Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.226: Ще спаси ли Яман Икбал? - какво ще се случи...

Добави коментар

Икбал е пребита от похитителите си, а Яман и Сехер я търсят денонощно. Недим и Яман намират колата на Икбал с убития шофьор. Яман получава предупредителен видеоклип, в който Икбал е измъчван нечовешки. Ще успее ли да я спаси? Разберете какво ще се случи в епизод 226 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 19 февруари 2024 по NOVA.

В епизод 225 на турския сериал „Наследство“ Икбал е отвлечена и измъчвана от похитителите си. Всичко това е работа на Зухал, която е сключила сделка със съкилийницата си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 226 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 19 февруари 2024 по NOVA

Икбал е пребита от похитителите си, а Яман и Сехер я търсят денонощно. Недим и Яман намират колата на Икбал с убития шофьор. Яман получава предупредителен видеоклип, в който Икбал е измъчван нечовешки. Ще успее ли да я спаси?

Зухал моли Мелехат да задържи сестра ѝ затворена още известно време, защото има планове за нея. Какво ще се случи със Зухал в затвора?

Фърат и Ибо напразно опитват всичко, но не могат да извадят Али от депресията му след смъртта на Кираз.

Действието продължава от предния епизод. Яман заповядва на хората си, какво да правят, къде да търсят Икбал, а когато се връща в колата вижда, че Сехер е заспала. Той сваля сакото си и я покрива с него.

В следващата сцена Сехер се събужда и пита Яман, дали има новини за Икбал. Той ѝ отговаря, че не, но ще я остави в имението, а след това ще продължи с търсенето на Икбал.

-Аз ще остана с теб! – казва Сехер, като слага ръката си върху тази на Яман.
-Няма смисъл да оставаш с мен! Дали ще си с мен или не, аз ще продължа да търся Икбал! Защо настояваш да тръгнеш с мен?
-Това е също, когато ти беше в ареста, нямаше смисъл, но аз бях до теб! Защото аз знаех, че не си виновен! А сега ти ще намериш г-жа Икбал!

Яман започва да усеща, че Сехер отново е започнала да му се доверява, както преди.

В този момент телефонът на Яман звъни. Недим съобщава на Яман, че се открили колата на Икбал, но от нея няма и следа, а шофьорът ѝ е убит.

-Изпрати ми локация, аз сега ще дойда! – казва Яман.
-Тебе ще… - тръгва да казва Яман, но Сехер го прекъсва. -Не си и помисляй, че ще ме оставиш в имението. Аз ще дойда с теб!

Действието се пренася в имението, където Зия притеснен седи срещу входната врата на имението и чака Икбал да се върне. Дженгер и градинарят се опитват да го разсеят… с цветята в градината….

Действието се пренася в затвора. Мелехат казва на Зухал, че тази вечер историята със сестра ѝ ще приключи. Те ще си получат парите и ще предадат сестра ѝ.

-Не, днес не може! Хайде още малко да я задържите! – моли Зухал.

Яман и Сехер отиват на мястото, където са убили шофьора и отвлекли Икбал. Недим казва на Яман, че полицията не знае, че г-жа Икбал е отвлечен.

-Полицията при никакви условия не трябва да разбира, не можем да рискуваме живота на Икбал! – казва Яман.
-Боже, това е страшно! Как са могли да убият този човек?! Той в нищо не е бил виновен, просто е работел! – възмущава се Сехер.
-Очевидно е, че хората, който са отвлекли Икбал го правят, за да си отмъстят – казва Яман.

В този момент телефонът на Яман звъни. Той чува как Икбал го моли да я спаси, защото иначе ще я убият.

-Икбал, не се страхувай! Веднага ще дойда и ще те взема от там!
-Яман, моля те, побързай! Те ще ме убият!
-Къръмлъ, ако искаш да спасиш безценната си Икбал, започвай да събираш парите! Не казвай на полицията, ако искаш да я получиш жива! – казва братът на Мелехат.
-Парите са готови! – казва Яман, но мъжът отсреща му е затворил. Яман е бесен. Сехер се приближава до Яман и нежно го хваща за ръката.
-Брат ми, много обича Икбал! – казва Яман. -Ако нещо се случи с нея, батко…
-Не си и помисляй за това! Каквото и да ти струва, ти можеш да върнеш г-жа в имението! – уверена казва Сехер.
-Дори да върна Икбал в имението. Батко винаги ще се притеснява за нея, когато тя не е до него. Знам го от собствен опит, това не е никак лесно!

Действието прескача. Сехер се чуди, защо похитителите не искат да пуснат г-жа Икбал, след като те са готови да платят парите, които искат за откуп.

