Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.124 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман е арестуван и обвинен в отвличане на хора, тъй като са открили в склада му бежанци. Ще повярва ли Сехер на обвиненията срещу Яман? Вижте какво ще се случи в епизод 124 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 19 септември 2023 по NOVA.

В епизод 123 на турския сериал „Наследство“ Сехер е много смутена, защото за първи път изпитва такива чувста и изобщо не знае какво да прави, когато Яман е около нея. Самият Яман също забелязва странното поведение на Сехер и решава да я попита какво става с нея?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 124 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 19 септември 2023 по NOVA

Какво ще отговори Сехер на Яман?

Интимният им разговор е прекъснат от полицията.

Али и Фърат пристигат, за да арестуват Яман за отвличане на хора, тъй като са открили в склада му бежанци.

Ще повярва ли Сехер на обвиненията срещу Яман?

Дженгер ще разкаже на Сехер, какво го свързва с Яман и как са станали приятели!

Действието продължава от предния епизод. Яман и Сехер вечерят.

Яман забелязва странното поведение на Сехер и решава да я попита какво се случва с нея.
-Ти страхуваш ли се от мен?
-Не, не се страхувам от теб!
-И хубаво и лошо… ние с теб много неща преживяхме, нали?

Двамата си спомнят лошите и хубавите неща, които са преживели заедно.

-Ние не се познавахме един друг, затова допуснахме толкова много грешки. Всичко правихме зареди Юсуф, но след това ситуацията се промени и мисля, че ние с теб май решихме проблема?! Но, последните няколко дни ти не си спокойна, какво се случва с теб, има ли проблем? – пита Яман.
-Няма проблем!
-Има! Проблемът в мен ли е? В моето присъствие ли е? – пита Яман.
-Не, не тоест, проблемът не е в теб.. Ти не си проблем, защото ти си ти…Накратко, не си ти проблемът! Но, ти не си ти! - Сехер обяснява, че преди всичко в Яман ѝ е било непознато. Понякога е имало моменти, в които Сехер наистина се е страхувала от Яман и дори не е искала да го погледне в очите. Сега тя вижда пред себе си съвсем различен човек и вече не се страхува от него и добавя:
-Аз не се страхувам от теб, защото вече те познавам!

В този момент на входната врата се звъни и Сехер отива да отвори. Сехер е изненадана да види Али и Фърат.

-Фърат, защо толкова късно?! Някакви проблеми ли има?
-Ние сме тук по повод Къръмлъ! – казва Али.

В този момент излиза Яман.

-Яман Къръмлъ обвинен си в отвличането на хора, затова трябва да дойдеш с нас в полицейското управление! – казва Али.
-Ти отдавна престъпи чертата на позволеното, комисар! Това което каза е най-ужасната клевета, който съм чувал по мой адрес! Аз с вас няма да дойда, но вие веднага напуснете територията на дома ми! – отвръща Яман.
-Както искаш, Къръмлъ?! Ако не дойдеш доброволно, ще дойдем да те заберем със сила! – казва Али.
-Възоснова на какво казваш всичко това? Къде са твоите доказателство? Къде са те?– пита Яман.
-Али, това е голяма грешка! – казва Сехер и тръгва към Фърат, който казва на Сехер, че този път не е така както тя си мисли и много греши по-повод този човек.

В същото време Али вади телефона си и показва на Яман бежанците, които намериха в неговия склад.

Сехер си спомня разговора между Недим и Яман, които случайно чу в градината, че хората на Джамгьоз разпространяват слуха, че те масово отвличат хора, дори на полицаите са казали, че Яман Къръмлъ отвлича хора.

Сехер със сълзи на очи казва на Али, че не вярва, че видео записите по някакъв начин не са свързани с Яман и допускат голяма грешка, защото той никога не би направил подобно нещо.

-Ти не трябва да се притесняваш, комисарят много скоро ще разбере за грешката, която прави! – казва Яман.
-Стига си работил с устата! Тръгваме! – казва Али като побутва Яман към полицейската кола.
-Аз сам ще дойда, а ти дръж дистанция! – отвръща Яман и тръгва към полицейската кола.

Сехер моли Фърат да разбере, че това, което говорят по-никакъв начин не е свързано с него и дори да ѝ покажат хиляди доказателства, тя няма да повярва, че такова нещо може да извърши Яман.

-Той никога не би направил такова нещо! Никога! – казва уверено Сехер.

Яман поглежда към Сехер и се качва в полицейския автомобил.

-Фърат, Али, моля ви, почакайте… Правите голяма грешка! - моли Сехер.

Сехер е в полицията и пита Фърат, къде е Яман. Той ѝ обяснява, че е в ареста и ѝ казва, че тя не трябва да е тук и ѝ казва, че ще я закара до имението.

-Докато не го видя, няма да мръдна от тук! – казва Сехер.
-Сехер, май не мога да ти обясня случай, ние говорим за отвличане на хора! – отвръща Фърат.
-А, аз ти казвам, че това е голяма грешка! Той не може…. – казва Сехер.
-Ние това вече го обсъдихме! – прекъсва я Фърат. -Ти видя доказателствата, нали?
-Този запис, няма никакво значение, ти не разбираш ли това? Някой му е направил капан, защото това, той никога не би направил! Аз го чух със собствените си уши! При това той го казваше на хората си и не знаеше, че аз съм наблизо и го чувам! Някой се опитва да го злепостави! - казва Сехер

Действието се пренася в ареста, където Али казва на Яман, че до делото ще бъде в тази килия.

