Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.43 (NOVA) – какво ще се случи...

1 коментар

Яман възнамерява да изхвърли Сехер от имението, но по случайност чува телефонен разговор, в който Сехер казва на Селим, че не може да се омъжи за него. На Яман му е трудно да скрие задоволство, когато се разбира, че Сехер все пак е отхвърлила предложението. Вижте какво ще се случи в епизод 43 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 23 май 2023 по NOVA.

В епизод 42 на турския сериал „Наследство“ Яман забранява на Сехер да се занимава с Юсуф. Момичето няма представа с какво е заслужило гнева му и подобно отношение. Икбал и Зухал, от друга страна, се радват безкрайно.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 43 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 23 май 2023 по NOVA

Зухал и Икбал се надяват, че Яман няма да разбере, че Сехер е отхвърлила предложението на Селим. Яман не крие разочарованието и огорчението си, сигурен е в това, че Сехер скоро ще замине при Селим.

Яман възнамерява да изхвърли Сехер от имението, но по случайност чува телефонен разговор, в който Сехер казва на Селим, че не може да се омъжи за него. На Яман му е трудно да скрие задоволство, когато се разбира, че Сехер все пак е отхвърлила предложението.

Бегюм открива сред вещите на Али портрет на момичето, с което го е видяла на кея. Тя е убедена, че Али ѝ изневерява. Кираз се чувства виновна за ситуацията.

Като награда за нейната лоялност Яман позволява на Сехер да вземе Юсуф в парка. За радост на Яман, Сехер също така му съобщава, че тя повече няма да ходи на ресторант, а ще готви вкъщи.

Икбал е в стаята на сестра си и снове бясна напред-назад. Зухал ѝ казва да седне, че ѝ е се завило свят.

Икбал отговаря, че не може да си намери място след като е разбрала, че Сехер не е приела предложението на Селим, а отгоре на това ще готви от имението.
-И какво ще правим, како?
-Не знам, надявам се Яман да не разбере, че Сехер е отказала на Селим! Но, докато Яман е сърдит на Сехер, ние трябва да спечелим Юсуф, иначе тази селянка ще бъде до Яман!
-Ех, защо нещо не се случи и тази селянка да пропадне в дън земя!
-Не се притеснявай, това момичето, ще се върне там, където трябва да бъде!
Действието прескача при Ариф, при който е Сехер, за съвет. Пристига и Яман.

Ариф му носи пържола и я оставя на масата на Сехер. Минутка на колебае, но Яман сяда на масата на Сехер. Двамата не обелват нито дума. Сехер започва да се храни, Яман също, като си хвърлят погледи един друг. Ариф ги наблюдава отстрани. След като приключват с храната Яман предлага на Сехер да се прибере с него. Сехер без да каже нищо се качва в колата на Яман.

Ариф спира Яман и го пита, защо се държи така със Сехер, а Яман му отговаря, че тя ще си тръгне и ще разстрой Юсуф.

- Юсуф ли само ще разстрой?
-Татко Ариф?! – казва Яман и си тръгва.

В същото време виждаме, че хората на врага на Яман тръгват след тях.

В колата Яман мисли върху въпроса, който му зададе Ариф „Юсуф ли само ще разстрой?“. Сехер също си мисли за разговора с Ариф, че Яман не може да кажа „Извинявай“.

Сехер и Яман се прибират и виждат Селим пред имението.
-Селим, какво правиш тук?
-Донесох ти заплатата!

Сехер му казва, че не е трябвало да бърза, а Селим отговаря, че си е мислел, че тя може да има нужда от пари и я пита, дали няма проблеми, защото изглежда уморена и добавя, дали е помислила над предложението му. Сехер се замисля, а Селим ѝ отговаря да не бърза, а ще го обсъдят, когато му дойде времето, ще се чуят.

Бегюм открива сред вещите на Али портрет на момичето, с което го е видяла на кея. Тя е убедена, че Али ѝ изневерява. Кираз се чувства виновна за ситуацията.

Сехер влиза в кабинета на Яман.

