Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

1 коментар

Сехер и Юсуф успявате да избягат от Селим, но отново попадат в ръцете му. Селим се опитва да изнасили Сехер. В борбата Сехер намушква Селим с нож. Разберете какво ще се случи в епизод 262 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 11 април 2024 по NOVA.

В епизод 261 на турския сериал „Наследство“ Селим заплашва Сехер, че ще убие Юсуф, защото няма какво да губи, ако тя не отиде при него. Така Сехер напуска имението и се подчинява на Селим, само заради Юсуф.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 262 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 11 април 2024 по NOVA

Селим затваря Сехер и Юсуф в къща в гората и им казва, че ще заминат за чужбина като семейство с фалшиви документи.

Яман научава от частния детектив, че Икбал по-рано е подкупила една жена, за да ги докладва в социалната служба

Когато Сехер не може да бъде открита никъде, Яман измисля начин да накара Джамгьоз да разкрие местонахождението на Селим.

Сехер и Юсуф успявате да избягат от Селим, но отново попадат в ръцете му Селим. Селим се опитва да изнасили Сехер. В борбата Сехер намушква Селим с нож.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от епизод 261 епизод. Ядосан Селим се приближава към Сехер, като посяга към задния си джоб. Притеснена Сехер си мисли, че Селим посяга към пистолета си, но не Селим вади паспорти и пита Сехер, дали знае какво е това? Той ѝ отговаря, че това са фалшиви документи, с който ще заминат в чужбина като семейство Булут и добавя: -Няма да има повече мафия! Няма да има повече Къръмлъ! Няма я тази яма, която се нарича имение! Ясно ли ти е? Има само семейство Булут! И тази нощ за семейство Булут тук е последна, защото заминаваме в чужбина!

-Не, ти не можеш да направиш това! Не можеш! – казва през зъби Сехер.

-Вие си поговорете, а аз ще донеса нещо да хапнете – казва Селим и заключва вратата след себе си.

-Рано или късно ти ще си платиш за това! – крещи Сехер като блъска по вратата. Юсуф притеснен се приближава до леля си, тя го прегръща и му казва да не се страхува и уверява, че никога няма да го остави, а и чичо му, скоро ще ги намери.

При Яман пристига детектива, който Недим е наел. Яман го пита, кога Икбал е говорила за последно със Селим. Той му отговаря, че преди 2 месеца. Яман му казва, че е свободен да си върви. Мъжът му казва, че има още важна информация, която той трябва да знае. Той му казва, че навремето, когато социалните служби забраняват на Яман и Юсуф да живеят в една и съща къща, Икбал отново е тази, която ги издала, че живеят тайно заедно, като за целта е подкупила една жена, за да ги докладва в социалната служба.

В този момент при тях влиза самата Икбал, която се извинява, но много се притеснява за Сехер и Юсуф, затова е дошла да попита, дали има новини за тях. Яман едва сдържайки гнева си и ѝ отговаря, че засега няма.

-Не спирай да я следиш! – казва Яман на мъжа, след като Икбал си тръгва. -Не трябва да пропускаш и най-малкият детайл, особено ако започне да си общува със Селим, ще ни е много полезно!

Мъжът уверява Яман, че ще направи всичко, каквото е необходимо и си тръгва.

Яман поглежда снимката на Сехер и си мислили: -Къде си ти, защо излезе без да ми кажеш? Аз непременно ще ви намеря!

При Яман идват Али, Фърат и Недим. Фърат казва на Яман, че са установили, че пратката за Сехер е била изпратена от Селим, но той не е оставил никакви следи, защото явно знае, че ще го проследят.

-Много внимателно действа, а времето е все по-кратко и по-кратко! – казва Али.

-Защо времето да е по-кратко? – пита Яман.

-Селим, нали иска да бъдат със Сехер и Юсуф семейство, той ще ги заведе там, от където те няма да може лесно да избягат и най-вече, там, ние няма да можем да го хванем! Аз мисля, че той иска да ги изведе в чужбина! – отговаря Али.

-Никога! Никога няма да допусна това! – казва Яман. -Гледайте преди мен да намерите Селим и Джамгьоз, иначе…

Едва сдържайки гнева си Яман напуска кабинета .

Действието се връща при Сехер и Юсуф. Сехер гали племенника си и си мисли за Яман, колко ли сега е разстроен. Сехер се моли на Бог, да свърши този кошмар по-бързо, за да се съберат тримата, да не ги оставя на това животно Селим.

-Толкова ли ме мразиш, преди така ми вярваше, а сега в очите ти съм животно? – пита Селим, който се е облегнал от другата страна на вратата. Сехер внимателно оставя спящия Юсуф на кревата и се приближава до вратата.

-Аз всичко правя за теб и Юсуф, за да ви спася от онзи човек и скоро ти сама ще го разбереш! – продължава Селим.

От другата страна, Сехер се опитва да убеди Селим да ги пусне, като му напомня за детството им и му казва, че той не е такъв. Селим обвинява Сехер за човекът, в който се е превърнал, както и Яман, който според него ги е разделил.

