Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.258: Сехер оставя Яман без думи - какво ще се случи…

1 коментар

Яман решава да отиде на сватба със Сехер, което много изненадва Икбал, защото Яман никога преди не е ходил на такива събития. Яман подарява на Сехер рокля и е изумен, когато я вижда облечена в нея. Сехер изглежда великолепно и оставя Яман без думи. Разберете какво ще се случи в епизод 258 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 5 април 2024 по NOVA.

В епизод 257 на турския сериал „Наследство“ Сехер се радва, че Икбал е невинна, и се срамува, че е повярвал на клеветата, но Яман не е сигурен като нея, че Икбал не е виновна. Сехер се извинява на Икбал не само от свое име, но и от името на Яман. Как ще реагира Икбал? По заповед на Яман Недим наема детектив, който да проучи миналото на Икбал.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 258 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 5 април 2024 по NOVA

Яман решава да отиде на сватбата на бизнес партньора си със Сехер, което много изненадва Икбал, защото Яман никога преди не е ходил на такива събития.

Яман подарява на Сехер рокля и е изумен, когато я вижда облечена в нея. Сехер изглежда великолепно и оставя Яман без думи.

Преди това Сехер и Яман трябва да заведат Юсуф на лекар. Но, на Яман му се обаждат, че в един от складовете на пристанището има пожар, затова Яман моли Недим да придружи Сехер и Юсуф до болницата.

Какво ще се случи със Сехер и Юсуф?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

В имението на Къръмлъ цялото семейство се е събрало за закуска. Яман казва на Юсуф, че днес с леля му ще го заведат на преглед в болницата. Юсуф отговаря, че леля му е обяснила, че днес няма да му правят инжекция, а само ще проверят как се чувства. Яман потвърждава думите на Сехер, като казва, че се минали най-трудният период от лечението му.

-Чичо, може ли като се върнем от лекаря, да гледаме филм?
-Аз имам по-добър план, юначе! – отговаря Яман и се обръща към Сехер. -Довечера ще отидем на сватба!
-Но, ти…
-Аз промених решението си. Ще отидем!
-Яман, скъпи, ти преди никога не ходеше на такива нещо – изненадана отбелязва Икбал.
-Това беше преди, когато бях сам!
-Ти много добре си го решил, скъпи Яман! Ние като семейство Къръмлъ ще бъде хубаво да присъстваме там! Аз ще се заема с подаръците – казва Икбал.
-Батко не обича подобни събития, ти знаеш това – казва Яман и ѝ припомня, че сигурно ще отида на събранието на благотворителната организация, на която е превела огромни суми пари.
-Аз бях забравила за това, добре, че ми напомни. На събранието ще решаваме, как да раздадем тези средства. Благодаря, че ми напомни!

Яман пита Сехер, дали може да се заеме с подаръка за сватбата, за да може като се върнат от болницата да отидат на сватбата. Сехер щастлива кима с глава.

Действието прескача в офиса на Джамгьоз. Ядосан Селим идва при Джамгьоз и го пита, дали днес ще отвлекат Сехер и Юсуф.

-Ти, какво, дошъл си да ми държиш сметка ли? Виж се, едва се държиш на краката си, затова не казвай ние! – ядосва се Джамгьоз.
-Аз също може да съм полезен, само ми кажи какво да правя? – заявява Селим.
-Ще бъде добре, ако не ми се мотаеш в краката, когато „опаковаме“ лелята и племенника, ще ти кажем, а сега се махай от тук! – бесен е Джамгьоз.

Дженгер отива в участъка при Фърат и му казва, че знае, че целият годеж е измама и не разбира как честен младеж като него е могъл да се замеси в това.

Сехер приготвя документите на Юсуф, които са нужни да занесат днес на лекаря, когато влиза в спалнята, намира на леглото красива розова кутия. След нея влиза Яман.

-Хайде, отвори я! – подканя я Яман.

Сехер изненадана го пита, какво е това.

-За теб!
-Но…
-Отваряй!

Сехер отваря кутията и вътре намира красива официална зелена рокля. Яман добавя, че е за сватбата.

