Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.231: „Да започнем отначало!“ - какво ще се случи...

Добави коментар

Яман казва на Сехер, че иска бракът им да бъде истински. Сехер е развълнувана от думите на Яман и се чуди какво има предвид Яман под „истински“. Зухал изнудва Икбал, че ще изпрати на Яман аудиозаписа, ако не я изкара от затвора веднага. Разберете какво ще се случи в епизод 231 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 26 февруари 2024 по NOVA.

В епизод 230 на турския сериал „Наследство“ Яман и Сехер бавно започват да се сближават, докато се опитват да излекуват стари рани. Икбал е бясна, че всичките ѝ планове са отишли на вятъра, без да може да раздели Яман и Сехер. Какво ще се случи със Зухал в затвора?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 231 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 26 февруари 2024 по NOVA

Яман казва на Сехер, че иска бракът им да бъде истински. Сехер е развълнувана от думите на Яман и се чуди какво има предвид Яман под „истински“.

Зухал изнудва Икбал, че ще изпрати на Яман аудиозаписа, ако не я изкара от затвора веднага. Икбал е страшно ядосана, че Зухал може да извърши такова нещо спрямо нея.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието на новия епизод започва в затвора, в момента, в който Зухал изпращаше аудиозаписа от телефона на Мелехат на телефона на съкилийничката си, но и в същия този момент Мелехат се връща в килията. Зухал слага телефона на Мелехат в комата хляб, който стои пред нея на масата.

-Ей, ти какво сложи в хляба?! – крещи Мелехат.
-Аз, таковата сложих… На Дунду направих сандвич – бързо се окопитва Зухал и подава хляба на Дунду. Мелехат дърпа Дунду. -С какво е? – пита тя.
-Със сирене – отговаря Дунду.
-На мен ще сложиш повечко салам – нарежда Мелехат на Зухал и сяда на масата.
-Како, с лют салам ли го искаш, а масло да намажа ли, а сирене да ти сложа ли? – пита мило Зухал, а през това време докато Мелехат е с гръб към Дунуд, тя връща телефона, където го крие Мелехат.
-С лют салам и сирене сложи, а масло намажи повече! – нарежда Мелехат.

Действието се пренася в имението. Сехер разглежда книгите си и се спира на книгата, от детството ѝ, която Яман преди време намери за нея. В този момент Яман влиза в стаята, но не издава присъствието си. Сехер взема снимката от сватбата им, като нежно погалва Яман на снимката. В този момент Яман издава присъствието си. Сехер веднага оставя снимката.

-Аз, исках, да… - смутена Сехер се опитва да обясни, но Яман ѝ прави знак да замълчи.
-Както се говори, понякога сърцето на човека остава в миналото. Но аз останах твърде много там. Искам най-накрая да наваксаме пропуснатото! -Сехер е изненадана от думите на Яман. -Аз знам, че не само аз искам това, ако греша поправи ме! - Сехер мълчи смутена. -Ние се оженихме заради Юсуф, казахме си, че бракът ни е само формален. Но, ние през толкова много изпитания преминахме с теб! Всички тези изпитания не бяха фиктивни! Нищо от това което преживяхме не беше лъжа! Дори този брак да е фиктивен, ние в действителност всичко споделяме помежду си. Каквото и да става, ние с теб сме винаги един до друг... И знам, че сме истински! Искам и бракът ни също да стане истински! – завършва Яман.

Сехер е развълнувана от думите на Яман. Но, не може да каже нищо, защото в стаята нахлува Юсуф.

-Лельо, аз се полях с айран!
-Не се притеснявай, сега ще отидем в стаята ти и ще ти дам да се преоблечеш!
-Лельо, защо лицето ти е червено? Да не си болна?

Сехер смутена от въпроса на племенника си поглежда към Яман, а след това уверява племенника си, че е добре и тръгват към стаята му.

-Един момент! – спира я Яман. -Аз чакам отговор! – припомня ѝ той. Сехер кима с глава.

Сехер отива в стаята на Юсуф и с усмивка си спомня току-що казаните думи от Яман: „Дори този брак да е фиктивен, ние в действителност всичко споделяме помежду си. Каквото и да става, ние с теб сме винаги един до друг... И знам, че сме истински! Искам и бракът ни също да стане истински!“

Сехер вижда Неслихан и я моли да помогне да преоблече Юсуф, защото тя има нужда от глътка свеж въздух. Сехер излиза в градината, тя много се вълнува и се чуди какво има предвид Яман под „истински брак“ и си говори сама. Сехер се обръща и вижда, че Яман е на терасата и му се усмихва.

