Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.232: „Сега сме сами, само Ти и Аз!“ - какво ще се случи...

Добави коментар

Яман се старае всеки удобен момент да спечели вниманието и любовта на Сехер, което ги сближава с всеки изминал ден. Икбал отива да посети Зухал в затвора. Каква ще бъде срещата между двете сестри? Разберете какво ще се случи в епизод 232 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 27 февруари 2024 по NOVA.

В епизод 231 на турския сериал „Наследство“ Яман казва на Сехер, че иска бракът им да бъде истински. Сехер е развълнувана от думите на Яман и се чуди какво има предвид Яман под „истински“. Зухал изнудва Икбал, че ще изпрати на Яман аудиозаписа, ако не я изкара от затвора веднага.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 232 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 27 февруари 2024 по NOVA

Яман се старае всеки удобен момент да спечели вниманието и любовта на Сехер, което ги сближава с всеки изминал ден.

Икбал отива да посети Зухал в затвора. Каква ще бъде срещата между двете сестри?

Яман моли Дженгер за съвет относно връзката му със Сехер.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Яман загрижен пита Сехер, дали няма температура, защото бузите ѝ горя, а тя му обяснява, че няма температура, но просто не ѝ се спи, и за да не го събуди е дошла тук, докато не ѝ се приспи…

-На мен също не ми се спи! Искаш ли да изпием нещо горещо, може тогава да ни се доспи. – предлага Яман.

Сехер нахлузва пантофите, който ѝ донесе Яман и развълнувана тръгва към хола. Двамата седят минута на дивана в хола без да си кажат нищо. Сехер е видимо смутена, защото бузите ѝ са червени и предлага на Яман да отиде да направи нещо горещо. Яман скача от дивана заедно с нея и предлага заедно да го направят.

-Чай от липа с повече лимон, нали? – пита Яман. Сехер кима в знак на съгласие.

Двамата са в кухнята.

-Тук има толкова много чайове, а аз не мога да намеря този от липа – казва Сехер, като търси на етажерката, където са наредени буркани с билки. Яман се пресяга и докосва Сехер с ръката си, която реагира на допира му.

Яман подава буркана с липа на Сехер, а тя го отваря и мирише, а Яман, който е много близо до нея и усеща аромата ѝ казва, че някой аромати никога не се забравят.

-Ъхъ, като например аромата на липовия чай – казва Сехер. -При това с лимон!

Действието прескача на сутринта. Яман и Сехер са заспали на дивана в хола, допрели главите си една в друга. Яман се събужда и внимателно вдига одеялото, което се е смъкнало от раменете на Сехер, а след това нежно оправя косата ѝ, която е паднала пред лицето ѝ. След малко Сехер се събужда и щастлива поздравява Яман с добро утро.

-Добро утро, можа ли да се наспиш? – пита той.

Сехер притеснена скача от дивана. -Боже мой, ние тук ли сме заспали? А и кое време ?! Аз ще отида се преоблека, а и Юсуф чака… – развълнувана обяснява Сехер и тичешком се качва по стълбите. Яман глед след нея с усмивка.

В същото време Икбал отива да посети Зухал в затвора.

-Как можа да направиш това с мен? – пита през зъби ядосана Икбал. -Ти какво, побърка ли се? Аз съм ти сестра!
-Аз направих това, което и ти щеше да направиш, ако се намираше в тази ситуация!
-Ти знаеш ли, какво преживях? За малко щяха да ме убият! Ако Яман не беше успял, дори трупът ми нямаха да намерят! Ти какво ума си ли изгуби?
-Дай да видим, защо го направих, защо постъпих така?! Нито един от плановете ти не успя! Тази селянка Сехер те победи! Това момиченце, което не приемаше на сериозно те остави без нищо! Ако ще се ядосваш, трябва да се ядосваш на нея, защото тя е господарката на имението, а ти си просто жена на психически болен човек! Аз в ръцете си държа записи, заради които ти трябва да ме измъкнеш от тук, а след това да ме върнеш отново в имението! Иначе всичко ще разкажа на Яман! Ти по-добре знаеш какво ще направи Яман с теб, когато разбере, че зад всичко това стоиш ти!
-Ще направя каквото е по-силите ми! – Икбал се поправя. -Аз и това правя! А, ти се отърви от тези записи! Не си помисляй да правиш глупости, Зухал! Знаеш, че иначе и двете ще изгорим!
-Икбал Къръмлъ, аз няма какво да губя! - заявя Зухал. – И търпение също нямам, за да те чакам! Ти веднага ще ме измъкнеш от тук! Ще направиш повече от това, на което си способна! Иначе ще разкажа всичко на Яман! – казва Зухал и се прибира в килията си.