-Роклята е невероятно красива, а цвета…, аз се влюбих в този цвят!
-Не е по-красив от цвета на очите ти! Аз исках роклята да подхожда на очите ти!

Сехер казва, че на роклята много ще отиват златистите обувки, които ѝ подари. Сехер вади обувките и ги слага до роклята. Яман отвръща, че много добре си подхождат. Сехер тръгва да прибира обратно роклята, а Яман я пита, дали няма да я премери.

-Сега ли? – изненадана е Сехер.
-А, защо не?!
-Искаш да я премеря ли?
-Да! Искам да съм първият, който ще те види в нея!


Сехер облича роклята и влиза в кабинета на Яман и се чуди, къде е отишъл той. Тя чува, че и Юсуф я вика отвънка. Тя се колебае за миг какво да направи и излиза от стаята хванала полата на роклята с ръце, като принцеса. Тя отива в стаята на Юсуф, но той не е там.

Сехер започва да го търси и тръгва да слиза по стълбите. В този момент я вижда Яман и онемява, виждайки видението в зелено, което слиза по стълбите. Сехер изглежда великолепно и оставя Яман без думи. Той я уверява, че тя ще бъде най-красивата, но смята, че нещо липсва и вади от джоба си кутийка, с прекрасни диамантни обици. Яман кара Сехер да сложи и обеците, той посяга да ѝ помогне с едната…

Интимният момент между двамата е прекъснат от Юсуф, който виждайки леля си, възкликва, че прилича на принцеса от приказките.

-Чичо, нали леля е много красива?

-Да, много, юначе!

-Хайде да тръгваме, че ще закъснеем за лекаря! – казва развълнувана Сехер.

Яман и Юсуф излизат от стаята, а Сехер се усмихва щастливо.

Бора вика Фърат на среща, за да му каже да се държи по-далече от Неслихан. Фърат му отвръща, че ако е мъж, трябва да сдържи думата, която е дал на Неслихан.

Действието се връща в имението. Яман казва на Недим да сложи камери в имението, защото подозира, че и Икбал е замесена с онази папка на Зухал.

Също така да предаде на детектива да разбере кой стои и зад предишния проблем с попечителството на Юсуф, защото отново подозира, че Икбал може да е замесена.

В този момент от къщата излизат Сехер и Юсуф, които са готови, за да тръгнат за болницата. Яман тръгва към тях, когато му се обаждат и му казват, че в един от складовете им на пристанището е избухнал пожар. Пазачът е останал вътре, а други трима работници са пострадали. Разбирайки това Недим казва на Яман, че ще се заеме с това, но Яман му казва, че той ще отиде, за да се срещне със семействата на пострадалите. А Недим ще отиде със Сехер в болницата, като го предупреждава да не казва нищо на Сехер и добавя да вземе още двама човека от охраната.

Сехер и Юсуф се преместват в колата на Недим и тръгват за болницата.

В същото време Бора идва, за да съобщи на Адалет, че са сгодени с Неслихан, но разбирайки тава, Неслихан настоява, че трябва родителите на Бора да поискат ръката ѝ и ядосана го отпраща.

Действието се пренася в болницата. Сехер и Юсуф придружени от Недим влизат в болницата. Сехер казва, че трябва да минат през регистрацията. Камерата ни показва хората на Дамгьоз, кои са вече в болницата. Един от тях се обажда на Джамгьоз и му съобщава, че са Сехер и Юсуф дошли само с охрана без Яман Къръмлъ.

Джамгьоз му заповяда да внимават да не объркат нещо, защото иска да хванат Сехер и Юсуф живи и невредими.

Сехер хваща Юсуф за ръка и тръгват за кабинета на лекаря. Недим ги следва, а след тях тръгват и хората на Джамгьоз, които вадят пистолетите си, но бързо прибират, защото виждат полицай...

  • Дали хората на Джамгьоз ще отвлекат Сехер и Юсуф?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...

„Наследство“ еп.260: „Или тримата ще живеем заедно, или ще забравиш за Юсуф!“