-Ех, ако имахме някаква следа?! – казва Сехер.
-Всъщност има – отговаря Яман.
-И какво е то? – пита Сехар.
-Аз познавам всичките си врагове и знам къде да ги открия. Но, тези на приличат на нито един от тях. Начинът по който се държат, какво искат… Моите врагове не се държат така! – уверен е Яман.
-Тогава, кой може да бъде? Какво искат от теб, от г-жа Икбал? – пита Сехер.

В този момент Зия се обажда на Яман и се опитва да разбере от Яман къде е Икбал и кога ще се върне у дома?

-Малко остана, батко, ще я намеря! – обещава Яман.

След малко Недим се обажда и казва, че е разбрал, кой може да е отвлякъл Икбал. Носи се слух, че циганският барон е хванал някаква златна рибка. Той е направил разследване и няколко хора са потвърдили, че към складовете на барона са водили някаква жена, която по-описание прилича на г-жа Икбал. Яман казва на Недим, че веднага тръгва към складовете.

-Май намерихме Икбал – казва Яман на Сехер.

Сехер и Яман пристигат пред склада, за който Недим съобщи на Яман. Сехер иска да слезе от автомобила.

-Каквото и да се случва зад онази врата, ти няма да излизаш от автомобила! – нарежда ѝ Яман.
-Аз не мога да стоя с кръстени ръце тук, докато ти отиваш там, където не знаем какво има – казва притеснена Сехер.
-Аз ще се върна, заедно с Икбал! – обещава ѝ Яман.
-Моля те, бъди внимателен!

Яман влиза в склада, в който държаха Икбал, но тя вече не е там. Яман намира на пода венчалната халка на Икбал. Сехер също идва.

-Нейната ли е?
-Тук са държали Икбал, но аз не успях! – гневен е Яман. -Който и да го е направил, ще си понесе наказанието! Вчера бяхме на погребение, там двама човека умряха, ако първият беше Кираз, а то другият беше комисарят. Ако нещо се случи с Икбал, брат ми също ще умре! Без Икбал няма да може да живее. Те заплашват не само живота на Икбал, но и на брат ми.

В този момент братът на Мелехат се обажда на Яман.

-Ти не чакаш новини от нас, а тръгна веднага след нас?! – казва братът на Мелехат.
-Казвай, къде е Икбал?! – крещи Яман.
-След като не ни послуша, ще си платиш за това! За живота на Икбал не искаме вече 1 милион, а 5 милиона долара! Но, този път, недей да правиш нищо, което не е по-правилата, ще се научиш да бъдеш търпелив, Къръмлъ! – казва мъжът. След малко Яман получава предупредителен видеоклип, в който Икбал е измъчван нечовешки. Сехер не може да гледа и моли Яман да спре видеото.

Яман се обвинява, че това се е случило с Икбал, заради него.

-Не, ти се опита да я спасиш! – казва Сехер.
-Как ще обясня на батко, че всичко това стана заради мен! – обвинява се Яман.-Аз съсипах дори и щастието на брат ми!
-Ти, не си виновен, не знаеше…
-Не, вината е моя! Ти, беше права, този който е близо до мен, бива ранен! Виж в какво състояние са всички, който се намират в близост до мен?! Ти не влизай в този обсег, за да не пострадаш!

В същото време Икбал е отведена в друг склад. Там се среща с момиче, което твърди, че е отвлечено, заради дълговете на семейството си. Но, независимо, че са ги платили, те не са я освободили и сега на нея ѝ остава само едно нещо да умре тук и добавя: -Не си мисли, че като платят откуп за теб, ще те пуснат, ще си останеш тук до края на дните си!

Действието се пренася в затвора. Мелехат казва на Зухал, че капанът за сестра ѝ е готов. Вкарали са при сестра ѝ най-добрия си човек, който дори птичка ще накара да проговори, и до утре сутрин ще има запис на всички признания на сестра ѝ.

-А и между другото, този твоят Яман за малко да ни намери, затова вдигнахме парите за откуп! А и за г-н Яман един милион е смешна сума. – казва Мелехат.
-Ей, как си посмяла да го направиш без да ми кажеш?! – ядосва се Зухал. Жената хваща Зухал за раменете и я разтърсва и я предупреждава да си държи езика зад зъбите, защото не знае какво може да направи с нея.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.273:„Как да ѝ кажа, че този който нарича батко е убил сестра ѝ“

„Наследство“ еп.272: Зия се хвърля от балкона на имението - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.271: Зия казва на Яман, че е убил Кевсер и Икбал...

„Наследство“ еп.270: Кой е убил сестрата на Сехер? - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.269: Яман и Сехер са шокирани от две новини - какво ще се случи…