Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.225: Зухал е щастлива, че Икбал страда - какво ще се случи...

Добави коментар

Икбал е отвлечена и измъчвана от похитителите си. Всичко това е работа на Зухал, която е сключила сделка със съкилийницата си. Разберете какво ще се случи в епизод 225 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 16 февруари 2024 по NOVA.

В епизод 224 на турския сериал „Наследство“ Всички са разстроени от смъртта на Кираз, особено Али. Какво ще си кажат Али и Яман? Какво ще се случи с Икбал? Ариф съветва Яман да бъде търпелив, това е най-добрият начин да докаже любовта си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 225 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 16 февруари 2024 по NOVA

Икбал е отвлечена и измъчвана от похитителите си. Всичко това е работа на Зухал, която е сключила сделка със съкилийницата си.

Какво ще поискат похитителите от Яман в замяна?

Как Зия ще приеме новината, че Икбал е отвлечена?

Междувременно Зухал е щастлива да види как сестра ѝ страда.

Въпреки възраженията на Яман, Сехер настоява да тръгне с него, за да намерят Икбал.

Леля Султан предлага Ибрахим да се премести при тях, защото така винаги да има някой до Али, за да не си навреди в мъката си.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

В имението Сехер приготвя пълнени патладжани, защото знае, че Яман ги много обича. В същото време Яман се опитва да поправи писалката, която му е подарък от Сехер, но отново не му се получава.

„-Любовта се изпитва с търпение и отново се смесва с него синко! Докато дърпаш въжето на търпението мислиш, че ще се скъса, губиш надежда, но въжето на търпението е такова, че с всяко дърпане става все по-здраво! Този край на въжето ще те отведе до съкровището! Най-добрият начин да изразиш любовта си синко е да си търпелив, тогава любовта ти ще бъде толкова силна, колкото името ти! …“ – спомня си Яман думите на татко Ариф.

Яман слиза в кухнята, точно в момента, в който Сехер вади патладжаните от фурната. Яман е много учуден. Сехер му обяснява, че Адалет е извадила патладжани, а тя решила да ги сготви…

В този момент телефонът на Яман звъни.

-Яман Къръмлъ?! Твоята снаха Икбал Къръмлъ е в ръцете ни! Сега внимателно ме чуй…
-Какво говориш?! – побеснява Яман, а Сехер притеснена го поглежда. -Какво означава, че Икбал Къръмлъ е в ръцете ни?! Кой си ти?!
-Престани да бръмчиш?! Приготви 1 милион долара и не задавай въпроси, очаквай новини от нас! Да не си посмял да забъркаш и полицията в тази работа, иначе Икбал Къръмлъ ще умре!
-Не се опитвай да ме заплашваш! Кой си ти?! - пита Яман, но мъжът отсреща му затваря телефона.
-Какво, г-жа Икбал са я отвлекли ли? – пита притеснена Сехер.
-Да! Искат пари! – отговаря Яман едва сдържайки гнева си.

В този момент се чува трясък. Саксията, която Зия носи в ръка се разбива в земята.

-Икбал са я отвлекли?! Защо? – пита притеснен Зия. -Защо са отвлекли Икбал, какво искат от нея?

Сехер се опитва да успокои Зия, като му казва, че ще намерят г-жа Икбал.

-Яман, хайде да намерим Икбал! – моли Зия.

Яман се обажда на Недим и му нарежда да започне да търси Икбал с хората им и да приготви 1 милион за откупа.

В същото време Икбал е пребита жестоко от похитителите си.

Яман тръгва да търси Икбал. Въпреки възраженията му, Сехер настоява да тръгне с него.

-Аз не мога да те изложа на риск!
-Аз също идвам! – отвръща Сехер и се качва в автомобила до Яман.
Междувременно Фърат и Ибо намират Али на гроба на Кираз. Али ги пита, защо са дошли. Фърат отговаря, че са взели да се притесняват за него.

Действието се връща при Яман и Сехер. Яман си мисли, че някой от неговите партньори по бизнес, които му имат зъб може да е отвлякъл Икбал. Сехер си спомня, как е била заровена жива и започва да се притеснява. Яман я поглежда, а тя му отговаря, че е добре.

-Дори и така де, твоето място е в имението.
-Не, ние ще търсим Икбал заедно! Аз не се страхувам, заради лошите си спомени, а за това, че Икбал е в ръцете им и какво може да ѝ сторят… - казва Сехер и ужасена си спомня как Яман я извади от гроба.

Действието се пренася в къщата на комисаря. Фърат и Ибрахим се връщат с Али. Леля Султан ги посреща. Тя моли Али да му сложи да хапне, защото нищо не е ял. Али мълчаливо влиза в стаята си. Леля Султан предлага Ибрахим да се премести при тях, защото така винаги да има някой до Али, за да не си навреди в мъката си.

Действието се пренася при Сехер и Яман. Яман е безсилен, защото разбира, че никой от неговите врагове не е отвлякъл Икбал.

-Аз обещах на брат ми! Как ще я върна, сега? – ядосва е Яман, а след това разказва на Сехер, че Икбал е от самото начало с тях, не само в хубавите им, но и в лошите им дни. Тогава Зия е бил много по-зле отколкото сега…., дори не е искал да излиза от стаята си. И Икбал е била тази, която е измъкнала Зия от стаята му.
-Ако батко Зия не е излизал от стаята си, как са се запознали? – пита Сехер.
-Икбал идваше и чистеше в нас. Не знам как стана това, но батко, който на никой нямаше доверие се довери на нея, затова ако нещо се стане с Икбал, то не знам какво ще стане с него.
-Нищо няма да се случи с Икбал! Когато си мислех, че умирам, че не мога да си поема глътка въздух, ти ме измъкна от гроба! Това беше невъзможно, но ти го направи! Сега ще направиш същото! – казва уверена Сехер.

Действието се пренася в килията на Зухал. Мелехат вика Зухал, за да ѝ покаже едно видео. Зухал радостна наблюдава как хората на Мелехат пребиват сестра ѝ.

-Харесва ли ти, как украсихме сестра ти?
-Много добре се е получило! Харесва ми! Но, това ѝ е малко!
-Хей, момиче, защото си толкова жестока? Нима, тя не ти е истинска сестра?
-Да вървят по-дяволите, такива сестра като нея!
-Виж, тя цялата е в синини и рани от побоя! Е, какво ще кажеш, да продължим да я измъчваме, а ?!
-Нека да продължават, все така!
-Ти, наистина се оказа много жестока!
Яман заповядва на хората си, какво да правят, а когато се връща в колата вижда, че Сехер е заспала. Той сваля сакото си и я покрива с него.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.273:„Как да ѝ кажа, че този който нарича батко е убил сестра ѝ“

„Наследство“ еп.272: Зия се хвърля от балкона на имението - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.271: Зия казва на Яман, че е убил Кевсер и Икбал...

„Наследство“ еп.270: Кой е убил сестрата на Сехер? - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.269: Яман и Сехер са шокирани от две новини - какво ще се случи…