Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.50 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зия вижда видеото, на което Сехер е бутната в гроба, спомня си отново за смъртта на Кевсер и изчезва от имението. Всички търсят Зия. Яман е извикан в моргата за разпознаване на трупа на мъж, който прилича по описанието на брат му. Вижте какво ще се случи в епизод 50 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 2 юни 2023 по NOVA.

В епизод 49 на турския сериал „Наследство“ След последните събития за Яман и Сехер е трудно да се държат така, сякаш нищо не се е случило. Зия е измъчван от образи от миналото. За ужас на Икбал, мъжът си спомня, че именно тя е бутнала Кевсер, майката на Юсуф, причинявайки смъртта ѝ.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 50 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 2 юни 2023 по NOVA

Разтревоженият Зия не може да намери място си. Загрижен за състоянието на брат си, Яман решава да остане вкъщи.

Случайно Зия вижда видеото, на което Сехер е бутната в гроба, спомня си отново за смъртта на Кевсер и изчезва от градината на имението.

Сехер, пристигайки с такси, забелязва Зия на улицата, но докато слезе, него вече го няма. Заедно с Яман започват да претърсват улиците на града.

Кираз дочува Бегюм да говори как възнамерява да се отърве от нея от къщата веднага след сватбата.

Икбал нарежда на хората си да намерят Зия преди Яман да го направи.

Изгубилият се Зия е нападнат и намушкан с нож.

Яман е извикан в моргата за разпознаване на трупа.

Зия е в хола, където отново си спомня как Икбал е бутнала Кевсер от горния етаж. Идва Яман и моли брат си да излязат в градината, а след това го пита, къде е Икбал, защото го е оставила сама.

В същото време Икбал е на терасата, където се рови в нещата на Зия. При нея идва Зухал, която я пита защо се рови в тези мръсни неща. Икбал я пита за къде се е издокарала така, а сестра ѝ казва, че ѝ е омръзнала отрицателната енергетика в тази къща и излиза, за да се поразсее.

-Върви, където знаеш! Аз и без това имам толкова много работа!
-Каква работа имаш толкова много?
-Моята работа е Зия, Зухал! – отговаря ядосана Икбал.

Действието се пренася при Зия и Яман в градината. Яман помага на брат си да си облече жилетката.

-Яман, нали ще пазиш Сехер? Ти ми даде дума! С нея не трябва нищо да се случи! Яман, човек пази този, който обича!

В този момент при тях идва Икбал и пита Яман, защо още не е отишъл на работа. Яман обяснява, че днес няма да ходи в офиса, а Недим ще дойде и ще работят от къщи, за да не оставя брат си сам. Яман казва, че Дженгиз иска да говори нещо с нея, а той ще постои с брат си.

Яман помага на брат си да засадят новите цветя. Зия е притеснен, че такива цветя никога не е садил и може да им навреди. Яман му казва, че ще се справи и му пуска видео, за да види как да ги засади.

В този момент идва Недим и му казва, че трябва нещо спешно да обсъдят. Яман казва на Зия, че след малко ще се върне и оставя брат си сам в градината да гледа видеото.

В един момент видеото спира, Зия се опитва да го пусне отново и вижда видеото, на което Сехер е бутната в гроба от враговете на Яман, спомня си отново за смъртта на Кевсер и изчезва от градината на имението.

Бегюм прави приготовления за сватбата, докато се опитва да убеди Али да прогони Кираз след сватбата, но той не иска и да чуе за това, особено след като момичето е все по-близо до него.

Икбал излиза в градината, но след като не вижда Зия и Яман си мисли, че са отишли на терасата, но вижда захвърления телефон на Яман. Тя го вдига, вижда видеото със Сехер и си казва, че ако Зия го е видял… В този момент идва Яман. Икбал му казва, че е намерила телефона му на земята. Яман пита къде е Зия, а тя му отговаря, че сигурно е вътре и отива да го намери.

Икбал не намира Зия в стаята. В същото време Яман казва на охраната да претърси имението и градината.

Яман отива и преглежда с Недим камерите и разбира, че брат му е излязъл на улицата. Яман казва, че брат му много години не е излизал сам и веднага трябва да го намери, преди да му се е случило нещо лошо.

Сехер се прибира с такси и вижда Зия. Тя веднага казва на таксиджията, че трябва да слезе. Сехер, която не е наясно със ситуацията, слиза от таксито, но губи следите на Зия.

Сехер веднага се обажда на Яман, че е видяла Зия, но е изгубила следите му. Яман веднага се качва на колата си и отива при Сехер.

Сехер разказва на Яман всичко и заедно тръгват да го търсят.

Икбал казва на хората си, че трябва да намерят Зия преди Яман.

Изгубилият се Зия е нападнат и намушкан с нож.

Действието прескача във вечерта. Недим се обажда на Яман и му казва, че навсякъде са търсили Зия, но без резултат.

Сехер вижда колко е притеснен Яман и се опита да го успокой като му казва, че е уверена, че ще намерят Зия. В този момент се обаждат от полицията и казват на Яман, че са намерили човек, който прилича на брат му.

-Къде мога да видя този човек? – пита Яман.
-Трябва да отидете в моргата!

Яман е шокиран. Сехер притеснена го гледа с питащ поглед. Той ѝ казва, че са намерили тяло със същото описание като на Зия и трябва да отиде в моргата на опознаване. Сехер без да каже нищо се качва в колата, Яман също, но колата не иска да запали. Яман вдига предния капак, за да види дали може да направи нещо, но от притеснение не внимава и опарва ръката си. Яман се качва в колата си. Сехер вижда изгорената му ръка и му подава бутилка с вода.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.311: Най-накрая Сехер разбира истината!

„Наследство“ еп.310: Сехер напуска имението без Юсуф!

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!

„Наследство“ еп.308: Яман заключва Сехер, за да престане да се самонаранява!

„Наследство“ еп.307: Яман отново е на свобода! Как ще реагира Сехер?