След като гледа видеото, която Кираз му е оставила, Али решава да се върне към нормалния живот и да си потърси работа. Фърат, Ибрахим и Кара се опитват да го убедят да говори с командира и да се върне в полицейския участък. След като е извикан от командира, Али съобщава на колегите си, че благодарение на тяхната намеса си е върнал работата.

Яман моли Дженгер за съвет относно връзката му със Сехер.
-Вие с вашата покойна съпруга, как се запознахте, вашите първи крачки, как всичко се случи?
-Жена ми, за първи път я видях на един ден рожден у нас на село. Мисля, че губех връзка с реалния живот, когато тя се намираше около мен. Тя беше една такава нежна, слаба… Тогава не беше така лесно да признаеш любовта си, всичко се случваше много бавно. Спомням си, че много дни чаках, за да я видя отново, понякога дежурех на улицата, случайно ако тя излезе, за да я видя… Написах ѝ писмо и тайно ѝ го изпратих по едно съседско момче, а след това започнаха тайните срещи, сладкарница, кино… Всичко беше много сложно и всичко се случваше много бавно.

В същото време Сехер приготвя омлет за нея и Яман, и си спомня, колко внимателен и загрижен за нея беше снощи Яман. Все така замислена Сехер не чува, когато Яман влиза в кухнята. Яман вижда замислената Сехер, а също така, че на котлона нещо гори и се пресяга да спре котлона.

-Аз щях след малко да дойда те извикам, защото всички са закусили, освен нас с теб – обяснява Сехер. Яман погалва Сехер нежно по лицето и казва, че това е много добре.
-Аз направих омлет както ти го обичаш с гъби! – смутена обяснява Сехер.

Яман предлага да закусят в кухнята. Развълнувана Сехер се съгласява и двамата подреждат масата…

Сехер си слага от омлета и започва да се храни. Яман влюбено я гледа.

-Ти, защо не се храниш? Защото малко загоря ли? Ако искаш ще направя нов!

Яман хваща Сехер за ръката, за да я успокои и ѝ казва, че освен тях двамата нищо друго не му трябва на масата. Яман вижда, че вратата на кухнята е отворена и става да я затвори. Сехер е видимо притеснена, развълнувана, смутена…

Яман хваща отново Сехер за ръката и ѝ казва, че сега са сами.

-Всичко е толкова прекрасно, да сме тук двамата, само ти и аз! Но, тоест ние двамата за първи път така седим на тази маса! Заедно! Това е първата ни закуска, на която сме само двамата!
-Ъхъ, първата!
-Нека винаги да бъде така! Винаги и навсякъде да бъдем двамата! Какво искаш да правиш днес?
-Не знам… Какво мога да правя?
-Каквото искаш, важното е ти да го искаш! Ако искаш може да излезем да тичаме, ако искаш може да отидем да ловим риба… Или ако искаш може да останем насаме… Може просто да се качим в колата и да заминем нанякъде.
-Добре, аз ще помисля малко.

Икбал се връща ядосана в имението и се провиква Адалет да ѝ направи билков чай, но е изненадана, когато вижда вратата към кухнята затворена. Тя наднича в кухнята и вижда как Яман държи Сехер за ръка и я гледа влюбено, а след това ѝ подава хапка, от която Сехер си отхапва. Икбал си спомня разговора със сестра ѝ, която ѝ казва, че нито един от плановете ѝ не е успял и сега Сехер е господарката на имението…

Икбал се качва в стаята си и бясна си говори сама, че Сехер е получила всичко и Яман и имението.

-Аз трябва нещо да направя, за да смачкам главата на тази змия!


Действието прескача. Яман се опитва да напише писмо на Сехер, но не знае как да започне…
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф

„Наследство“ еп.284: Яман признава, че Сехер е стреляла в него!

„Наследство“ еп.283: Яман губи желание за живот! - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.282: „Ти не можеш да умреш! Защо ме накара да направя това?“