Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.133 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зухал, след като моли Сехер да прислужва на служебната среща в имението си, е щастлив, че присъстващите виждат в Сехер проста слугиня. Какво ще направи Яман, което ще вбеси Зухал, но ще промени мнението на присъстващите за Сехер. Вижте какво ще се случи в епизод 133 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 3 октомври 2023 по NOVA.

В епизод 132 на турския сериал „Наследство“ , Каква изненада ще направи Яман на Сехер, която ще я направи много щастлива? Яман прави събранието на компанията в имението. Зухал се опитва да унижи Сехер по време на среща, но дали Яман ще позволи това?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 133 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 3 октомври 2023 по NOVA

Тъй като Яман не иска да отиде в компанията, провежда служебната си среща в имението. Зухал, след като моли Сехер да им прислужва, е щастлив, че присъстващите виждат в Сехер слуга. Какво ще направи Яман, което ще вбеси Зухал, но ще промени мнението на присъстващите за Сехер.

Икбал разбира защо Яман е наел къща за Сехер, какво смята да направи?

Какво ще каже Надире на Сехер за Яман, което ще смути Сехер? Сехер подозира, че Яман може да е чул разговорът им?

Икбал е в къщата, която Яман нае за Сехер къща. Икбал си мисли, че може би е наела тази къща, за да се срещат в нея тайно със Сехер. Тя заповядва на своя човек да претърси къщата, ако може да намери нещо, което да ѝ е от полза.

Икбал влиза в детската стая, където има рисунки и играчки на Юсуф. Тя се чуди как детето е свързано с тази къща. Човекът на Икбал намира визитката на жената от социалната служба. Икбал нарежда на своя човек да провери какво знае за къщата социалната служба.

Действието се пренася в имението, където Сехер помага на Адалет да приготви храната за срещата. Адалет излиза за малко и Сехер остава сама. Сехер чува идеите на Яман, които той обсъжда с колегите си и ѝ става интересно. Сехер застава на вратата и слуша Яман… Погледът на Яман попада на Сехер и той спира да говори… Сехер бързо се прибира в кухнята, а Зухал подканя Яман да продължи, тъй като не е довършил мисълта си.

-Ти продължи, а аз след малко ще се върна! – казва Яман и отива в кухнята, където Сехер се ядосва на себе си, че е постъпила неразумно и всички сигурно са я видели.

Яман казва на Сехер, че е огладнял и я пита, какво приготвя. Сехер го подканя да си взема от хапките. Яман ѝ казва, че много апетитно изглеждат, а и са много вкусни, но капка от соса пада върху ръкава на сакото на Яман. Сехер се втурва да почисти ръкава на Яман. Интимният момент е между Яман и Сехер е прекъснат от Зухал, която казва на Сехер, че гостите искат вода. Сехер излиза с кана с вода.

-Явно, ти си огладнял, ще продължим ли събранието? – пита Зухал.
-След малко – отговаря Яман.
Зухал, след като моли Сехер да им прислужва, е щастлива, че 
присъстващите виждат в Сехер слугиня, но Яман променя мнението им, 
когато пита Сехер з...

Зухал, след като моли Сехер да им прислужва, е щастлива, че присъстващите виждат в Сехер слугиня, но Яман променя мнението им, когато пита Сехер за мнението ѝ.

Зухал отива при останалите. След малко Яман се връща и започват да обсъждат рекламата, с която ще рекламират жилищата, които компанията му строи. На Яман не му допадат идеите, които му представят останалите и пита Сехер за нейното мнение.

Камарата ни показва Зухал, която поглежда злобно към Сехер.

-Аз ли? Не знам! – отговаря Сехер.
-Не трябва да се притесняваш! Просто кажи какво мислиш! – отвръща Яман.

Сехер казва, че домът за нея не са просто четири стени, а място, което е пълно с любов….

Яман харесва мнението на Сехер и казва на хората си, че иска да измислят реклама като се водят от казаното от Сехер.

Сехер разглежда вещите, които взе от дома на Надире, а Яман я наблюдава от вратата.

Сехер вижда Яман и го пита откога я наблюдава, защото не е забелязала, кога се е появил. Яман отговаря, че току-що е дошъл, след като е бил при Юсуф. Сехер казва, че е ще отиде да го сложи да спи, защото е станало късно, а Яман ѝ отговаря, че Юсуф вече спи и не трябва да се притеснява, защото тя днес доста се е уморила… Яман благодари на Сехер за идеите, които е дала днес на срещата… Разговорът им отново е прекъснат от Зухал, която идва, за да извика Яман, за да обсъдят някой детайли по-рекламата.

-Аз казах всичко, каквото имах да кажа! Ако ти нещо не си разбрала, то можеш да попиташ създателката на тази реклама, тя по-добре от мен ще ти обясни детайлите! - казва Яман като посочва Сехер и излиза от стаята.

В същото време човекът на Икбал ѝ се обажда и ѝ съобщава, че е открил, че ако Юсуф остане в имението, то социалната служба ще го вземе веднага от Сехер, защото в момента социалните служби знаят, че Юсуф и Сехер живеят в онази къща.

