Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.252: Белгин признава на Яман, че е наета от Икбал...

1 коментар

Сехер вече може да ходи без патерици. Яман ѝ разкрива, че някой е наел Белгин, за да я парализира. Икбал е ужасена, че Яман много скоро ще стигне до нея и не греши. Разберете какво ще се случи в епизод 252 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 28 март 2024 по NOVA.

В епизод 251 на турския сериал „Наследство“ Икбал, решена да се отърве от Сехер, кара Белгин да даде на Сехер лекарството под формата на хапчета. Белгин, без да се замисля, добавя хапчетата към храната на Сехер. Планът им се проваля, защото Юсуф без да иска блъска таблата с храната на леля си на земята.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 252 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 28 март 2024 по NOVA

Сехер вече може да ходи без патерици. Яман ѝ разкрива, че някой е наел Белгин, за да я парализира.

Икбал е ужасена, че Яман много скоро ще стигне до нея.

Белгин е хваната и признава на Яман, че е наета от Икбал.

Адалет намира годежният пръстен на Неслихан. Айше я лъже, че Неслихан е сгодена за Фърат.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

След като Яман посети Зухал в затвора, защото подозираше, че тя е наела Белгин. Веднага след срещата им Зухал се обажда на Икбел и я пита за последните събития. Наясно е, че Икбел се опитва да превърне Сехер в инвалид, но сестра ѝ никога не ѝ е споменавала нищо по този въпрос. Икбел е силно изненадана и не разбира откъде Зухал знае за това.

-Яман дойде, той си мислеше, че аз съм го направила. Бях на ръба да му съобщя името ти, но аз не съм толкова лоша и долна като теб.
-Яман ли е идвал?! – изненадана е Икбал. -Какво те пита?

Зухал се подиграва на сестра си, че отново не е успяла, но я предупреждава, че Яман е бил много ядосан и този път наистина ще стигне до нея.

Действието се пренася в градината на имението, където Сехер се разхожда спокойно, без патерици и бере маргаритки. Камерата ни показва, че в този момент Яман се прибира в имението.

Яман слизайки от колата си е изненадан да види Сехер да се разхожда без патерици в градината. Той бързо се приближава към нея.

-Но, ти как…?! Къде са ти патериците? – изненадан я пита Яман.
-Повече нямам нужда от тях, мога да ходя вече без тях – отговаря щастлива Сехер, а Яман щастлив я прегръща.

Яман и Сехер се прибират в къщата. Яман е обзет от тревожни мисли: „Ами яко бях закъснял, ако не бях разбрал…?!“ Сехер отива да направи чай за двамата, а Яман ѝ казва, че през това време той ще проведе няколко разговора.

Яман се обажда на Недим, за да разбере, дали хората им са открили Белгин. Недим му отговаря, че все още не са, но имат хора навсякъде и е въпрос на време да я открият. Недим го пита, какво е станало със срещата му със Зухал. Яман му отговаря, че е разбрал, че това не е работа на Зухал, но той ще разбере, кой е наел тази жена.

Сехер се връща с чая и пита Яман защо е тъжен, какво се е случило и го моли да сподели с нея, какво толкова много го е разстроило.

Камерата ни показва Икбал, която подслушва разговора им от стълбите.

Яман разкрива пред Сехер, че е разбрал, че това което е станало с нея се е случило, защото някой е искал да ѝ навреди, че някой е наел Белгин, за да ѝ прави инжекции, които са щели да я парализират завинаги.

Сехер е шокирана от чутото. Яман се обвинява, че е допуснал това да се случи с нея, но независимо от всичко, той ще намери този човек и ще го накаже със собствените си ръце. Сехер го моли да не се обвинява, защото това е нещо, което и двамата не са могли да забележат. Сехер споделя на Яман, че може Зухал да го е направила, но Яман ѝ признава, че не е тя, защото той се е срещнал с нея. Яман обещава на Сехер, че няма повече да допусне някой да ѝ причини болка.

-По дяволите! – мисли си Икбал. -Това е краят ми! – Тя влиза в стаята си и се обажда на хората си и ги заплашва, че ако не намерят Белгин преди Яман, тя със собствените си ръце ще ги удуши.

Икбал излиза от стаята си и вижда Яман сам в хола и го пита, дали има някакви новини, защото по-рано не е успяла да го попита, тъй като нали е казал, че Сехер не трябва да знае.

-Аз ѝ казах, Сехер трябва да знае! – отвръща Яман. -Кой може така подло да постъпи с мен? Аз ходих в затвора, не е Зухал!
-Как можа, тази жена, да постъпи така с нас? – пита Икбал.
-Тя е само пешка, но аз ще разбера, кой е истинският виновник! Този човек няма да избяга от мен! – казва Яман, а Икбал е ужасена.

Яман отива при Сехер, а тя му споделя, че за нея е много важно, че въпреки всички трудности и изпитания, двамата с Яман винаги са заедно. Тя не иска да мисли за лошите неща и се опитва да забрави за кошмара и преживее възможно най-бързо.

Адалет намира годежният пръстен на Неслихан. Тя веднага се обажда на племенницата си, но тя не ѝ вдига. Адалет се обажда на приятелката на Неслихан, Айше, която я лъже, че Неслихан е сгодена за Фърат.

Вечерта капитанът на кораба, с който Белгин има намерение да избяга се обажда на Яман и му съобщава, че жената, която търси е при него.

Яман и Недим хващат Белгин. Яман ядосан я пита, чия пешка е? Белгин отговаря, че не може да каже, защото тя ще я убие. Яман я заплашва, а Белгин признава, че „г-жа Икбал поиска от мен да направи това на г-жа Сехер“.

Недим и Яман чувайки името на Икбал са шокирани.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.265: Селим е арестуван от полицията! - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...