Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.269: Яман и Сехер са шокирани от две новини - какво ще се случи…

2 коментара

Фърат съобщава на Сехер ужасната новина, че смъртта на сестра ѝ Кевсер може да не е нещастен случай, а предумишлено убийство. В същото време Яман се сблъсква със страшната версия на Дженгер, който предполага, че Икбал може да е била убита от Зия. Разберете какво ще се случи в епизод 269 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 22 април 2024 по NOVA.

В епизод 268 на турския сериал „Наследство“ Зухал влиза тайно в имението и се изправя пред сестра си. Зухал казва на Икбал, че ще предаде на Яман изобличаващия я аудиозапис. Двете започват да се карат и Икбал се преобръща през парапета, пада и….. умира.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 268 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 22 април 2024 по NOVA

Зия продължава да повтаря, че Икбал е бил зла и затова е трябвало да умре, а от лекарството, което Икбал подмени, получава халюцинации и вижда Икбал и чува гласа ѝ.

Фърат съобщава на Сехер ужасната новина, че смъртта на сестра ѝ Кевсер може да не е нещастен случай, а предумишлено убийство. В същото време Яман се сблъсква със страшната версия на Дженгер, който предполага, че Икбал може да е била убита от Зия.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Сехер, Юсуф и Яман се връщат в имението. Сехер помага на Яман да се качи в стаята при брат си.

Те намират Зия седнал на пода, прегърнал една възглавница да плаче. Сехер моментално се втурва към него и като прегръща го моли да се успокой, защото тя, Яман и Юсуф винаги ще бъдат до него, никога няма да го оставят.

-Не ме оставяйте и ти, Сехер, никъде недей да ходиш, не ни оставяй! Всички си отиват, но моля те, ти не си отивай, Сехер!

Яман се приближава до Зия и го уверява, че никъде няма да отидат, винаги ще бъдат до него.

При тях идва Дженгер и ги пита, дали имат нужда от нещо. Яман казва, че от лекарствата на Зия. Дженгер подава лекарствата на Зия на Яман. Той му подава едно и му казва да го изпие, за да му стане по-добре. Зия моли Сехер и Яман да не се притесняват за него, защото лекарствата ще му помогнат. Яман помага на Зия да си легне, а след това със Сехер и Дженгер излизат от стаята. Яман казва на Сехер, че ще говори с лекаря на Зия, дали да не му предпише и някакво успокоително, а на Дженгер казва, че трябва да намери медицинска сестра за брат му.

-Аз мислех, че ще видя батко в ужасно състояние, не мислех, че ще е толкова спокоен – признава Яман и се обръща към Дженгер. -Той е толкова спокоен, че трябва да внимаваме, че може да избухне като бомба.

В същото време в полицейския участък Кирпи и Ибо мислят за специални места, където Ибо би могъл да предложи брак на Кара.

Междувременно Икбал е изпратен в моргата, където е предаден на местни специалисти. Сред тях има и лекарка, която е шокирана, когато разпознава Икбал.

В съзнанието си тя преживява отново историята с Икбал, в която Икбал се е обърнал към нея с предложение за 5 милиона долара, само и само да промени доклада за смъртта на Кевсер. Лекарката е отбелязала в доклада, че смъртта на Кевсер е предумишлено убийство, а не злополука, и оставайки вярна на принципите си, тя отказва подкупа на Икбал. Но, лекарката е принудена да приеме и да фалшифицира доклада, защото Икбал я заплашва, че нещо може да се случи с възрастната ѝ майка и малката ѝ дъщеря.

Лекарката се връща в кабинета и намира истинският доклад за смъртта на Кевсер Къръмлъ.

Действието се връща в имението. Яман и Сехер са в хола. Сехер казва на Яман, че много се притеснява за Зия. Идва Адалет, която им съобщава, че Юсуф е заспал. Яман я пита, дали е видяла и чула как е станало това. Тя му отговаря, че нищо не е чула, защото в този момент тя, а и никой не е бил в къщата.

Сехер плаче, а Яман избърсва сълзите ѝ и казва, да не плаче за Икбал, но Сехер не може да се спре, защото всичко случило се е невероятно. Точно заради това милосърдие, което е характерно за Сехер, Яман я обича и цени още повече.

Идва Дженгер и Яман му казва, да погребат Икбал без излишен шум, а той ще поеме всички разходи.

-Вие казахте ли на сестра ѝ? – пита Яман. -Тя е освободена условно от затвора.