-Ето на, той те хвана! Ще си помисли, че си луда, като си говориш сама със себе си! – ядосва се на себе си Сехер.

Действието прескача във вечерта. Сехер говори с майка си Надире, като ѝ споделя, че Яман иска бракът им да стане истински, но това не е толкова просто за нея. Защото първо с Яман са се мразили, а след това заради Юсуф са сключили фиктивен брак, а и след това нещата, които са преживели. А, при нормалните хора тези неща се случват по-друг начин. Първо хората се запознават, говорят си, а след това започват да чувстват нещо един към друг.

-Мамо Надире, аз не само, че не знам какво е истински брак, но не знак какво е това истинска двойка!

Яман случайно чува разговора ѝ.

Действието се пренася в затвора, докато всички спят Зухал взема телефона от Дунду и изпраща аудиозаписа на сестра си със следното съобщение:

„Дойде и твоят край, како! Или ще ме измъкнеш от тук или Яман ще разбере за всичко, което си казала в този запис!“

Действието се връща в имението.

Икбал получава съобщението от сестра си. Икбал не може да повярва, че най-скъпият за нея човек е направил всичко това с нея, заради нея е била на косъм от смъртта.
Кираз е записала видео-послание за рождения ден на Али. След като го гледа, комисарят не може да спре сълзите си… И решава да опита, да се върне към нормалния си живот, заради доверието на Кираз към него.

Действието отново се връща в имението. Яман влиза в спалнята и мисли върху разговора на Сехер с майка ѝ Надире, който преди малко чу. След малко идва и Сехер.

-Аз мислех, че вече си заспал – казва тя.
-Аз ти казах, че ще чакам отговора ти, забрави ли?

Смутена и притеснена Сехер поглежда Яман.

-Аз не съм забравила, знам че чакаш отговор…
-Но, преди да ми отговориш, аз искам още нещо да ти кажа. – казва Яман. -Разбирам притесненията и страховете ти! Всичко се случи много бързо за нас! -Сехер изглежда изненадана от думите на Яман. - Не можахме спокойно да преживеем това, което трябваше да изпитаме един към друг. Не съм ли прав? - Сехер кима в знак на съгласие.
-Дори нямахме възможност да си поговорим нормално… Има още много неща, които трябва да обсъдим. По повод това, че ти се чувстваш неуверена е нормално! Аз разбирам и уважавам това! Но, аз искам всичко, което сме пропуснали постепенно да наваксаме с теб! Знаеш ли, колко много неща ни престоят заедно да преживеем?! Затова… - Яман подава ръка на Сехер. – нека да започнем отначало!

Сехер развълнувана хваща ръката на Яман и казва: -Да започнем отначало!

-Искам да запомня всеки един миг прекаран с теб! – казва Яман, а от очите на Сехер потичат сълзи, които той избърсва и добавя: -Тогава, нека утре да бъде първият ден от нашият нов живот… Ще се срещнем за първи път… Все едно не се познаваме! Съгласна ли си?!

Сехер кима с глава, пуска ръката на Яман и все така развълнувана му пожелава лека нощ и щастлива се мушка в завивките си.

Минава време, но Сехер не може да заспи. Тя поглежда към Яман, който спи. Става и се доближава до него. Иска да го целуне, но нещо я спира и на пръсти напуска стаята, а Яман отваря очи.

След малко действието се връща назад и виждаме, че Яман се е събудил и отговорил очи, когато Сехер със затворени очи прави опит да го целуне, на за да не я смути и притесни Яман отново затваря очи.

Яман забелязва, че Сехер е излизала от стаята без да си вземе жилетката и пантофите.

Яман взема жилетката на Сехер и пантофите и отива при нея.

-Ще настинеш! – казва Яман като намята Сехер със жилетката. Смутена Сехер поглежда Яман.
-Какво правиш тук? -пита Яман.
-А, аз излязох да подишам чист въздух, защото ми стана задушно вътре!
-По това време на годината?! – учуден е Яман.
-Ъхъ, в това време на годината!
-Ти да нямаш температура? – пита Яман защото вижда, че лицето на Сехер е червено и проверява с ръката, че е топло.
-Не, не нямам температура – объркана и развълнувана отговаря Сехер. Яман я намята и с наметката, която е взел.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...

„Наследство“ еп.260: „Или тримата ще живеем заедно, или ще забравиш за Юсуф!“