Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.301: „Леля е стреляла в чичо!“ - какво ще се случи...

Добави коментар

Докато Сехер се грижи за Яман, тя чува как Яман бълнува, че не е виновен. Сехер е шокира! Дали е възможно Яман да не е убиецът на сестра ѝ? В същото време, Зухал се връща в имението с новата си помощничка, Чичек. Зухал е решена да си отмъсти на Сехер и да спечели Яман за себе си. Юсуф чува как леля му и чичо му се карат и разбира нещо, което го ужасява! Разберете какво ще се случи в епизод 301 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 10 юни 2024 по NOVA.

В епизод 300 на турския сериал „Наследство“ След като се прибира в имението раната на Яман се влошава и той губи съзнание. Сехер, макар да му е много ядосана е притеснена за Яман.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 301 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 10 юни 2024 по NOVA

Сехер е разкъсана между любовта си към Яман и гнева си към него за това, че е убил сестра ѝ. Докато му сваля температурата, тя чува как Яман бълнува, че не е виновен. Сехер е шокира! Дали е възможно Яман да не е убиецът?

В същото време, Зухал се връща в имението с новата си помощничка, Чичек. Зухал е решена да си отмъсти на Сехер и да спечели Яман за себе си.

Юсуф чува как леля му и чичо му се карат и разбира нещо, което го ужасява!

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“
„Наследство“ еп.302: Юсуф обръща гръб на леля си! Сехер е бясна на Яман!

Вижте повече

„Наследство“ еп.302: Юсуф обръща гръб на леля си! Сехер е бясна на Яман!

Юсуф обръща гръб на Сехер, защото чува, че леля му е стреляла в чичо му. Яман обяснява на Юсуф, че това което е чул не е...

Действието продължава от предния епизод Сехер се опитва да свали температурата на Яман.

Тя му слага хладна кърпа на челото и притеснена го наблюдава, мислейки си: „Раната може да се инфектира!".

Изведнъж се сепва и се пита какво прави. Тръгва да излиза. Поглежда към безпомощно лежащия Яман и се връща при него, за да продължи да го обгрижва.

В същото време леля Султан убеждава Али да занесе на Дуйгу и майка ѝ от храна, която самата тя е приготвила.

Али звъни на звънеца. Жената, която се грижи за майката на Дуйгу му отваря и го кани да влезе, за да му върне чинията. Али влиза в хола и е потресен от гледката: Дуйгу седи неподвижно пред майка си, която я храни.

От очите на Дуйгу се стичат сълзи, а майка ѝ я нарича „Ясмин“ и се отнася с нея сякаш е дете.

Али е дълбоко разтърсен от ситуацията, която не разбира, и си тръгва, без да каже нищо.

Дуйгу, с гръб към вратата и няма как да го види.

В същото време Сехер, която съжалява за състоянието, в което се намира Яман е неотлъчно до него и се опитва да му помогне. Заради високата температура и влошеното състояние Яман започва да бълнува. Сехер е шокирана, когато Яман няколко път подред повтаря: „Не съм го направил аз! Аз не съм виновен!“

-Ти не си виновен? Какво искаш да кажеш? – чуди се Сехер.
-Аз не съм виновен! – продължава да бълнува Яман.
-Той, какво, за сестра ми ли говори? – пита се Сехер и се обръща към Яман, който все още не е на себе си: -Моля те, говори! Не мълчи, кажи нещо! Ти каза, че не си виновен? Ти за сестра ми ли говореше? – Сехер побутва Яман по здравото рамо и отново го моли да говори.

Яман отваря очи. Сехер му казва, че преди малко е бълнувал, че не е виновен и нищо не е правил: -Ти за сестра ми ли говореше? Какво означава това?

Но Яман отговаря, че изпитва угризения, защото е научил, че Кевсер е невинна. Започва да ѝ разказва, че е бил подведен от лъжите на Икбал, но Сехер го прекъсва, не му вярва и го обвинява, че се опитва да се оправдае и да успокои съвестта си.

За нея той е убиецът на сестра ѝ и това не бива да го забравя до края на живота си.

Разстроена и със сълзи на очи, Сехер напуска стаята на Яман.