-Ти, постъпваш неправилно, комисар! – казва Яман.
-Аз правя това, което законът повелява! Запомни ако тук са майка ми, баща ми, дори брат ми, аз отново ще спазвам закона! – отвръща Али и излиза.
Сехер казва на Фърат, че се познават от много малки и дали тя ще му каже нещо, за което тя не е уверена. -Да Яман има не много чисто минало, но да отвлече хора, това е нещо, което никога не би направил!

Фърат ѝ казва, че това, което му е разказала за пред съда няма никакво значение, защото във всички документи фигурира подписът на Яман Къръмлъ и по-добре да не усложнява нещата.

Идва Али, Сехер иска да му обясни и на него.

-Виж Сехер, не искам да те обидя, но напразно се стараеш! Делото ще се гледа в съда и дори да ме убедиш, това нищо няма да промени! Този път Яман няма как да се измъкне! Ти, не чакай, нищо не можеш да направиш! – уверен е Али.
-Аз искам само едно нещо от теб! Позволи ми, да го видя, да поговоря с него! Моля те!

Али разрешава на Сехер да се види с Яман за малко.

Сехер влиза в килията при Яман, а той е изненадан да я види. Двамата се гледат в очите. Сехер му казва, че те имат и други доказателства срещу него. Яман я прекъсва ядосан и казва, че каквито и доказателства да имат ще е по-добре да замълчи.

-Ти, нищо не трябва да ми казваш, аз и така знам, кой и каквото да говори, че ти не си виновен! Аз ти вярвам!
-Защото ти ме познаваш!
-Да познавам те!

Яман хваща решетката, която ги дели с двете си ръце, над ръцете на Сехер, с които тя е хванала същата.

-Не си и мисли да плачеш! Докато аз съм жив, ти никога повече няма да плачеш! Не само куршумите, които е получил човек го правят силен, а тази ситуация теб също ще те направи силна! Ти си длъжна да не падаш, а да стоиш на краката си като по-рано!

Сехер избърсва сълзите си, като извъща поглед от Яман. Яман протяга ръка през решетката и хваща Сехер за брадичката, като я обръща към себе си.

-Дай ми дума, че повече няма да плачеш!
-Давам ти дума!

В този момент влиза Али, а Сехер казва, че трябва да върви и бавно напуска килията, като тъжно гледа към Яман.

Али отива в заведението на Ариф и му казва, че днес е вкарал в ареста Яман Къръмлъ и против него има солидни доказателства, и този път няма да се измъкне.

-Аз дойдох тук, защото знам, за връзката ви с Яман Къръмлъ и ти знаеш неща за него, които аз не знам. Аз съм дошъл не да ти говоря лоши неща, а да се опитам да те разбера! Когато гледам в него, аз виждам тъмнина, а ти? Какво виждаш в него, което аз не виждам?! – пита Али.
-Аз виждам теб! Защото част от теб има в Яман, а част от Яман в теб!
-Не те разбрах?!
-Всеки човек има нещо общо с другия човек и ако искаш, ще го видиш! Ти виждаш в Яман тъмнина, защото ти искаш да видиш тази тъмнина, но когато утре го погледнеш, когато условията се променят или след време, пред теб може да стои човек, който и свой брат да наречеш! Почакай да дойде момента!
В имението Сехер се опитва да сдържи обещанието си, което даде пред Яман, да не плаче.

Сутринта Дженгер казва на Сехер, че изглежда уморена, а тя му признава, че не е спала, защото е дала дума на Яман, че няма да плаче и цяла нощ се е опитвала да сдържи сълзите си, но ѝ е много трудно, когато знае, че Яман е там затворен, а тя нищо не може да направи.

-Ако г-н Яман ви е помолил да не плачете, това означава, че той нещо знае!
-Не, този път не е както ние си мислим! Аз също знам, че е невинен, но всички доказателства са против него и изглежда, че много трудно ще се спаси!
-Не се вълнувайте, много скоро ще разберете, че това, което сега говорите няма да има никакво значение! Аз съм виждал как г-н Яман се е справял с много по-заплетени ситуации и с тази ще се справи!
-Как може да сте толкова уверени в това?!
-Човек, който своя убиец може да направи свой приятел, ви казва това, значи той има на нещо, на което се опира!
-Аз не разбрах?! Какво означава, който направи своя убиец свой приятел?! Или вие…

Дженгер кима с глава и казва: -Този свят е много странен! Брат може да убие брат си, г-жа Сехер! В този свят има хора като г-н Яман, които от убиеца си могат да направят приятел. Вчера аз бях готов на всичко, за да убия този човек, а днес за неговия живот съм готов да дам своя! Вие не преставайте да му вярвате г-жо Сехер! Всеки може да ви остави, но г-н Яман никога няма да го направи!

Сехер благодари на Дженгер, че ѝ се е доверил и разказал историята си.

Останала сама Сехер казва, че никога няма да престане да вярва на Яман.

В същото време в ресторанта на Селим идват хората на Джамгьоз, които предават съобщението на господарите си, че те са много благодарни за това, което е направил и ако има някакви проблеми може да ги потърси за помощ, защото те го смятат един от тях. Селим се ядосва и им казва да предаде, че той няма нищо общо с тях.

Останал сам Селим се пита какво е направил и в чий ръце е попаднал.

Недим пристига в имението с Икбал, Зухал и Зия и им разказва какво се е случило.

Недим казва, че има само един начин на спасят Яман като намерят пазача на склада, който явно е получил много пари и не могат да го намерят.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.311: Най-накрая Сехер разбира истината!

„Наследство“ еп.310: Сехер напуска имението без Юсуф!

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!

„Наследство“ еп.308: Яман заключва Сехер, за да престане да се самонаранява!

„Наследство“ еп.307: Яман отново е на свобода! Как ще реагира Сехер?