-Колко пъти те предупреждавах, да стоиш далече от Къръмлъ, че освен страдания, този човек нищо друго няма да ти донесе, но ти не ме послуша! Предложих ти, заедно да създадем семейство! Аз те обичах толкова силно, както никой друг! А, ти, ти ми обърна гръб! Ти не избра мен, а онзи бандит! Заради теб всичко това ми се случи! Разбираш ли? Аз не съм се сам побъркал? Ти ме подлуди! – крещи Селим.

Действието се връща в имението. Яман е на терасата и гледа на телефона си тяхна снимка със Сехер и Юсуф.

Връщаме се при Сехер.

-Ти, не знаеш, какво е любовта?! Никога не би постъпил така с любимия си човек, да го държиш затворен и да му причиняваш болка! Това не е любов! – крещи Сехер, а след това опира главата във врата и продължава. -Ако се страхуваш, че можеш да нараниш този човек, това е доказателство, че ти го обичаш! Понякога човек се жертва за любимия си човек и продължава напред без него… Човек не мисли за себе си, той е готов да рискува живота си за него! Човек не би постъпил като теб, ако обича! Той няма да го заплашва и да му причинява болка… Когато обичаш един човек, ти си готов да се изправиш пред куршумите… Както тогава направи той…

Селим си спомня, как Яман независимо, че беше ранен спаси Сехер от лудия Озан, а той, който я откри преди това не успя. (Ако искате и вие да си припомните тези моменти )

-Ти, така никога не си ме обичал, Селим! Ако си ме обичал така, то ти това никога нямаше да направиш! Твоето не е любов, а лудост! Но, дори да ме отведеш на другия край на света, ти двамата, не можеш да ни разделиш, защото ние си дадохме обещание и това никога няма да се случи! – казва му Сехер.

Селим се вбесява от тези думи и влиза в стаята побеснял.

-Всичко свърши! Ясно ли ти е? Сега като го обичаш, така ще обичаш мен! Разбра ли ме! Ще обичаш мен! – крещи Селим като ударя Сехер в стената.

Юсуф, който се събужда си мисли, че Селим удря леля му, затова го рита в крака. Селим посяга към Юсуф.

-Да не си и помисляй! Само ако смееш да го докоснеш… - казва Сехер, която застава между Селим и Юсуф.

-Аз не мога да го ударя! – отвръща Селим. -Той ми е като син! Ние нали сме семейство!

-Ти не разбрали, че ние с теб сме никой и нищо няма да бъдем… Защото ти за мен си враг и нищо друго! Разбра ли ме?! – заявява Сехер. Ситуацията се влошава дотолкова, че Селим напуска къщата.

Неслихан, след последните събития решава да скъса с Бора и му съобщава това по телефона, като подчертава, че ще му върне и пръстена.

Икбал изпраща пакет с дрехи на Зухал в затвора, с бележка, на която пише, че трябва да ги облече в деня на делото, за да изглежда добре пред съдията. Зухал взема пакета, но разкъсва бележката, като се заклева, че ще потъпче реномето на сестра си, което е по-важно от сестра ѝ.

В същото време един от хората на Икбал ѝ съобщава, че я следят и ѝ изпраща снимка. Виждайки човека, тя го разпознава, защото го е видяла вчера ден в кабинета на Яман и разбира, че това е планът на Яман срещу нея.

Когато Сехер не може да бъде открита никъде, Яман измисля начин да принуди Джамгьоз да разкрие местонахождението на Селим - да открадне пратка с неговите оръжия, която струва милиони.

Веднага след като Селим си тръгва, Сехер си спомня как Яман веднъж е отворил вратата, когато двамата са били заложници заедно с него, за да избягат, и Сехер прави същото.

Сехер успява и бяга заедно с Юсуф. След като вижда една кола, тя протяга ръка, за да помоли за помощ, но този човек е Селим, който ги отвлича за втори път.

Селим заключва Юсуф в стаята. Сехер го моли да я затвори и нея при него, за да не се страхува.

-Трябваше да мислиш за това по-рано! За малко щяхме да изпуснем кораба, но ти имаш два часа, за да си помислиш! – крещи Селим като дърпа Сехер.

-Селим, моля те, откажи се! Аз не те обичам!

-Краят на този път е смърт или нов живот, няма друг изход! Няма Къръмлъ, за теб, съществувам само аз! Ясно ли ти е? Искаш да умреш ли? Ако не искаш ще свикнеш с това, защото аз никога няма да те дам на този нещастник! Ясно ли ти е! Останаха само два часа! След това никой няма да ни открие! Така както си се научила да обичаш онова животно, така ще обичаш и мен! – Селим прави опит да целуне Сехер, тя му ударя силен шамар. Селим я поваля на земята, като прави опит да я изнасили. Сехер вижда един нож, протяга се, взема го и забива в Селим.

-Какво направи? – пита Селим превивайки се от болка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф