Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.302: Юсуф обръща гръб на леля си! Сехер е бясна на Яман!

2 коментара

Юсуф обръща гръб на Сехер, защото чува, че леля му е стреляла в чичо му. Яман обяснява на Юсуф, че това което е чул не е истина и Юсуф се извинява на леля си. Но, Сехер е бясна на Яман! Какъв ще бъде новият им сблъсък? Разберете какво ще се случи в епизод 302 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 11 юни 2024 по NOVA.

В епизод 301 на турския сериал „Наследство“ Докато Сехер се грижи за Яман, тя чува как Яман бълнува, че не е виновен. Сехер е шокира! Дали е възможно Яман да не е убиецът? В същото време, Зухал се връща в имението с новата си помощничка, Чичек. Зухал е решена да си отмъсти на Сехер и да спечели Яман за себе си.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 302 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 11 юни 2024 по NOVA

Дуйгу проваля операцията на Али, защото си мисли, че едно от заподозрените момичета е нейната отдавна изчезнала сестра.

Юсуф обръща гръб на Сехер, защото чува, че тя е стреляла в чичо му.

Чичек чува разговора на Сехер и Юсуф и веднага разказва на Зухал. Зухал вижда възможност да се възползва от напрежението между Сехер и Яман.

Яман обяснява на Юсуф, че това което е чул не е истина и Юсуф се извинява на леля си.

Ще благодари ли Сехер на Яман, че ѝ е помогнал с Юсуф или…

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Дуйгу е много заинтересувана от операцията по разкриването на бандата за трафика на наркотици, която използва непълнолетни лица за тази цел. Тя се включва в екипа и си сътрудничи с Али, защото смята, че по този начин ще се доближи до сестра си, която е търсил толкова години.

Тъй като е много емоционална, Дуйгу вдига шум и момчетата и момичетата, които са там, я чуват, виждат я и бягат от нея. Дуйгу следва само момичето, което смята, че е Ясемин

Вглеждайки се по-внимателно в гривната, тя е убедена, че това момиче трябва да е Ясемин, но не успява да погледне лицето ѝ, защото момичето отново бяга от Дуйгу.

Веднага щом се връщат в полицейския участък, Али моли Дуйгу да се откаже от тази операция, защото не знае как да се държи. Той е разбрал, че Дуйгу участва в тази операция с лична цел, затова се опитва да го отстрани, но Дуйгу не му позволява.

Яман решава, че е време Зия да се върне в имението, ако това ще му помогне да си спомни, кой точно е убил Кевсер.

Лекуващата лекарка на Зия казва на Яман, че утре може да го изпишат.

Действието се пренася в имението. Сехер готви в кухнята, а Юсуф тъжен в влиза при нея и сяда на масата. Сехер му казва, че е дошъл точно навреме, защото в момента приготвя неговата любима супа. Юсуф отговаря, че не иска. Сехер се приближава до детето и го пита, дали всичко е наред. Юсуф мълчи… Той бяга и се заключва в стаята си.

-Аз не искам да говоря с теб! Ти си лоша! – крещи Юсуф.
-Аз съм лоша? – учудена е Сехер. -Какво искаш да кажеш с това, Юсуф? Хайде, отвори вратата! Какво лошо съм ти направила?
-Ти не на мен си направила лошо, а чичо ми! – отвръща Юсуф.

Сехер продължава да моли Юсуф да отвори врата, за да поговорят. В този момент Чичек носи храна на Зухал и спира, за да разбере какво става.

-Аз няма да отворя! Защо стреля в чичо, той заради теб се разболя! – казва Юсуф.

Сехер е шокирана от чутото, Чичек също.

-Кой ти каза това? – пита Сехер.
-Аз чух разговорът ви, ние избягахме, защото ти си стреляла в чичо, ами ако нещо се беше случило с него? – пита Юсуф.

Чичек се усмихва от новината, която разбра и на бегом отива при Зухал и ѝ разказва какво е разбрала.

Зухал също е шокирана от чутото и смята, че между Сехер и Яман зее огромна пропаст. Зухал смята да се възползва от това.

Действието се връща при Сехер, която все още стои пред вратата на стаята на Юсуф и го моли да ѝ отвори.

-Няма! Защо си стреляла в чичо?

В този момент Яман се качва по стълбите и се приближава към Сехер, която му казва, че Юсуф е чул разговора им. Яман се приближава до вратата.

-Юначе, аз всичко ще ти разкажа, но първо отвори вратата!

Юсуф отваря вратата и прегръща чичо си. Яман деликатно казва на Юсуф, че леля му не може да му стори нищо лошо, така че той сигурно я е чул погрешно.

Той разказва на племенника си, че леля му, дори го е защитила като е стреляла по лошите хора, които са го нападнали и ранили.

Яман го моли винаги да се доверява на леля си, независимо в каква ситуация се намират и какво чува от другите.

Юсуф прегръща леля си и ѝ се извинява.

Противно на очакванията на Яман, Сехер изобщо не му е благодарна.

Сехер отива в кабинета на Яман и му казва, че не е дошла при него, за да му благодари. Тя дори обвинява Яман, че се държи като герой, докато той е виновникът за това, че за първи път Юсуф ѝ е обърнал гръб.

-Ти застана между мен и племенника ми! Аз за малко щях да го загубя! Като се правиш на герой, ти защити само себе си! Ти каза тази лъжа, за да не може Юсуф да разбере, че ти си убиецът на майка му!

Яман не казва и дума, и тръгва да излиза. Сехер го хваща за ръката и го пита, къде е тръгнал, защото тя не е още приключила.

-Какво става? Трудно ли е да чуеш истината? – пита Сехер. -Аз не мога да кажа цялата истина на Юсуф и докато ти си мълчиш, аз ще бъда виновната! Докато ти в очите на Юсуф ще се издигаш все по-високо, аз ще падам все по-ниско! Но, не забравяй, този ден Яман Къръмлъ, защото днес е последният ден на мръсната ти победа!

Сехер се кълне, че много скоро ще намери начин да го изхвърли от тази къща и веднага след като излиза, Сехер се обажда на Фърат, за да му каже, че ще му изпрати доказателствата, за да може Яман да бъде арестуван.

Действието прескача. Сехер отново взема телефона на Яман и отваря съобщението придружено със снимка, в което Яман пише на Джавгьоз, че ще му върне оръжието ако му каже къде са жена му и племенника му.

„Ти не си съжалил сестра ми! А, аз няма да съжаля теб!“, мисли си Сехер и изтрива съобщението.

След това се връща в стаята си и се обажда на Фърат и му казва, че е изтрила съобщението от телефона на Яман и утре лично ще му донесе всички доказателства.

Действието прескача на сутринта.

Сехер се приготвя и си мисли: „Аз ти обещах, како! Аз тръгвам, за да арестуват твоя убиец!“

Тъкмо да излезе Сехер вижда колко добре се чувства Юсуф с чичо си… За миг се замисля, но тичешком тръгва да напусне имението, но я спира Адалет, която ѝ казва, че днес се навършва една година от смъртта на сестра ѝ, дали да направи халва за помен или тя ще я направи. Сехер казва на Адалет, че каквото трябва да се направи ще го направят. Сехер решава да предаде доказателствата срещу Яман в полицейския участък утре!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!

Наследство еп.304:„Брат ти не е убиец, Яман!“ Ще каже ли Яман истината на Сехер?

„Наследство“ еп.303: Зия си спомня най-накрая, кой е убил Кевсер!

„Наследство“ еп.301: „Леля е стреляла в чичо!“ - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.300: Сехер е разкъсана между любовта и омразата!