-Не, не исках да говоря за това, без да съм получил указания от вас – отговаря Дженгер.

-Ние ще направим, не това което е заслужила, а това което е правилно – казва Яман, а Сехер го подкрепя.

-Съберете вещите ѝ и ги дайте на сестра ѝ – нарежда Яман.

В същото време Неслихан се обажда на Фърат, за да му съобщи последните новини около Бора, че той иска да я запознае със семейството и е разбрал грешката си, а Фърат тъжен ѝ отговаря, че е щастлив от това, че тя е щастлива.

Действието се връща в имението по-скоро в склада, където се крие Зухал. Тя гледа флашката и плаче като си говори сама, че от сестра ѝ е останал само нейният глас. В този момент телефонът ѝ звъни. Тя вижда, че е Дженгер и се притеснява, че може да са разбрали, че се крие в склада. Тя му вдига, не разбираме какво Дженгер ѝ казва, но сигурно ѝ съобщава, че сестра ѝ е мъртва.

Действието прескача във вечерта. Зухал излиза от склада и плачейки натиска звънеца на входната врата на къщата. Адалет ѝ отваря и ѝ изказва съболезнованията си.

Влизайки в хола Зухал отново си спомня, за караницата между нея и сестра ѝ и как блъска Икбал и тя полетя през парапета.

В този момент в хола влиза Яман.

-Аз разбрах новината – казва Зухал през сълзи.

-Утре ще бъде погребението, ако искаш да отидеш. Личните ѝ вещи ще ти ги предадат! – казва Яман и тръгва да се качва по стълбите.

-Яман, може би, няма да имам възможност, за да ти кажа това, но много съжалявам за всичко, което направих! - със сълзи на очи тя се извинява за всичко, което се е случило. Яман без да каже нищо се качва по стълбите.

Междувременно в полицейския участък при Али и Фърат идва Емре, който работи в отдел убийства и им каза, че е донесъл доклад за смъртта на Кевсер Къръмлъ, които е бил изчезнал.

В същото време ставаме свидетели на това как Зия продължава да повтаря, че Икбал е бил зла и затова е трябвало да умре, а от лекарството, което Икбал подмени, получава халюцинации, и му се привижда Икбал и чува гласа ѝ.

Действието прескача на сутринната. Сехер притеснена казва на Яман, че вижда, че отново не е спал. Яман ѝ отвръща, че не може да си прости, че е оставил брат си в ръцете на тази ужасна и коварна жена толкова много години, как не успял да го забележи.

-Тя си замина, но остави цялата си отрова в имението – отбелязва Яман.

-Да, ти си прав, ние сега все едно се намираме в ужасен кошмар – отвръща Сехер. -Но, знаеш ли, важното е, че сме заедно!

-Снощи си спомних за деня, в който купих това имение. Ако някой ми беше казал, за смъртта, тайните, измените и всичко ужасно, което се случи тук, никога нямаше да повярвам. Тогава си мечтаех, че това ще е моето гнездо, а сега всичко тук е ледено и студено, само ти, Юсуф и батко топлите тази къща.

-Тези ужасни дни ще минат! – казва Сехер и прегръща Яман.

В този момент телефонът на Сехер звъни. Тя казва на Яман, че е Фърат. Той моли Сехер да дойде в полицейския участък, защото има да ѝ каже нещо много важно.

-Какво е станало? – пита Сехер.

-Ситуацията е сериозна, трябва да се видим – отговаря Фърат, а Сехер му казва, че ще дойде след малко.

Яман пита Сехер какво става, а тя му отговаря, че Фърат иска да говорят за нещо важно. Яман предлага да вървят, когато чуват виковете на Зия „Тя умря… Умря… Отиде си…“

Сехер казва на Яман да остане, защото Зия има нужда от него. Яман се съгласява, но моли Сехер да му се обади, за да не се притеснява и ѝ казва, че шофьорът му ще я закара.

Яман отива в стаята на брат си, къде Зия крещи и буйства, а Дженгер се опитва да го успокой. Яман успокоява Зия, а Дженгер му казва, че иска да обсъди нещо с него. Яман му отговаря, че като заспи Зия ще дойде.

Сехер пристига в полицейския участък и Фърат ѝ съобщава, че смъртта на сестра ѝ Кевсер, може да не е нещастен случай, а предумишлено убийство.

В същото време в имението Яман се сблъсква със страшната версия на Дженгер, който спокойно повдига възможността, че Икбал може да е била убита от Зия, и обяснява как го е намерил над мъртвото тяло на Икбал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф