Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.257: Сехер се извинява на Икбал - какво ще се случи…

1 коментар

Сехер се радва, че Икбал е невинна, и се срамува, че е повярвал на клеветата, но Яман не е сигурен като нея, че Икбал не е виновна. Сехер се извинява на Икбал не само от свое име, но и от името на Яман. Как ще реагира Икбал? По заповед на Яман Недим наема детектив, който да проучи миналото на Икбал. Разберете какво ще се случи в епизод 257 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 4 април 2024 по NOVA.

В епизод 256 на турския сериал „Наследство“ Яман е вкаран в много сериозен и добре обмислен капан от Икбал. Ще се хване ли в него?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 257 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 4 април 2024 по NOVA

Сехер се радва, че Икбал е невинна, и се срамува, че е повярвал на клеветата, но Яман не е сигурен, че Икбал не е виновна. Сехер се извинява на Икбал не само от свое име, но и от името на Яман. Как ще реагира Икбал?

По заповед на Яман Недим наема детектив, който да проучи миналото на Икбал.

Мелехат заключва Зухал в банята с плъхове и Зухал прави опит за самоубийство от страх и срам. Тя е откарана е в критично състояние в болницата.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Сехер влиза при Яман и му казва, че е говорила с Фърат и е разбрала, че г-жа Икбал не е виновна. Сехер се радва, че Икбал е невинен, и се срамува, че е повярвал на клеветата на Белгин, но Яман казва, че далеч не е сигурен, че е Икбал е невинна.

В същото Адалет разпитва Фърат и Неслихан кога и как са се влюбили. Фърат, който е доста влюбен в нея, разказва една много автентична история.

-Сега ти кажи, дъще какво намери във Фърат? – пита Аделет.
-Той винаги ми има доверие и аз знам, че каквото и да направя Фърат винаги ще ме подкрепи. Например за модните курсове, те бяха за мен мечта, а аз не знаех какво да направя да постигна тази мечта?! Благодарение на това, че Фърат ме накара да повярвам в себе си, аз взех едно от най-важните решения в живота си. Аз много добре знам, че през целият ми живот, той ще бъде до мен! – казва Неслихан като поглежда с много любов Фърат, а той ѝ отвръща със същият поглед.
-Фърат, сега ми кажи, това временно ли е или наистина обичаш племенницата ми? – пита Адалет.
-Лельо… - опитва се да възрази Неслихан.
-Ти мълчи, Неслихан! Аз попитах Фърат! – отвръща леля ѝ.
-Аз я обичам повече от всичко на света! – признава Фърат, а Неслихан щастлива се усмихва чувайки това.

Фърат закарва Неслихан и леля ѝ до имението, виждаме, че Бора ги наблюдава. Адалет се прибира, а Неслихан остава да поговори с Фърат. Бора чува за годеж между Неслихан и Фърат и веднага се приближава към тях, за да потърси сметка на Неслихан. Фърат го моли да говори вежливо с Неслихан и така между тях започва спор, докато Неслихан не моли Фърат да си тръгне. Тя обяснява на Бора цялата ситуация с Фърат, но колкото и пъти да повтаря това обяснение, Бора не приема тези извинения. Ядосана Неслихан се прибира, като казва на Бора, че утре ще говорят. Бора е бесен, че отново се е върнал в изходната позиция в опита си да съблазни Неслихан.

Действието се пренася в имението. Зия пресреща Икбал в хола и ѝ подарява червена роза, за да може да я гледа и да си спомня, когато бъде далече от него.

-Аз по-добре, ще я оставя до леглото си, за да може винаги да е пред очите ми!
-Защо ще я оставиш в стаята си? Не ти ли хареса цветето? Защо не искаш да го вземеш? – не разбира Зия.
-Аз няма да замина, скъпи Зия, ще се лекувам в Турция – обяснява Икбал.

Щастлив от новината Зия прегръща Икбал.

В този момент Сехер и Яман слизат в хола. Виждайки ги Зия им съобщава щастлив, че Икбал няма да замине в чужбина.

-Да, знам! -казва Яман.-Икбал е важна за нас! Аз също се радвам, че тя ще остане!

Икбал се прави на обидена и им казва, че ще излезе на терасата, за да подиша свеж въздух.

Сехер излиза след нея и ѝ казва, че сигурно много ѝ е обидена. Но, се радва много, че за първи път в живота си е допуснала такава грешка, защото са можели да загубят толкова много неща от живота си, които са преживели заедно и изброява: -

Вярата ми във вас, половината от живота на батко Зия…, доверието на Яман… Всичко щеше да си отиде за един миг, заедно с вас! Оставяйки руини след вас… Но, не забравяйте нещо много важно, нашата болка беше много голяма, защото нашето доверие към вас беше много голямо… Няма да бъде лесно, но аз познавам и вашата любов към семейството, затова преди да отрежете и да изхвърлите нещо, помислете по-добре!
-Аз много искам да ти простя, Сехер! – преструва се на наранена Икбал и напомня на Сехер за папката с фалшивите документи, които Зухал подготви срещу нея.

Икбал ѝ казва, че както Сехер се е чувствала тогава, така и тя се чувства сега. След като кара Сехер да се чувства виновна, Икбал заявява, че ще остане в тази къща само заради Зия, но Сехер отново настоява, извинявайки се не само от свое име, но и от името на Яман.

Яман, който ги наблюдава през прозореца се пита, къде е истината.

Действието прескача, Сехер разглежда снимките с Икбал на тях, които Яман преди ден извади от албума, когато при нея влиза Яман.

-Аз говорих с г-жа Икбал, извиних се от името на двама ни. Тя много ни е обидена, но това, че истината излезе наяве за нас е голяма възможност.
-Да, истината е много важна! Истината е най-важната от всичко! – казва Яман, а Сехер му предлага да върнат снимките в албума. Яман все още не е убеден в невинността на Икбал, затова не позволява на Сехер да върне снимките с Икбал в албума.

Сехер изпуска една снимка, а след като я вдига, я поглежда и изненадан отбелязва, че на нея са много млади.

Яман поглежда снимката и казва, че тази снимка е направена в деня, в който е дал ключове на Икбал от имението. Яман разказва на Сехер, че след като е видял, как Икбал влияе добре на брат му, е решил да ѝ даде ключовете, това е било преди 11 години... от тогава е взел да ѝ се доверява.

-Хубавото е, че г-жа Икбал оправда доверието ти! Не напразно ѝ си се доверил! – отбелязва Сехер.

В същото време Икбал, която подслушва на вратата се усмихва доволно.

Няколко минути по-късно Икбал чука на вратата на кабинета на Яман и му връща ключовете от имението, като показва на Яман, че е много засегната от ситуацията, но след секунда го прегръща и го уверява, че за нея те все още са семейство.

Веднага след като Икбал излиза от стаята, на Яман се обажда на Недим, който му съобщава, че от сметката на Икбал са излезли големи суми пари, но те са отишли за благотворителни цели. Яман не вярва на това, затова иска от Недим да наеме детектив, който да провери по-подробно къде са отишли тези пари, а също така и миналото на Икбал.

Действието се пренася в хола, където Сехер пита Икбал, дали е говорила с Яман…

-Да, скъпа Сехер, ние поговорихме… изяснихме нещата….
-Аз много се радвам, че всичко се изясни, преди ситуацията да излезе извън контрол!
-Разбира се, че трябва да мине време, за да зараснат раните ми…, но всичко това трябва да оставим в миналото, защото нали все пак сме едно семейство!
-Да вие сте права!
-Хайде, върви Сехер, не карай Яман да те чака! Хубава вечер!
-Хубава вечер!

Останала сама Икбал си мисли: „Така лесно не може да се отървете от мен! Аз не съм Зухал!“

Сехер се връща при Яман и му казва, че е разбрала, че са говорили с г-жа Икбал и много се радва, че най-накрая спокойствието отново се е върнало в имението.

-Да ние поговорихме, но ти все още не си спокойна – отбелязва Яман. -Какво става?
-Аз се срамувам… Аз много грубо разговарях с нея…
-Не си и помисляй да се обвиняваш, защото това е Икбал! Тя… - Яман иска да каже на Сехер за съмненията си, но премисля и казва. -Тя не иска ти да се обвиняваш! – Яман прегръща Сехер.

Действието прескача. Яман стреля с лъка в градината и говори с Недим за детектива, който той е намерил. Яман му казва, че иска да знае всяка крачка на Икбал. Разговорът им е прекъснат от Сехер, която идва при тях. Недим им пожелава хубава вечер и си тръгва.

Сехер пита Яман, какво е намислил, дали не прави някакъв план. Яман ѝ отговаря, че всички негови планове са свързани с нея, но е любопитен да разбере как така си е помислила, че той планира нещо. Сехер му отговаря, че по стрелите, които той е изстрелял по мишената. Яман се смее, че нищо не може да скрие от нея и ѝ предлага да я научи да стреля с лък, защото като жена на Къръмлъ, трябва да знае.

Яман внимателно показва на Сехер как да държи лъка и стреля с него.

-Знаеш ли, мога да стоя така до теб завинаги! – признава Яман и нежно хваща Сехер през кръста. Двамата се гледат влюбено…. Магията помежду им е прекъсната от лай на куче. Сехер стреля…
-Но, това не е честно! Ти ме разсея! – казва Сехер, Яман ѝ предлага да се прибират.

В затвора Мелехат заключва Зухал в банята, с кофа, пълна с плъхове.

Заради притеснението, срама и страха, които изпитва, Зухал чупи огледалото, взема едно парче от него и си прерязва вените, а след това губи съзнание. След случилото се в затвора Зухал е откарана в болницата. Състоянието ѝ е критично и не след дълго настъпва спиране на сърдечната дейност. Лекарите започват да полагат всички усилия, за да върнат пациентката към живота.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...

„Наследство“ еп.260: „Или тримата ще живеем заедно, или ще забравиш за Юсуф!“