза и Сехер.

Лекарят отваря хладилната камера. Погледът на Яман пада на ръката на починалия, която е извън белия чаршаф.

Яман си спомня, че по-рано е помогнал на брат си да облече същия цвят жилетка. Яман обзет от тревога и напрежение стиска юмруци.

Докторът маха чаршафа от главата на починалия и Яман вижда, че това не е Зия и отпуска ръцете си, а след това със сълзи на очи прави знак с глава на Сехер, че това не е брат му и излаза от моргата. Сехер вижда колко тежко и трудно е на Яман да се съвземе от шока, че това можеше да е Зия и страда заедно с него. Недим се обажда на Сехер и разбира, че тялото в моргата не на Зия.

Недим веднага казва на Икбал, изпитва голямо облекчение, когато разбира, че тялото в моргата не е на Зия.

Зухал се интересува, дали е разбрал от Яман, а Недим отговаря, че Яман не си е вдигал телефона, затова се е обадил на Сехер. Зухал видимо е ядосана, че Сехер отново е с Яман.

Яман излиза от болницата следван от Сехер. Двамата продължават да обикалят и да търсят Зия.

Действието прескача на сутринта. Сехер и Яман са в колата, край морето. Яман наблюдава Сехер как спи, като я завива с шала ѝ. В един момент пристига съобщение, което събужда Сехер.

-Има ли новини? – пита тя.
-Не, продължаваме да търсим!
-Дали знаеш място, на което може да отиде? Място, което сме пропуснали?
Междувременно Фърат споделя съмненията си за Бегюм с чичо Осман.

Яман стига до един стар дом и спира пред него.

-Това място… тук си се родил?! – пита Сехер. Яман я поглежда и слиза от колата. Стига до входната врата и си спомня, как като дете е стоял пред тази врата и се е опитвал да спре майка си, да не си тръгне и изостави.

Яман се качва по стълбите и отваря входната врата на къщата. Ужасните спомени от миналото изплуват с пълна сила. Яман си спомня, как майка му го блъска и си заминава, а на същата тази врата се обръща и казва на Яман, никога да не бъде като баща си.

Яман отваря една от вратите на стаите и вътре намира Зия. Яман си спомня, че точно в тази стая баща му се е обесил, а той се е опитвал да го спаси.

Яман сяда до брат си и го прегръща. Сехер също влиза в стаята.

-Татко си отиде, Яман! Моят баща си замина! – повтаря Зия. -А след него брат ми си отиде, Кевсер си отиде… Татко, защо се обеси, Яман? Не трябваше да си отива! Тогава нашето спокойствие нямаше да бъде нарушено!

Яман прегръща силно плачещия Зия и му казва, че всичко е минало и той е до него, и повече на никой няма да разреши да си замине, а също така никога няма да го остави.

-На никой няма да позволя да си отиде! – казва Яман като поглежда към Сехер, която не може да сдържи сълзите си.

Яман подкрепя брат си да стане и вижда, че той е ранен. Яман го пита, дали го боли, а Зия му отговаря, че не. Яман казва, че е драскотина и по пътя ще минат покрай болницата.

Тримата излизат от къщата. Камерата ни показва Икбал, която също е недалеч от тях и ги наблюдава. Икбал е много ядосана и се надява Зия нищо да не е казал. В този момент телефонът ѝ звъни. Икбал вижда, че е Яман. Тя е ужасена, защото се притеснява, че Зия може да е разказал всичко на брат си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.291: Сехер е арестувана! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад!

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“