-Казвай!
-Явно с нещо съм те ядосала, затова искаш да отдалечиш Юсуф от мен?! Нещо неправилно ли съм направила за него? Няма да те питам, какво съм направила, но трябва да ти кажа нещо!

Яман, който е с гръб към Сехер рязко се обръща изненадан от думите ѝ.

-Ако се съмняваш в мен, не трябва! Аз го обичам повече от живота си и никога не бих направила нещо, което да му причини болка! Аз живея, заради него!
-Давай направо! – подканя я Яман, тъй като очаква да чуе нещо друго от нея.
-Аз обичам Юсуф, повече от живота си, това искам да ти кажа! Юсуф е всичко за мен!
-Ако си приключила, може да си ходиш!
-Не те разбрах!
-Мисля, че си разбирала! Махай се от тук!

Сехер оставя плика с пари, който носеше в ръката си и му казва, че това е още една част от дълга ѝ.

-Ти с магията на парите си си създал кралство, а всички си направил свой слуги, но аз не съм една от тези твои слуги! Няма да бъда! Ще дойде ден, ще взема Юсуф и ще си тръгнем заедно! – заявява Сехер.

Ядосан Яман хвърля парите ѝ, като казва да си вземе парите и да се махне по-далече от очите му! Сехер бързо излиза от стаята.

При Яман влиза Недим и го пита какво е станало. Яман казва, че след сватбата тя смята да вземе Юсуф и незабавно трябва да напусне имението. Недим не го разбира за какво говори, а Яман ядосан излиза.

Камерата ни показва Сехер, която плаче на терасата. В този момент ѝ се обажда Селим. В този момент в стаята ѝ влиза ядосания Яман.

-Сехер, аз ти казах, че може да си помислиш… - казва Селим.
-Селим, благодаря ти, но аз не съм променила решението си! Не мога да се омъжа за теб! Това е невъзможно!

Камерата ни показва Яман, който е доволен от това, което чу.

Сехер приключва разговора със Селим и тръгва да влиза, когато се стряска виждайки пред себе си Яман.

Яман тръгва да излиза, а Сехер го пита, какво прави в стаята ѝ. Яман се връща и казва, че е дошъл да я попита, кога е медицинския прегледат на Юсуф. Сехер му отговаря, че след два седмици.

Яман излиза, а отвънка среща Зухал, която му казва, че с Юсуф са играли, а след това рисували, но на него му е скучно и ще бъде добре ако го заведат в парка.

Покрай тях минава Сехер. Яман я спира и казва да подготви Юсуф, а той по-път за офиса ще ги остави в парка.

Сехер си спомня думите на Ариф, че когато Яман разбере грешката си всичко ще оправи, но няма да ѝ се извини.

Ядосана Зухал нарочно се блъска в Сехер.

Действието прескача в колата на Яман. Юсуф седи между леля си и чичо си и щастлив ги наблюдава. Сехер казва на Яман, че иска още нещо да му каже, че тя повече няма да ходи в ресторанта, а ще я приготвя в имението и изпраща.

-Така ще бъде най-добре!
-Нали може да използвам кухнята ви? Разбира се, аз ще ви давам пари за това! Ще се опитвам да не преча на г-жа Адалет! А и след това трябва да отида да купя продукти.

Яман кима с глава.

В същото време Зухал бясна казва на сестра си, че идеята за парка е била нейна, а тази селянка всичко е съсипала.

Икбал ѝ дава лекарствата, за да се успокой., като ѝ казва, че Сехер ще си плати за това.

-Како, какво се промени?! Яман дори в лицето на тази селянка не поглеждаше! Какво се е променило?!
-Явно Яман е разбрал, че тя не е приела предложението на Селим!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.306: Сехер отива да се сбогува с Яман в ареста!

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!

Наследство еп.304:„Брат ти не е убиец, Яман!“ Ще каже ли Яман истината на Сехер?

„Наследство“ еп.303: Зия си спомня най-накрая, кой е убил Кевсер!

„Наследство“ еп.302: Юсуф обръща гръб на леля си! Сехер е бясна на Яман!