Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.260: „Или тримата ще живеем заедно, или ще забравиш за Юсуф!“

1 коментар

Селим се обажда на Сехер и ѝ съобщава, че Юсуф е при него. Какво иска Селим от Сехер? Сехер изпада в паника, но Яман ѝ обещава, че ще намери Селим, където и да се крие. Ако се наложи, ще го извади изпод земята и тогава Селим ще съжалява, че изобщо се е родил на този свят. Разберете какво ще се случи в епизод 260 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 9 април 2024 по NOVA.

В епизод 259 на турския сериал „Наследство“ в болницата Сехер и Юсуф са нападнати от хората на Джамгьоз. При престрелката Недим е ранен. Юсуф е отвлечен, но не успяват да отвлекат Сехер, защото раненият Недим убива човека на Джамгьоз.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 260 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 8 април 2024 по NOVA

Бора се появява в имението и съобщава на Адалет, че Неслихан и Фърат са я излъгали.

Зухал се заклева, че ще накара Икбал да си плати за всичко, което я е накарала да преживее.

Селим се обажда на Сехер и ѝ съобщава, че Юсуф е при него. Какво иска Селим от Сехер?

Сехер изпада в паника, но Яман ѝ обещава, че ще намери Селим, където и да се крие. Ако се наложи, ще го извади изпод земята и тогава Селим ще съжалява, че изобщо се е родил на този свят. Сехер със сълзи на очи моли Яман да намери Юсуф и да го върне обратно, тъй като не може да си представи живота си без него.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод Икбал започва деня с телефонно обаждане от болницата, откъдето ѝ казват, че сестра ѝ е в болница от няколко дни, защото се е опитала да се самоубие, докато е била в затвора. Икбал е напълно шокирана и се втурва към болницата, където Зухал отваря очи и разбира, че Икбал не е идвал да я види и дори не се е поинтересува как е, нито един път, след като са я докарали в болницата.

Икбал отива в болницата.

-Зухал, скъпа, какво си направила? – пита от вратата Икбал.
-Знаеш ли, когато бяхме деца, ти беше същата! Спомняш ли, когато си играехме, а ти счупи прозореца, а след това прехвърли вината на мен. Спомняш ли си? Тогава ме заключиха в ,онази, тъмна стая! Аз толкова много се страхувах, че за да ме измъкнат от там, аз се самонаранявах … Лицето ми, устата... всичко беше в кръв… А, ти след това ме видя и зададе същия въпрос: Зухал, скъпа, какво си направила?
-Зухал, скъпа, да не говорим сега за това! Ти много ме изплаша, аз много се притесних за теб. Като разбрах, веднага дойдох.

Зухал ѝ казва да спре, защото въобще не я интересуват нейните игри. Важното за нея, че единствената ѝ сестра в този живот я е оставила сама и изхвърлила от живота си. Но, тя никога няма да забрави, каква ѝ се пада тя.

Яман с хората си продължава да търси Юсуф, докато Сехер продължава да плаче вкъщи.

Тя усеща аромата на дрехите на Юсуф и не може да спре да плаче и страда за него, като си казва, че е готова да направи всичко за него, дори да умре, ако се наложи.

Дженгер често ходи при Сехер, опитвайки се да го успокои, но нищо не може да направи, защото Сехер е безутешна.

Действието прескача във вечерта. Бора идва в имението при Адалет.

Бора се изправя пред Адалет и ѝ казва, че е дошъл да ѝ съобщи, че годежът на Неслихан с Фърат е една лъжа, за да прикрият истината за годежа на Неслихан с него.

Отначало Адалет не вярва, но после вижда пръстена на ръката на Бора, който е същият като пръстена, който намери на Неслихан, и се убеждава, че това е истината.

Бора настоява, че намерението му е сериозно, но Адалет все още не го намира за достоен за Неслихан.

Яман продължава да търси племенника си и открива един от хората на Джамгьоз, и го принуждава да говори. Той му казва адресът на мястото, къде държат Юсуф. Яман отива на адреса.

Камерата ни показва Юсуф да седи и да си говори, че няма да се страхува, защото знае, че чичо му ще дойде и ще го спаси. Юсуф и Яман гледа към една и съща врата, оставаме с впечатление, че Яман ще разбие вратата и ще открие Юсуф, но не, зад вратата няма никой. В същото време Юсуф също си мисли, че чичо му идва да го спаси, но вратата се отваря и той вижда гадняра Селим.

-Не се надявай напразно, това място, чичо ти, няма да го намери, но виж, леля ти, скоро ще бъде тук! – казва Селим и отново заключва вратата.

В същото време Сехер плаче и разглежда снимки на Юсуф на телефона си, когато телефонът ѝ звъни.

