Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...

1 коментар

Селим заплашва Сехер, че ще убие Юсуф, защото няма какво да губи, ако тя не отиде при него. Така Сехер напуска имението и се подчинява на Селим, само заради Юсуф. Разберете какво ще се случи в епизод 261 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 10 април 2024 по NOVA.

В епизод 260 на турския сериал „Наследство“ Селим се обажда на Сехер и ѝ съобщава, че Юсуф е при него. Какво иска Селим от Сехер? Сехер изпада в паника, но Яман ѝ обещава, че ще намери Селим, където и да се крие. Ако се наложи, ще го извади изпод земята и тогава Селим ще съжалява, че изобщо се е родил на този свят.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 261 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 10 април 2024 по NOVA

Али и Фърат поставят в имението полицай, който да подслушва телефоните, за да може да проследи мобилния телефон на Селим, ако той се обади.

Селим изпраща по куриер телефона на Сехер, на който първо я заплашва, а след това ѝ казва къде да отиде. Така Сехер напуска имението и се подчинява на Селим, само заради Юсуф.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието на новия епизод започва в хола на имението. Яман дава успокоително на Сехер и я моли малко да поспи, за да възстанови силите си. Идва Икбал и пита Яман, какво става, дали има новини за Юсуф. Той не ѝ отговаря, но Дженгер ѝ казва, че Селим е отвлякъл Юсуф.

-Селим?! –изненадана е Икбал, но всъщност е много доволна от развоя на събитията. В този момент в хола влиза и Зия и разбира, че са отвлекли Юсуф. Яман се опитва да го успокой, че правят всичко, за да го открият.

Зия се доближава до Сехер и я моли да не плаче, защото както Яман е намерил, нея, него и Икбал, така ще намери и Юсуф.

Действието се пренася в къщата на комисар Али. Леля Султан е много ядосана когато разбира, че Селим е отвлякъл Юсуф. В същото време Кара се грижи за Ибрахим, който е настинал, но не зависимо от това продължава да търси някакви следи, които да ги заведат при Селим. Леля Султан гледайки как Кара се грижи за Ибо му казва, че той може да се е отказал, но тя не и добавя: -Ти, намери този идиот, а след това ще се заемем с любовните работи.

В същото време Фърат и Али довеждат в имението полицай, който да подслушва телефоните, за да може да проследят мобилния телефон на Селим, ако той се обади.

-Какво стана със Селим, че да направи това, не мога да разбера! – казва Али.

-Той не прави това за първи път – отбелязва Яман. -Миналият път, когато намерихте наркотици в склада, Селим отново е действал с Джамгьоз.

Действието се пренася в кухнята на имението. Неслихан влиза при леля си, Адалет плаче, а Неслихан ѝ каза, че е разбрала от Фърат, че са отвлекли Юсуф.

-Излез, Неслихан, излез, за да не те започна!

-Лельо, защо се отнасяш така с мен?

-Аз така страдам за Юсуф, но ме боли и от шоуто, което ти направи пред този Бора. Неслихан пита, да не би Бора да е идвал. Адалет ѝ разказва целия разговор с Бора от онзи ден и настоява да ѝ обясни, как е могла да скрие нещо толкова важно от нея, а Неслихан се кълне, че се е страхувал да ѝ каже истината. Адалет ѝ дава да се разбере, че единствената причина да не продължат този разочароващ разговор за нея, че нейното сърце страда за Юсуф, но и Неслихан със сигурност няма да остане ненаказана. Адалет ѝ забранява да ходи на курс, въпреки че този курс е нейната мечта.

Междувременно полицията успява да разпознае Селим в един от записите на уличните камери. Те вече имат приблизителна представа къде може да се намира Селим, но нищо повече.

Яман отново моли Сехер да спи, за да се възстанови, като отново обещава, че ще намери Юсуф. Много трудно Сехер се съгласява да поспи в леглото на Юсуф.

Действието прескача на сутринта. Недим идва в имението. Яман го пита, не трябва ли все още да е в болницата, той му отговаря, че не може да лежи, докато той си има работа с Джамгьоз. Недим му казва, че е открил шофьора на колата, с която е отвлечен Юсуф, и Яман веднага се отправя натам заедно с Недим.

Полицията също тръгва след тях, а Яман принуждава Сехер да остане в имението, като подчертава, че ако се обади Селим, трябва да му се обади веднага.

Минути след като Яман тръгва с Недим, Дженгер носи пакет, който е пристигнал за Сехер. Сехер си мисли, че е играта, която е поръчала за Юсуф.

След минути Сехер чува звън на телефон, който идва от пратката. Сехер е принудена да отговори пакета. Тя отговаря на обаждането, а от другата страна на телефона е Селим, който я пита, дали има някой около нея. Тя му отговаря, че не.

-Отлично! Бързо виж видеото, което е на телефона! – нарежда ѝ той.

Във видеото Юсуф е сам и уплашен, а когато Селим го заплашва Юсуф, детето моли леля си Сехер за помощ. Селим заплашва Сехер, че ако съобщи на някой друг, тогава ще убие Юсуф незабавно. Ако Сехер не дойде също ще убие Юсуф, защото няма какво да губи.

Сехер напуска сама имението и отива на адреса посочен от Селим.

Селим я гледа от скривалището си и си мисли:

-Знам, сега си ми ядосана, но всичко свърши! Ти, аз и Юсуф! Ще бъдем много щастливи, ще видиш!

Селим излиза от скривалището си и застава пред Сехер. Бясна тя го напада като иска от него да ѝ каже къде е Юсуф.

-Аз знам, сега си ми ядосана, но ти го остави и дойде при мен!

-Аз не съм дошла при теб! – крещи ядосана Сехер. -Аз съм тук, заради Юсуф! Кажи, къде е той?

Селим ѝ казва, че няма защо да крещи, защото Юсуф не е тук.

-Веднага ме заведи при него!

-Искаш или не, ние и без това ще отидем! Но, първо искам да проверя чантата ти, да няма някое проследяващо устройство?

След като Селим проверява чантата на Сехер има още едно условие, за да види Юсуф. Трябва да ѝ върже очите.

Дженгер със закъснение забелязва излизането на Сехер от имението и факта, че тя е оставила личния си телефон вкъщи. Дженгер веднага информира Яман и той разбира, че Сехер е отишла при Селим и също е в опасност.

В същото време в затвора опасността продължава да съществува и за Зухал. От болницата тя вече се е върнала отново в килията си, но все още не е избягала от Мелехат и нейните постоянни мъчения.

Междувременно Сехер с нахлузена качулка на главата влиза в стаята, където Юсуф. Селим маха качулката на Сехер. Юсуф и Сехер радостни се прегръщат.

-Лельо, а чичо…

-Аз казах ли ти на теб, че вече няма никакъв чичо! Сега сме само ти, аз и леля ти. Ние ще бъдем едно щастливо семейство!

-Никога! Никога, това няма да стане! Разбрали ме! Аз не само, че не искам да има нищо общо с теб, но дори нямам сила да погледна на противното ти лице! Чу ли ме!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф