Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.29 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Икбал смята, че Сехер може да провали плана ѝ Зухал да се омъжи за Яман, затова съсипва роклята на Сехер, която тя щеше да облече за рождения ден на Юсуф. Вижте какво ще се случи в епизод 29 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 2 май 2023 по NOVA.

В епизод 28 на турския сериал „Наследство“ Сехер, въпреки агресивното отношение на Яман, прави всичко възможно, за да се погрижи за бързото му възстановяване след раняването му. За да впечатлят Яман, Зухал и Икбал искат да организират пищно парти за рождения ден на Юсуф. По този начин искат да унижат Сехер и да ѝ покажат, че тя не се вписва в техния кръг.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 29 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 2 май 2023 по NOVA

Икбал не може да понесе факта, че Сехер е получила красива рокля от Адалет за рождения ден на Юсуф. Тя взема роклята под претекст, че ще я даде на химическо чистене, и я унищожава.

Яман се бори със себе си по отношение на Сехер. Той не е в състояние да приеме помощ и не знае как да отговори на грижите и интереса, проявени към него.

Селим моли Сехер да участва в приготвянето на традиционна супа. Момичето с радост се съгласява да помага в ресторанта.

Какво ще чуе Яман от разговора между Сехер и Селим?

Бегюм отново използва предполагаемото писмо на баща си, за да привлече вниманието на Али. Тя също така се опитва да се сближи с Кираз. Али се страхува, че Бегом ще открие истината за момичето.

Действието продължава от предния епизод. Сехер облича роклята, коя Адалет ѝ подари.

-Боже, колко си красива и колко добре ти стои! – казва Адалет като оглежда Сехер от всички страни. Щастлива Сехер благодари на Адалет.

Камерата ни показва Икбал, която наблюдава Сехер и Адалет, но не издава с нищо своето присъствие и ядосана си тръгва.

В същото време Яман продължава да се бори със себе си по отношение на Сехер. Той не е в състояние да приеме чужда помощ и не знае как да отговори на грижите и интереса, проявени към него.

Яман се приготвя да излиза и погледа му попада на отварата, която Сехер му донесе. Той си спомня отново нейните думи и я изпива.

В същото време Икбал влиза в стаята на Сехер и вижда роклята, която Адалет подари на Сехер и си спомня, колко добре ѝ стоеше.
-На никой няма да позволя да застане на пътя, особено пък на тази селянка! – говори си сама ядосана Икбал и посяга към роклята, като я къса. Но точно в този момент влиза Сехер.
-Г-жа Икбал?! – изненадана е Сехер да я види в стаята си.
-Извинявай, Сехер, скъпа, но аз не можах да устоя и да не я разгледам! Много хубава рокля, кога успя да я купиш?
-Г-жа Адалет ми я подари! Дайте, да я закача в гардероба!

-О, не, тя много лошо мирише на застояло, ще я дам, да я занесат на химическо чистене, за да е готова за рождения ден! – каза Икбал.

Вечерта Селим звъни на Сехер, за да я попита, дали утре ще може да дойде. Тя му отговаря, че ще отиде. Селим моли Сехер да му изпрати продуктите за супата, за да провери, дали ли ги има в наличност.

В този момент Яман отваря вратата, а Сехер не го вижда, защото е с гръб към нея.

-С нетърпение чакам да стане утре! Благодаря, Селим, че и в най-трудните ми дни, ти ме правиш щастлива! – казва Сехер, което ядосва Яман, защото виждаме, как стиска ръката си в юмрук.

Действието прескача на сутринта. Зухал влиза в стаята на Икбал, а тя ѝ показва роклята, която е поръчала специално за нея за рождения ден на Юсуф.

-Ще изглеждаш като кралица! Всички погледи ще са вперени в теб! – казва Икбал.

В същото време Сехер отива при Яман да смени превръзката на раната му.

-Не е нужно! – казва Яман.
-Ти, сам ли смени превръзката? – пита Сехер като притеснена оглежда Яман. -Цветът на лицето ти се е променил, висока температура ли имаш? Снощи не сменихме превръзката, може да е заради това! След два часа трябва да изляза и ако трябва…. Но ти търпиш и стискаш зъби от болка, нали? Виж, позволи ми… Сехер протяга ръка, а Яман я хваща, а след това пуска.
-Юсуф е гладен, заведи го да закуси! – казва Яман.
-Добре тогава, ще оставя това тук, след като можеш сам да си превържеш раната – казва Сехер, а Яман излиза от стаята.
-С такива темпове, дълго време ще заздравява раната ти! – говори си сама Сехер.

Юсуф пита леля си, дали може да кара колело, а тя му отговаря, че да. Тъжен Юсуф казва, че той не може. Сехер обещава да го научи, но сега трябва да излезе за два часа. Камерата ни показва Яман, който поглежда през отворената врата.

-Лельо, нали ще се върнеш? – пита притеснен Юсуф.
-Разбира си, единствен мой! Само два часа няма да ме има, а ти измисли на какво ще играем като се върна!

Действието се пренася в кабината на Яман. Недим му казва какви са му задачите за днес, но мислите на Яман са на съвсем друго място. Яман отново си спомня разговора на Сехер, който подслуша снощи: „С нетърпение чакам да стане утре! Благодаря, Селим, че и в най-трудните ми дни, ти ме правиш щастлива!“

Яман си поглежда часовника, а след това към таблата, която Сехер му донесе преди час, за да смени превръзката на раната му, а той отказа.

Яман казва на Недим, че иска да остане насаме.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.311: Най-накрая Сехер разбира истината!

„Наследство“ еп.310: Сехер напуска имението без Юсуф!

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!

„Наследство“ еп.308: Яман заключва Сехер, за да престане да се самонаранява!

„Наследство“ еп.307: Яман отново е на свобода! Как ще реагира Сехер?