-Ало, кой е?
-Разбра ли, какво е усещането, когато ти липсва някой, когато не можеш да бъдеш с него…– пита Селим.
-Селим?! Това ти ли си?
-Много силно страдаш, нали? Точно така се чувствам аз, всеки ден прекаран без теб!
-Какви глупости говориш? Какво означава това? – ядосана пита Сехер.
-Аз мога да сложа край на страданието ти, Сехер! Юсуф е при мен! Или тримата ще живеем заедно или цял живот ще страдаш за Юсуф! Изборът е твой! Какво ще кажеш? Или ще продължиш да живееш с този негодник.
-Ти, какво побъркал ли се? Как можа да направиш това? Как можа да отвлечеш племенника ми? Ти правиш голяма грешка, Селим! Много голяма! Къде е Юсуф? Пусни го веднага!
-Ако искаш да се видиш с твоя Юсуф, ще трябва да дойдеш при мен! Ще видиш Сехер, ние тримата ще бъде много щастливи! Аз, ти, Юсуф… Аз няма да ви ядосвам! Ще видиш!
-Освен да отвлечеш Юсуф, ти друго нищо ли не можеш да направиш? Мислиш ли, че чичо му няма да те намери?! Не разбираш ли, какво те чака в този случай?! Къде е Юсуф? Кажи ми, аз ще дойда и ще го взема! – бясна е Сехер.
-Къръмлъ, нищо не може да ми направи! Бандитските му номера не работят при мен!
-Ти си се побъркал! Казвай…
-Да, аз се побърках! Разбра ли?! Аз така се побърках, че съм готов на всичко! Ти ме доведе до това състояние!
-Селим, Селим, ако само и един косъм да падне от главата на Юсуф, аз ще те убия със собствените си ръце! Чуваш ли ме, аз ще те убия! – заклева се Сехер.
-Ако искаш с Юсуф всичко да е наред, то тогава ще дойдеш при мен! Но, не веднага, първо трябва много да ти липсва! Трябва да разбереш какво означава някой много силно да ти липсва! Може тогава да разбереш какво ме накара да преживея! – казва Селим и затваря на Сехер.

Селим е уверен, че Сехер ще дойде при него, ако не по-собствено желание, то тогава той ще я застави. Защото няма друг път за нея, освен да тръгне с него по неговия. А, след това унищожава картата от телефона и гледайки в една от уличните камери, казва, че Къръмлъ няма да го намери.

Малко по-късно Яман се връща в имението. Сехер чува стъпките му и излиза от стаята на Юсуф, като си мисли, че Яман се е върнал с Юсуф.

-Ние цял Истанбул претърсихме, но… - казва Яман.
-Юсуф не го е отвлякъл този човек - Сехер прекъсва Яман. Юсуф го е отвлякъл Селим!
-Какво, Селим го е отвлякъл? – шокиран е Яман.
-Преди да дойдеш ти, той се обади. Той каза, че Юсуф е при него. Той като че ли се е побъркал – казва през сълзи Сехер. -Аз го попитах, къде е Юсуф и къде е отвел, но той не ми каза, каза ми, че трябва да почакам.
-Той отново си е сътрудничил с Джамгьоз – уверен е Яман.
-Той заради мен е отвлякъл Юсуф – признава Сехер. -Той ми каза, ако искаш да видиш Юсуф, трябва да дойдеш при мен и да бъдеш с мен! Тримата ще бъдем семейство… той така ми каза. Той ми каза, че ако не отида при него, никога повече няма да видя Юсуф.

Чувайки всичко това Яман побеснява и се заканва, че със собствените си ръце ще го убие. Сехер казва, че колкото се може по-бързо трябва да спасят Юсуф от ръцете на Селим, защото той е неадекватен и може да нарани племенникът им. Сехер добавя, че тя няма да направи каквото иска Селим, но може би трябва да се види с него, може да го убеди, на колене ще го помоли.

-Никога! – отсича Яман. -Аз ще го намеря този нещастник, където и да се е скрил, ще го намеря! Той ще съжалява, че се е родил на този свят!

Сехер се притеснява Селим да не стори нещо лошо на Юсуф.

Яман прегръща Сехер и я уверява, че Селим много добре знае, че по-друг начин тя никога не би отишла при него, затова не би сторил нещо лошо на Юсуф.

Яман се обажда на Фърат и му казва, че Селим е отвлякъл Юсуф.

Действието прескача в полицейския участък Всички са потресени, че Селим е стигнал до тук. Комисар Али казва на Ибо да се заеме с камерите за видео наблюдение, а Кара да се обади на близките и познатите на Селим, а той и Фърат ще отидат в имението.

Кара казва, че Ибрахим изглежда болен, но не иска да се прибере у дома, докато Юсуф не се появи. Али нарежда на Кара да придружи Ибрахим до вкъщи, за да работи от там.

В същото време Зухал се връща в затвора. Тя се заклева, че рано или късно, ще накара Икбал да си плати за всичко, което я е накарала да преживее.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф

„Наследство“ еп.284: Яман признава, че Сехер е стреляла в него!

„Наследство“ еп.283: Яман губи желание за живот! - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.282: „Ти не можеш да умреш! Защо ме накара да направя това?“