В този момент в стаята на Икбал нахлува бясна сестра ѝ, която се заканва да убие Сехер, защото Яман се е доверил на Сехер за една от най-важните им рекламни кампании.
-Не се притеснявай за това Зухал! Леличката падна в капан ни! Знаеш ли, че има едно условие свързано с попечителството на Юсуф, което са скрили от нас - Юсуф в никакъв случай не трябва да остава в имението, иначе ще го вземат от Сехер! Нали знаеш, че ако Юсуф си тръгне от тук, то и Сехер ще напусне имението! Та, миличка, виждаш ли, щастливият край е близо за нас?!

Чувайки това, Зухал доволна се усмихва.

Адалет отива и казва на Сехер, че има гост майка ѝ Надире, на не е искала да влезе.

Докато Сехер слезе, Яман кани Надире да влезе вътре, а тя няма как да откаже на Яман и приема поканата. Надире им обяснява, че е имала работа наблизо, и е решила да се отбие, а е искала да даде и куклата, която е била направила на Сехер, когато е била малка.

Недим се обажда на Яман и той излиза на терасата, за да говори с него. Надире се извинява на Сехер, че не е могла да опази единствената снимка, спомен от майка ѝ. Сехре казва на Надире, че иска да ѝ покаже нещо и отива до стаята си и се връща със снимката на майка си.

-Но, как така си я почистила?
-Не, аз мамо Надире, а той! – казва Сехер като посочва Яман, който говори на терасата.
-Аз не знаех, че Яман е толкова грижовен и добър човек! - отвръща Надире.
-Така е, мамо Надире, защото никой не го познава, всеки си мисли, че той е лош и груб, но той е толкова добър и човечен!

След като Али води Мелиса на лекар, за да се справи с проблема си. Мелиса отива в ресторанта, за да се види с Кираз.

-Знаеш ли, Али наистина е влюбен?!Но, не в мен! Друга е на сърцето му и знаеш ли, че това си ти, Кираз! Аз исках да го знаеш!

Кираз не знае какво да каже, но поглеждайки към вратата вижда комисаря.

Али пита Мелиса, какво прави тук, нали са завършили репортажа. Мелиса отговаря, че повече няма да го притеснява, просто е искала да си вземе довиждане с Кираз

Надире си тръгва, а Яман настоява шофьорът му да я закара до дома ѝ. Отново Надире не може да откаже на Яман. Сехер казва на Яман, че ще я изпрати до колата.

-Наистина е така, както ти го описваш, много любезен и възпитан човек е Яман! Вие двамата много си приличате, но има една разлика. Твоята приветливост и дружелюбност си личат, а неговите са скрити! Дъще, не знам как ще свърши това, но вие много си подхождате един на друг, все едно сте създадени един за друг!

Сехер е смутена от казаното от мама Надире.

-Не, мамо Надире, той просто…
-Какво просто? – пита с усмивка Надире.
-Той е просто чичо на Юсуф и между нас друго няма!

Надире се смее, а Сехер смутена казва на майка си, че е станало късно и е време да се прибира, като ѝ отваря вратата на колата.

Сехер се усмихва на думите на майка си Надире, а обръщайки се вижда Яман пред входната врата. „Как може? Или той всичко е чул?“ – мисли си Сехер.

Сехер се приближава към Яман и му казва, че е мислила, че той се е прибрал. Яман отговаря, че е излязъл да глътне малко свеж въздух, преди да се прибере.

Сехер притеснена го пита, дали не иска да ѝ каже нещо. Яман на свой ред я пита, защо така мисли? Сехер му отговаря, че той я е гледал така, че все едно иска да му каже нещо.

-Така ли те гледах?
-Стана хладно, ще влизам вътре! – бързо се измъква Сехер от неудобните въпроси на Яман.

Сехер притеснена се прибира в стаята си и си мисли, че Яман е чул разговора им с майка ѝ Надере и ако е така, как ще го погледне в лицето.

Яман тръгва да влиза в стаята си и си спомня думите на Надире, че двамата със Сехер много си подхождат. Така разбираме, че Яман наистина е чул разговорът между Сехер и Надире.

В същото време нервите на Зухал са на ръба и тя изпада в истерия. Зухал казва на Икбал, че вече не може да вижда Сехер и трябва по всякакъв начин да се отърват от нея веднъж завинаги. Икбал вижда състоянието, в което се намира сестра ѝ, и я моли да не се притеснява. Защото Сехер и Юсуф не трябва да се намират в имението и ако използват този коз както трябва, то завинаги ще се отърват от Сехер и Юсуф, а цялото богатство….

-За какво богатство говориш, како?! Душата ме боли и единственото нещо, което искам е да се отървем от тази селянка! Аз умирам като виждам, как те се сближават с Яман! Дори знам, че сега, те дамата са в стаите си и си мислят един за друг!

Камерата ни показва Сехер в стаята си, която мисли за Яман и Яман в своята да мисли за Сехер!

-Добре, успокой се Зухал! Ти повече няма да се тревожиш, дойде време да взривя бомбата! – казва Икбал и взема телефона си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.311: Най-накрая Сехер разбира истината!

„Наследство“ еп.310: Сехер напуска имението без Юсуф!

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!

„Наследство“ еп.308: Яман заключва Сехер, за да престане да се самонаранява!

„Наследство“ еп.307: Яман отново е на свобода! Как ще реагира Сехер?