Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.28 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер, въпреки агресивното отношение на Яман, прави всичко възможно, за да се погрижи за бързото му възстановяване след раняването му. За да впечатлят Яман, Зухал и Икбал искат да организират пищно парти за рождения ден на Юсуф. По този начин искат да унижат Сехер и да ѝ покажат, че тя не се вписва в техния кръг. Вижте какво ще се случи в епизод 28 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 28 април 2023 по NOVA.

В епизод 27 на турския сериал „Наследство“ Яман неочаквано е предаден от бодигарда си, който го пробожда с нож в гърба. Пренебрегвайки възраженията на Яман, Сехер превързва раната му и остава до сутринта при него..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 28 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 28 април 2023 по NOVA

Икбал се опитва да утеши Зухал след като любимия ѝ я заряза.

Икбал убеждава сестра си, че Яман трябва да бъде неин партньор в живота и само бракът с него ще ѝ осигури комфортен живот.

За да впечатлят Яман, Зухал и Икбал искат да организират пищно парти за рождения ден на Юсуф. По този начин искат да унижат Сехер и да ѝ покажат, че тя не се вписва в техния кръг.

Сехер, въпреки агресивното отношение на Яман, прави всичко възможно, за да се погрижи за бързото му възстановяване след раняването му.

Бегюм не може да се примири с факта, че Кираз все още живее с Осман и Али.

Наближава рожденият ден на Юсуф. Сехер не разполага с подходяща рокля. Адалет ѝ се притичва на помощ. Тя дава на Сехер красива и елегантна рокля, която е ушила, когато е била млада.

Икбал седи замислена в спалнята си и си спомня думите на Сехер: „Единственото място, където мога да предпазя Юсуф е тук, до чичо му!“

В този момент се събужда Зия и я пита, защо не е спала цяла нощ, дали нещо нея тревожи или нещо лошо е станало. Икбал ядосана му отвръща, че нищо не се е случило, но ѝ става зле от неговите постоянни въпроси.

Недим казва, че мъжът, който е посегнал го е намушкал с ножа го е направил, защото е нямал друг изход, тъй като Сойгирай е отвлякъл брат му и му е казал или да убие Яман, ако ли не ще убие брат му.

Яман казва на Недим, че иска да му докладват за всяка стъпка на Сойгирай, защото това са последните им хубави дни.

Икбал отива при Зухал и казва, че не трябва да тъгува за човек, която я оставил заради някакви пари. Човекът, който ще уважава цял живот, това е Яман. Тя знае, че много трудно ще завоюва сърцето му, но така ще си осигури комфортен живот до края на дните си.

-Хайде, събери се! Днес имаме важна работа! Не трябва да позволим на Сехер да получи Яман! Ние с теб такова тържество ще направим за рождения ден на Юсуф, че Яман ще бъде шокиран.
-Како, ти никога няма да разбереш, нали?! Аз не съм в състояние да се занимавам с всичко това!
-Миличка, аз не те карам да правиш нищо, просто ела на себе си! Слез на закуска, това е достатъчно! Разбрахме ли се?

Действието прескача на масата, където всички обитатели на имението закусват. Сехер реже на Юсуф храната на малки хапки, а след това го подканя да започне да се храни.

-Браво, вижте как се храни нашето юначе, но чичо му нищо не яде! – казва Икбал.
-Ще хапна – отговаря Яман.

Сехер забелязва, че сиренето е далече от Яман и с болната си ръка, той няма как да стигне до него. Сехер го вземе уж, за да сложи на Юсуф, а след това го оставя близо до чинията на Яман. Този жест не убягва от погледа на Икбал.

-А, Яман, докато не съм забравила искам да ти кажа, че ние със Зухал ще започнем подготовката за тържеството подслучай рождения ден на Юсуф!

Яман пита Юсуф, дали иска да празнува рождения си ден, а момчето веднага се съгласява. Яман казва на Икбал да се заеме, но да няма много странични хора.

-А, не, не, ще поканим само хора, които познава и обичат Юсуф! Ние със Зухал за всичко сме помисли! Зухал има много голяма изненада за Юсуф! – казва Икбал.
-Лельо, а ти? – пита Юсуф.
-Да и лелята ти ще присъства – казва Икбал.

След закуска Сехер отива при Яман, за да му даде антибиотика. Яман се противи, но Сехер не отстъпва и Яман е принуден да вземе лекарството.

Сехер чете на Юсуф приказка когато идва Икбал и показва на Юсуф и Сехер, костюмът, с който ще бъде на рождения ден. Сехер му казва, че в него ще прилича на принц, а Юсуф казва на леля си, че иска тя да облече красива дълга и пищна рокля, с която да прилича на принцеса на рождения му ден. Сехер му казва, че няма такава рокля, но ще облече най-красивата, която има в гардероба си.

-Юсуф, хайде да видим, кой подарък ще ти хареса повече този на Зухал или на леля ти? – казва Икбал.

Малко по-късно Сехер се качва в стаята си и проверява, че в портфейла са ѝ останали само няколко дребни банкноти. Тя се замисля, защото разбира, че не може да купи никакъв подарък с тях на Юсуф. След това отваря гардероба си и преглежда роклите в него. Изглежда отчаяна, защото няма нищо подходящо за случая.

Сехер отива в кухнята и казва на Адалет, че ще си приготви отвара от билки, защото се чувства уморена и без сили.

Малко по-късно разбираме, че отварата е за Яман. Както винаги Яман се инати.

-След като не ходиш на лекар, поне това изпий, моля те!
-Дръж я по-далече от мен!
-И аз така казах, когато баща ми я направи за мен, но той ми каза, че всяко цвете има свои иглички и ако не можеш да търпиш тези иглички, то няма как да се насладиш на цветовете! Не може да се насладиш на аромата им! Когато бях болна, той винаги ми приготвяше това и винаги се оправях!
-Значи, това е рецепта от баща ти?
-Не тази рецепта е останала от мама! Тя е починала след като ме е родила! Знаеш ли, това не е просто отваря, а старанието и грижата на баща ми, да се оправя по-бързо! Добре, ще оставя, а ти я изпий докато е топла! – казва Сехер и излиза.

Селим се обажда на Сехер и казва, че помощникът му е болен, а има много поръчки. Сехер го пита, как може да му помогне. Селим ѝ предлага да отиде да му помогне, а той ще ѝ плати за това.

-Селим, аз трябва да се грижа да Юсуф!
-Ти, идвай когато си свободна, не ми отговаряй веднага, помисли си и ми се обади!

Аделет, която чу разговора на Сехер с Икбал и Юсуф и разбра, че Сехер няма подходяща рокля за празника ѝ се притичва на помощ. Тя дава на Сехер красива и елегантна рокля, която е ушила, когато е била млада.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.331: Ариф вика Яман и Али при себе си - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!