Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.222: Ще простили Сехер на Яман? - какво ще се случи...

Добави коментар

Всички скърбят безутешно за загубата на Кираз. Дали болка от загубата на Кираз ще сближи Яман и Сехер? Селим също иска да изкаже съболезнованията си. Какво ще му каже Фърат? Какво ще предложи Зухал на затворничката, която я тормози? Разберете какво ще се случи в епизод 222 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 13 февруари 2024 по NOVA.

В епизод 221 на турския сериал „Наследство“ Най-накрая Яман се извинява на Сехер и я моли да му прости, че е повярвал на клеветата. Междувременно Али не е на себе си и се обвинява, че не е успял да защити момичето, което е обичал. Как Сехер ще преживее тежката новина за смъртта на приятелката си Кираз?

НА КРАТКО какво се случва в епизод 222 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 13 февруари 2024 по NOVA

Всички скърбят безутешно за загубата на Кираз. Али почти не говори с никого, всички са много притеснени за него.

Дали болка от загубата на Кираз ще сближи Яман и Сехер?

Селим също иска да изкаже съболезнованията си. Какво ще му каже Фърат?

Какво ще предложи Зухал на затворничката, която я тормози?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Али, който все още не е дошъл на себе си от загубата на любимата Кираз, пристига пред дома си. Доста дълго време се колебае, дали да влезе… Влизайки той стига до входната врата и се връща.

-Комисар! – чува зад гърба си. Сърцето на Али трепва, той изненадан се обръща, с надеждата да е станало някакво чудо и Кираз да е там на входната врата и това да е тя.

Али се обръща и вижда Кара. Тя се приближава до него и му казва, че всички се притесняват за него, и го моли да влязат вътре.

Леля Султан след като вижда племенника си, започва отново да нарежда и плаче за Кираз… Сехер и Яман изказват съболезнованията си на Али. Той мълчаливо ги приема и излиза от стаята. Фърат иска да тръгне след него, но Яман го спира с думите:

-Не сега!
-Той се обвинява за станалото – казва Фърат.
-Не е лесно да се справиш с подобно чувство, аз знам какво е това! – уверява го Яман. --Дай му малко време! – Фърат кима в знак на съгласие.

Действието се пренася в затвора, където Зухал прави маникюр на една от затворничките. След като Зухал приключва маникюра, същата тази затворничка ѝ дава да ѝ почисти, ченето.

Зухал за малко да повърне, при вида на зъбната протеза на жената в ръката си…

Зухал мие зъбната протеза на затворничката и се заканва, че всички, заради които е тук, ще ги накара да съжаляват горчиво.

Действието се връща в къщата на Али, където всички скърбят безутешно за загубата на Кираз. Сехер разплакана отива в кухнята, за да вземе вода. Яман я намира там да плаче безутешно. Чувайки, че някой влиза Сехер избърсва сълзите си. Яман ѝ налива вода.

-Пийни малко, ще ти стане по-добре! – казва Яман.

Сехер отпива от чашата и благодари на Яман.

-Кираз! Ето тук е болката ми! – показва с ръка сърцето си Сехер. -Но, сега Али, никой не знае в какво състояние. Ти каза на Фърат, че ти е познато това чувство?! Това, че Али се обвинява.
-Човек не може да разбере, кога болката му е преминала, ще става все по-зле. Ще се успокояваш хиляди пъти на ден и отново ще бъдеш толкова тъжен, колкото през първия ден. Ще искаш да направиш нещо, ще искаш да върнеш обратно любимия човек, ще искаш да бъде като преди…, но вече е твърде късно! – Яман посяга да хване Сехер за ръката, но тя се отдръпва и казва, че ще отиде да се измие, а след това ще тръгват, за да не се притеснява Юсуф.

Сехер и Яман си тръгват, а леля Султан иска да ги изпрати. На врата Яман ѝ казва, че ако може да им помогнат с нещо, да им каже.

-Има синко, има… - казва леля Султан. -Вие двамата се уважавайте взаимно! Аз исках моят Али да бъде щастлив, аз видях, че те се обичат… Когато Кираз посрещаше Али, направо разцъфваше пред очите, нейното вълнение постоянно се надпреварваше с любовта ѝ… Преди да умра исках да видя внуци, да създадат семейство, а този жесток мъж уби моето момиче… А, Али сега е като човек, който е изгубил пътя си… Той просто е свел ниско главата си… Вие се уважавайте взаимно, синко! Сехер, дъще, животът е непредвидим, днес може да ни има, а утре не…

Бора е ядосана, че Неслихан не му се е обадила. Той ѝ се обажда, а Неслихан разплакана му казва, че е загубила един много близък човек. Бора предлага да се видят, но тя му отказва да се срещнат. Бора е много ядосан, защото не иска да загуби залога.

Действието се връща в къщата на комисар Али, където идва Селим, който иска да изкаже съболезнованията си, но Фърат не го пуска в къщата и го моли да не го поздравява, като го срещне на улицата, заради всичко това, което е причинил на Сехер.

Селим без да каже и дума си тръгва.

По-пътят за имението Яман спира автомобила. Сехер го пита, защо е спрял.

-За да подишаш малко въздух, ще ти стане по-леко!

Сехер кима с глава в знак на съгласие и слиза от колата.

-По-добре ли си?
-Не, изобщо не съм добре! Защо убиха, Кираз, на кой пречеше? Затова, че не е послушала брат си ли? Защото не е искала да се омъжи за човека, който не обича, затова ли, това животно е убило Кираз?! Не мога да разбера такава жестокост! Няма я вече, Кираз! Замина си! Аз не съм добре, защото не мога да разбера всичко това. Ние сутринта бяхме заедно с Кираз, тя ми сподели, че Али ще ѝ направи предложение. Тя беше толкова развълнувана, имаше мечти…, но всичко си замина заедно с нея, всичко свърши… За какво можеш да се хванеш в този живот?
-Трябва да се държиш за любимите ти хора, за семейството! Човек може да получи куршум, най-неочаквано и да умре, а след това остава само съжалението, затова не трябва да се оставя нищо за утре… Защото… може да няма утре!
-Как човек може да живее така?
-Как може да върви по пътя, като всяка крачка може да му бъде последна!
-Доверявайки се! Това ти го казвам аз, този който и на себе си нямаше доверие. Защото в такива условия без доверие е невъзможно да се живее, така само по-бързо ще стигнеш до края.

В същото време в затвора Зухал предлага на Мелиха, затворничката, която я тормози, да отвлекат сестра ѝ Икбал и така Мелиха, по-точно брат ѝ, ще получи каквото иска от Яман Къръмлъ, а Зухал иска само да даде урок на сестра си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.231: „Да започнем отначало!“ - какво ще се случи...

Наследство еп.230: „...сега искам всичко да е истинско!“ - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.229 - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.228: Сехер дава пистолет на Яман - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.227 (NOVA) - какво ще се случи...