В стаята си Сехер се оглежда в огледалото и крещи на отражението си:

"Ти какво очакваше, че ще ти каже? Че не е убил сестра ти ли? Как може да говори, че не е виновен? Единственият човек, който не е виновен, е моята бедна сестра! Това, че си повярвал на Икбал, няма да промени това, че си виновен! Ти си убил сестра ми и на този свят няма друг, който да е по-виновен от теб!".

В същото време Яман си мисли, че е можел всичко да съсипе и Сехер да разбере, че брат му е истинският виновник за смъртта на сестра ѝ.

На сутринта Недим се обажда на Зухал, за да я уведоми, че стаята ѝ в имението е готова, че линейка ще я откара там скоро и че е наел медицинска сестра. Зухал го моли вместо медицинска сестра да ѝ помага Чичек, момиче, което ѝ е помагало в домакинската работа, а сега е без работа. Недим казва, че ще говори с Яман за Чичек, но не мисли, че той ще е против.

Чичек е при Зухал, докато тя говори с Недим. Зухал приключва разговора и радостна казва на Чичек, че най-накрая ще се върне в имението. Зухал предупреждава Чичек да не казва на никого, че се познават от затвора и добавя:

-В имението ще бъдеш моите очи и уши! Трябва да зная за всичко какво става!

Заедно с Чичек Зухал има съвсем нови планове, според които най-накрая ще убие Сехер и ще има Яман за себе си.

Зухал разказва на Чичек за всеки човек в имението. Тя посочва, че трябва да е в добри отношения с Адалет и Неслихан, и добавя, че с тях няма да има проблеми, защото двете са много наивни, но трябва да стои по-далече от Дженгер, защото има много добра интуиция и не може да бъде заблудена от глупави лъжи, а също така е верен на Яман и би направил всичко за него.

Чичек и Зухал пристигат в имението. Зухал напомня на Чичек, че ще трябва да разрушат крепостта отвътре.

Яман вика Дженгер и му казва, да бъде нащрек, защото Зухал може и да е спасила живота на Юсуф, но не трябва да забравят какво е направила в миналото, затова трябва да следи не само Зухал, но и приятелката ѝ. Зухал напомни на Чичек, че ще трябва да разрушат замъка отвътре.

Минути по-късно, след като Зухал и Чичек са настанени в стаята на Зухал в имението, Яман и Сехер отиват да ги видят и попитат, дали имат от нещо нужда, а Зухал вижда, че между тях има разногласия, затова решава да ги използва.

Яман отива в стаята на Сехер и ѝ казва, че ако не се чувства комфортно, че Зухал е в имението, да му каже и той ще я премести на място, където добре ще се грижат за нея.

- В това имение само един човек нарушава спокойствието ми!И това си ти! – крещи Сехер.

В този момент Юсуф излиза от стаята си и чува, че леля му и чичо му отново се карат. Той се приближава до стаята на леля си, на която вратата е открехната.

-Успокой се! – моли Яман Сехер.
-Да се успокоя ли?! – избухва Сехер. - Не можеш ли да разбереш, че си ми враг! Стрелях в теб! Какво? Забрави ли? За малко щях да те убия! Избягах, но виж, отново съм тук!

„Леля е стреляла в чичо!“, мисли си Юсуф, обхванат от ужас. Тичайки, той се озова в стаята си.

Действието прескача. В склада Яман, обзет от гняв, рови сред вещите. Дженгер влиза, за да провери дали има нужда от помощ.

-Никой освен брат ми не може да ми помогне, отвръща Яман, но той не може да си спомни нищо!"

Яман казва на Дженгер, че снощи заради високата температура е бълнувал, като е казал, че не е виновен, а Сехер е била до него. Добре, че се е събудил, иначе тя за миг е щяла да разбере всичко, затова не може да продължават така и трябва по-бързо да разкрият истината.

Яман казва на Дженгер, че лекарят е казал, че вещи от миналото може да помогнат на Зия да си спомни, затова е решил да му занесе някой неща на Кевсер, за да види, дали ще помогнат.

Яман носи вещи на Кевсер в болницата и ги показва на Зия.

-Не мога да си спомня! – казва Зия. -Прости ми, Яман!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..