Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

1 коментар

Джамгьоз е принуден да каже на Яман къде се крие Селим със Сехер и Юсуф, но междувременно съобщава и на Селим, за да може той да убие Яман. Разберете какво ще се случи в епизод 263 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 12 април 2024 по NOVA.

В епизод 262 на турския сериал „Наследство“ Сехер и Юсуф успявате да избягат от Селим, но отново попадат в ръцете му. Селим се опитва да изнасили Сехер. В борбата Сехер намушква Селим с нож..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 263 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 12 април 2024 по NOVA

Джамгьоз е принуден да каже на Яман къде се крие Селим със Сехер и Юсуф, но междувременно съобщава и на Селим, за да може той да убие Яман.

Човекът на Икбал научава, че частен детектив, нает от Яман, следи Икбал. Икбал се притеснява, че Яман само се преструва, че му има доверие.

Тя смята, че има само едно оръжие срещу Яман: брат му Зия. Затова сменя лекарствата му, за да влоши психичното му състояние.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. След като Селим се опита да изнасили Сехер, тя го ударя с нож, който ѝ попада пред очите.

Селим се превива от болка и моли Сехер да му помогне. Уплашена Сехер се държи на разстояние от него. Селим издърпва ножа и го хвърля настрани. В същият момент Юсуф блъска по вратата и моли леля му да отвори, защото го е страх. Сехер взема ключа, за да отвори на пленника си. Селим я хваща за крака като се опитва да я повали на земята. Сехер си издърпва крака и се опитва да отключи, но Селим става и я хваща за ръцете.

-Не докосвай, леля ми! – крещи Юсуф като блъска по-вратата.
-Юсуф, миличък, не се притеснявай, аз съм добре! – опитва се да го успокой Сехер.

Селим ѝ казва, че няма да може да избяга от нея. Сехер му отговаря, че това което прави не е правилно, защото той трябва да разбере веднъж завинаги, че тя никога няма да го заобича.

-Ти веднъж завинаги разбери, че няма да се откажа от теб! Няма път назад! – крещи Селим.
-Лельо, добре ли си? – продължава да крещи Сехер.
-Моля те, остави ме, за да поговоря с него и да го успокоя!

Сехер уверява племенника си, че е точно до вратата и тя е добре. Юсуф ѝ отговаря, че той много се страхува. Сехер му предлага да му разкаже приказка. Юсуф я моли да има хубав край.

Действието се пренася при Яман и хората му, който са отвлекли оръжие за милиони, което е на Джавгьоз.

-Или ще ми кажеш, къде се намира този изрод Селим, или ще се сбогуваш с 50 милиона, чули ме! – казва Яман по телефона на Джамгьоз.
-Добре, ти спечели, Къръмлъ! – отвръща му Джамгьоз. -Ти ще ми върнеш оръжието, а аз лично ще ти предам Селим!
-Искам веднага да ми кажеш, къде е този негодник! – крещи Яман.

Джамгьоз уверява Яман, че лично ще му предаде Селим, защото стоката му е по-важна от този луд!

Действието се връща при Сехер, която плачейки завършва приказката:

-И до края на дните си те живели щастливо!

Камерата ни показва Юсуф, който е заспал до вратата слушайки приказката на леля си.

Камерата се премества от другата страна и виждаме, че Селим е вързал Сехер за един стол.

-Не ме гледай така, аз не исках да ти причиня болка! – казва Селим.

Сехер му отвръща, че Селим, който е познавала тя, не е бил такъв. Той е бил неин приятел, добър и милостив човек. И не може да разбере как е станало такова озлобено и тиранично животно. Сехер му казва, че все още не е късно…

-Аз вече не съм същият човек!
-Не, ти все още си такъв: съвестен, милостив и добър! Ти все още си Селим, който беше мой приятел! Просто трябва да помислиш върху това на спокойствие!

Сехер дава всичко от себе си, за да спре ужасните намерения на Селим, но той се изнервя още повече, защото Джамгьоз му се обажда и му казва, че бягството му със Сехер и Юсуф е отменено, че няма да има кораб, който да ги изведе нелегално от страната.

Сехер чува разговора на Селим с Джамгьоз и се радва, че няма да може да заминат, а това означава, че скоро с Юсуф ще бъдат спасени.

Действието се пренася в имението. Яман зарежда пистолета си, а Недим го пита, дали Джамгьоз не се е отказал, защото е минало доста време, а той не се е обадил.

-Аз много добре го познавам, когато става дума пари, той дори с дявола би си сътрудничил!

В този момент Джамгьоз му се обажда и казва, че е отменил кораба, с който Селим е трябвало да избяга нелегално със Сехер и Юсуф. И сега е негов ред да му върне оръжието на мястото, което той му посочи, като му казва, че трябва да дойде сам, както и той ще го чака там съм и ще му даде адреса, където се крие Селим.

Недим казва на Яман, че това може да е капан. Яман му казва, че след като Джамгьоз е удържал на думата си, то и той ще сдържи своята.

В същото време човекът на Икбал ѝ се обажда и ѝ казва, че човекът, който я следи е много опитен детектив, нает от Яман. Икбал нарежда на доверения си човек да прикрият и унищожат всички улики и доказателства, които могат да я разкрият и навредят. Тя разбира, че Яман все още ѝ няма доверие и всичко е игра от негова страна, затова взема мерки, за да се защити.

Икбал смята, че има само едно оръжие срещу Яман: брат му Зия. Затова сменя лекарствата му, за да влоши психичното му състояние.

Действието се връща при Сехер, Селим и Юсуф. Сехер казва на Селим, че е чула разговор му, че корабът е отменен и може това да е знак, той да се замисли и откажа от всичко това. Не е късно да започне живота си от начало, дори тя ще му прости.

-Да, аз ще направя всичко за теб Сехер! Ще заминем от тук и ще започнем всичко от начало, но преди това трябва да направя нещо!

В същото време в затвора Зухал се е отказва от Икбал завинаги. Тя също така дава дрехите, които Икбал ѝ изпрати, на една от съкилийничките си. Мелехат разбира, че омразата на Зухал към сестра ѝ се е увеличила много, затова ѝ казва, че е трябвало да ги остави да си свършат работата и сега вражда между тях нямаше да възникне.

Зухал казва, че сама ще отмъсти на сестра си, без ничия помощ!

Действието прескача. Яман пристига на адреса, който му каза Джамгьоз с камиона с оръжие. Пристига и самия Джамгьоз. Яман му предава оръжията, а Джамгьоз адресът, където се намира Селим.

Яман се качва в автомобила си и тръгва да се обади на Фърат, но се отказва, защото Джамгьоз го предупреди, че Селим е полудял и ако види полиция ще убие Сехер и Юсуф. Яман не иска да рискува живота на жена си и племенника си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф