Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.267: Яман завещава Юсуф на Сехер - какво ще се случи…

Добави коментар

След като Фърат застрелва Селим, Яман е откаран в болницата, където Сехер не го оставя нито за миг. Детективът, нает от Яман, разказва на Недим за това, което е открил. Дори Недим е шокиран от злините на Икбал. Разберете какво ще се случи в епизод 267 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 18 април 2024 по NOVA.

В епизод 266 на турския сериал „Наследство“ Заради раната на Яман Сехер, Юсуф и Яман са принудени да почиват от време на време, докато бягат. За ужас на Сехер, Яман губи съзнание. В същото време Селим бяга от Фърат и намира своите пленници. Селим насочва пистолет в Яман. Чува се изстрел…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 267 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 18 април 2024 по NOVA

След като Фърат застрелва Селим, Яман е откаран в болницата, където Сехер не го оставя нито за миг. Детективът, нает от Яман, разказва на Недим за това, което е открил. Дори Недим е шокиран от злините на Икбал.

Бора обещава на Неслихан, че скоро родителите му се дойдат да поискат ръката ѝ от леля ѝ, а тя си мисли, че той сериозно мисли за сватбата.

Зухал, който е освободен от затвора, се обажда на Икбал, за да поговорят, но тя ѝ отказва.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод виждаме Фърат, който е стрелял в Селим.

-Аз само… Само исках да ме обичаш… - казва Селим и пада на земята. В същото време Сехер трепереща разглежда Яман и благодари на Бога, че Селим не го е уцелил.

-Аз съм добре, не се притеснявай! - уверява я Яман. -Всичко свърши, юначе! Сега вие сте в безопасност! -добавя Яман като прегръща племенника си.-А, сега ти ще бъдеш силна, най-вече, заради Юсуф! Ти ще бъдеш силна и няма да плачеш! – казва Яман на Сехер. -Разбрахме ли се?

-Какво означала това? – пита неразбираща Сехер. -Защо говориш така? Ти ще бъдеш добре, ние сега ще отидем в болницата и ти ще се оправиш!

-Аз ти завещавам Юсуф! Хубаво се грижи за завещаното от мен! - казва Яман и се свлича на земята в безсъзнание.

Действието прескача във вечерта и се пренася в имението. Зия притеснен повтаря, че с Яман, Сехер и Юсуф нещо е станало. Дженгер се опитва да го успокой като му казва, че с тях всичко е наред. Идва Икбал и дава на Зия веднага да пие лекарство. Дженгер си спомня разговора на Икбал, която каза на своя човек да започне да търси психиатрична клиника за Зия, а също така да се заемат и с наследството, защото са останали броени часове, когато това наследство ще стане нейно.

Икбал се преструва на притеснена и като се приближава до Дженгер му казва, че след снимката на Яман, която Недим ѝ изпрати, тя въобще не е спала. Дженгер я пита за каква снимка става дума. Икбал вади телефона си и му показва снимката.

-Ох, не мога да го кажа, но ако Яман наистина е мъртъв?

-Г-н Яман е много силен, той има много врагове и няма да допусне, да ги направи щастливи, затова няма да умре! – отговаря Дженгер и добавя с усмивка. -Вие не се притеснявайте, защото г-н Яман ще се върне!

В същото време Неслихан излиза да изхвърли боклука и пред нея се появява Бора, който ѝ съобщава, че родителите му са приели любовта му, която синът им изпитва към нея, затова ще дойдат при леля ѝ, за да поискат ръката ѝ. Наивната Неслихан си мисли, че Бора сериозно мисли за брак с нея.

Действието се пренася в болницата, където Сехер е в болничната стая на Яман. Той все още не се е събудил, а Сехер се моли за здравето му. Докато тя му признава, че не може да живее без него, че той не може да ги остави с Юсуф сами на този свят, Яман отваря очите и ѝ подарява най-голямото щастие на света.

-Няма да ви оставя! Аз ти обещах и ще сдържа обещанието си! – казва Яман.

Действието се връща в имението и точно както каза Дженгер на Икбал, пристига Недим и съобщава добрата новина, че са намерили Яман, Сехир и Юсуф. Сехер и Юсуф са добре и са с Яман е в болницата, защото той има нужда малко медицински грижи и след това ще се върне в имението.

Зия пита Икбал, дали е чула новината, че Сехер, Юсуф и Яман са добре и скоро ще се върнат и я пита, защо е така пребледняла.

-Добре съм Зия! Просто няколко дни толкова бях притеснена, а сега получихме хубави новини и май кръвното ми се качи – оправдава се Икбал. -Недим, каква беше тази снимка, която ми изпрати?

-Той е бил в безсъзнание, защото е изгубил много кръв, но както знаем, той не се предава лесно! – отговаря Недим.

Действието се връща в болницата. Медицинската сестра мери кръвното на Яман и му казва, че цяло чудо е, как той така бързо се възстановява, и жена му се е оказала права. Яман поглеждайки към Сехер отговаря, че тя го познава много добре. Медицинската сестра излиза.

-Онзи мерзавец жив ли е?

-В кома е.

-Нека само да се оправи, аз ще го накарам да преживее същото, което ви накара ти и Юсуф да преживеете.

-Без това като го изпишат от болницата, той дълго време ще прекара в затвора!

Междувременно Недим се среща с детектива, който Яман нае, за да следи отблизо Икбал, пред портите на имението. Той е направил подробно проучване на Икбал и е разбрал, че Икбал е платил на рехабилитаторката на Сехер, за да създаде ситуация, сякаш тя е влюбена в Яман, и самата рехабилитаторка се е опитал да парализира Сехер. Открил е също така, че Икбал е била инициатор за създаването на досието срещу Сехер, заради което Зухал е била арестувана и тикната в затвора, а също така се е опитала да убие Сехер, като е платила на човек, който уж случайно да я блъсне с колата си, за да я убие. Чувайки всичко това Недим е шокиран от злините на Икбал.

Целият им разговор чува и Зия, който веднага изпада в криза. Той губи самообладание и не знае какво да прави и как да се справи с това, което и извършила Икбал.

Действието се връща в болницата. Сехер започва да се прозява, а Яман ѝ предлага да си легне при Юсуф и хубаво да се наспи. Сехер му отговаря, че не иска да се отделя от него. Яман ѝ прави място до него в болничното легло. Сехер ляга до Яман и двамата се гледат влюбено и в момента, в който ще се целунат Юсуф се събужда.

-Чичо!

-Той със сигурност е ясновидец! – казва Яман, а Сехер се усмихва. -Ела, тук, юначе!

-Чичо, знаеш ли, че аз много се молех ти да се събудиш и да не боледуваш!

-Знам, юначе! Ти си моят герой!

-И моят също – добавя Сехер.

-Тогава и аз ще спя при вас – казва радостен Юсуф и се намества от другата страна на чичо си в леглото.

Действието се пренася в стаята на Икбал. Телефонът ѝ звъни, на дисплеят ѝ се изписва Зухал.

-Само ти ми липсваше! – казва с досада Икбал и вдига на Зухал.

Зухал казва на сестра си, че ще дойде в имението, за да си поговорят. Икбал ѝ отговаря, че и без нея си има проблеми, и ѝ нарежда да отиде във вилата и утре ще говорят. Зухал настоява да се видят сега, но Икбал не я взема на сериозно и ѝ затваря.

Действието се пренася отново в болницата. Сехер казва на Яман, че утре сигурно ще го изпишат и ще се върнат у дома. Яман ѝ казва, че имението не е вече негов дом, защото от там има само лоши спомени и предлага на Сехер да започнат от начало, като си намерят нов дом…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф