Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.219: „Би ли се извинил, за да не умра?“ - какво ще се случи...

Добави коментар

Яман се опитва да обясни на Сехер всичко, но реакцията на Сехер не се променя. Сехер му посочва, че дори когато ясно вижда колко греши, той не е в състояние да се извини. Какво ще се случи между тях сега? Ще се извини ли Яман на Сехер? Разберете какво ще се случи в епизод 219 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 8 февруари 2024 по NOVA.

В епизод 218 на турския сериал „Наследство“ Сехер и Яман, разделени, страдат мълчаливо един за друг. Яман напразно се опитва да обясни на Сехер, но тя не иска да го слуша.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 219 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 8 февруари 2024 по NOVA

Яман се опитва да обясни на Сехер всичко, но реакцията на Сехер не се променя. Сехер му посочва, че дори когато ясно вижда колко греши, той не е в състояние да се извини.

Какво ще се случи между тях сега? Ще се извини ли Яман на Сехер.

Какво ще каже Зия на брат си?

Кираз споделя на Сехер, че Али скоро ще ѝ направи предложение.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Сехер е в спалнята, където от гардероба си взема дрехи за спане, а след това тъжна и замислена поглежда към обсипаното легло с маргаритки, а от очите ѝ започват да капят сълзи. Мислите ѝ са прекъснати от Яман, който влиза в стаята. Яман поглежда Сехер, а след това дрехите в ръцете ѝ и заявява:

-Никъде няма да ходиш! Най-накрая ще седнем и ще поговорим!

Сехер тръгва да излиза, но Яман затваря пред нея врата.

-Казах ти, този път няма да си тръгнеш и ще ме изслушаш! – казва Яман.-Да, аз те обидих! Да, може би не трябваше да вярвам, ти си права! Но ти също видя съдържанието на папката! Ако ти беше на мое място, нямаше ли да повярваш, нямаше ли да се усъмниш?! Нямаше ли да си помислиш, че са ти забили нож в гърба, като са те лъгали през цялото време?! -Сехер мълчи, но Яман продължава.

-Когато видях тези снимки и документи, целият свят се сгромоляса върху ми! Ако ти наистина ме познаваш, както тогава му каза, то ти трябва да си разбрала, аз не съм като всички останали! Аз живеех в руини и с много труд постигнах всичко това…. Ти също видя тези руини, моята стара къща, ти знаеш какво съм преживял там…. Аз, зарових там детето и ето ме сега тук….

Аз там се заклех, че на никой няма да повярвам, защото трябваше да оцелея…. Със съмненията, гневя си аз пазех себе си! Аз не съм като теб! Моето лице не гледаше към светлината, а към тъмнината… Когато видях съдържанието на тази папка, то още повече ме завлече към дъното! Но, аз отново се стараех… Така като се стараех за теб, аз за никой друг не съм се стараел преди… Но, тъмнината, коя остана от детството ми беше много дълбока! Не се получи, не успях да се справя…

Разбери, ние с теб не можем еднакво да реагираме…, защото аз, дявол да го вземе съм Яман Къръмлъ!
-Стига! – крещи Сехер и хвърля дрехите, които държи на пода. -Ти, какво искаш, да се оправдаеш ли? Ти, си мислиш, че всичко това е свързано с теб? Ти не можеш да ме питаш, дали ще повярвам или не…, защото ти нямаш право на това, аз не заслужавам тези въпроси…, защото аз щях да повярвам…, каквото и да пише там, аз на теб щях да повявам!

Независимо какво говорят всички, аз ще повярвам преди всичко на теб… Ти не искаш да ми обясниш, а искаш ти да бъдеш правия… Дори като допусна грешка, защо не дойде да ми се извиниш, защо? Защото ти никога не се извиняваш, нали?! - плачейки Сехер грабва сърцето, което той ѝ подари от леглото, и го разкъсва на парчета, като плачейки ми казва:

-Не виждаш ли, че съм разбита на малки парченца! Не разбираш ли, че това което говориш и правиш ми причинява болка! Не виждаш ли, колко силно се е разбило сърцето ми!

Сехер се приближава към Яман и му казва, че никой няма да може да събере всички тези части от разбитото ѝ сърце, дори Яман Къръмлъ!

Сехер тръгва да излиза, но се спира.

-Спомняш ли си, ти ме попита, дали аз бих повярвала в това?.. Не, аз нямаше да повярвам! Защото тогава ти имах огромно доверие!
Сехер се чувства унизена и предадена, и излиза от стаята, а Яман осъзнава, че има все по-малък шанс да поправи грешките си.

Действието се пренася в къщата на комисар Али. Кираз подслушва разговора на Али и леля Султан и така разбира, че комисарят ще ѝ направи предложение.

Кираз е много развълнувана, защото и тя обича Али.
  „Наследство“:  Ще има ли щастлив край историята на Кираз и Али?

Вижте повече

„Наследство“: Ще има ли щастлив край историята на Кираз и Али?

Разберете как ще завърши историята на Али и Кираз в турския сериал „Наследство“. Дали Кираз и Али ще има приказна сватба, и дали историята им ще...

Действието се връща в имението. Юсуф влиза в старата стая на леля си и я пита, защо не е при чичо му.

-Ние с чичо ти малко се скарахме.
-Какво чичо, да не е нарушил правилата на играта?
-Може и така да се каже, той ме малко обиди и аз се засегнах!
-Но, как може така, чичо много те обича?!
-Хайде, изиграйте нова игра и отново се сдобрете!
-Не го мисли, при възрастните се случват такива неща.
-Но, нали скоро ще се сдобрите?!
Вечерта Яман обмисля да се извини на Сехер, но чувства, че няма да може.

Действието прескача на сутринта. Юсуф отива при чичо си.

Аз знам, защо с леля сте сърдити! Вие сте се скарали и обидили! Чичо, ти какво, не игра по правилата ли?
-Леля ти, правилно ти е казала…
-Знаеш ли, синът на чичо Мустафа ми се разсърди, защото не играех по правилата. А, след това отидох при него и му се извиних, и се сдобрихме на мига!
„Ех, ако всичко беше така лесно!“ – мисли си Яман.
-Знаеш ли, чичо, ако се извиниш, хората веднага се сдобряват!
-Ти, не се притеснявай за нас, юначе! Хайде, отивай на закуска!

Юсуф прегръща чичо си, а след това запъхтян пристига при леля си.

-Лельо, ти не се разстройвай повече, аз говорих с чичо!
-За какво говори с него?
-Аз му казах, че трябва да ти се извини и ти тогава ще му простиш, нали?

Сехер си спомня, какво един път ѝ каза татко Ариф, че Яман може да сведе глава, но езикът му никога няма да каже „Извинявай“.

-Не се притеснявай за това. Хайде отивай да закусиш, аз също ще дойда след малко.

Сехер и Яман се засичат в салона.

„Аз също вярвам в теб, в брака ни, в нас… Аз както и ти паднах от високо, но повярвай ми не мога да се извиня!“ – мисли си Яман като гледа към Сехер.
„Поне един път да се беше извинил! Само един път! Може да умра, а ти би ли се извинил, за да не умра?! Аз сега също умирам, но ти не го забелязваш…“ – мисли си Сехер, като гледа към Яман.

Действието се пренася на терасата. Яман излиза при Зия, които се занимава със цветята си. Яман му казва, че той тогава му е казал, че Сехер не е виновна, но той не го поослушал…

Зия също моли Яман да се извини на Сехер.

-Извини се на Сехер! Разбери най-накрая, че ти не си нашият баща, Яман, а Сехер не е нашата майка!

Действието прескача в хола, където Кираз е дошла да се види със Сехер.

-Сехер, комисар Али иска да ми направи предложение, но аз се страхувам? - споделя Кираз
-Но, това е много хубаво! Защо се страхуваш!
-Не знам! - отговаря Кираз, която е притеснена от своето предчувствие....

Сехер я съветва да слуша сърцето си, защото то е като компас за човека… Сехер не се съмнява, че любовта може да превърне лошия човек от лош в добър. Затова хората трябва да се устремят към място, където са истински обичани. В никакъв случай не трябва да остават на място, където са наранени и унизени. Яман чува тези думи на Сехер и осъзнава, че е изгубил напълно доверието на Сехер към него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.291: Сехер е арестувана! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад!

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“